Mai­Kupon

5000 Ft értékű vásárlási utalvány különleges ékítő ékszerekre 50% kedvezménnyel 2500 Ft-ért, melyet webáruházunk teljes raktáron lévő termékeire be lehet váltani!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Hisszük, hogy minden ember egyedi, különleges és megismételhetetlen.


Ezért fontos számunkra, hogy olyan egyedi és különleges ékszereket kínáljunk, melyek között mindenki megtalálja az egyéniségéhez leginkább illő darabokat.  A világ minden tájáról gyűjtjük a szebbnél szebb ékszereket, hogy ennek a kihívásnak eleget tehessünk.Nálunk csak minőségi és egyedi alkotásokat találsz; de ha még ennél is különlegesebbre vágysz, szívesen elkészítjük neked álmaid ékszerét, ha adottak hozzá az alapanyagok.
Sőt, büszkék vagyunk rá, hogy hamarosan saját tervezésű kollekciónkkal is bővül kínálatunk.  Virtuális kincsesládánkban csak olyan darabokat találsz, amelyeket mi magunk is szívesen viselnénk; nézz körül benne és találd meg a kedvenceidet!

Ne feledd: minden ékszernek lelke van. Viseld őket szeretettel!
Ha a kinézett ékszer, ékszerek ára meghaladja az 5000 Ft-ot, akkor az efölötti részt kell csak pluszban kifizetni, amikor beváltják a kupont, (plusz a szállítási költséget, melyet az ár nem tartalmaz) abban az esetben, ha nem éri el az 5000 Ft-ot, akkor pénzt visszaadni nem tudunk.

A kuponok beváltásának menetéről itt olvashatsz: http://www.ekitoekszerek.hu/mai_kupon_bevaltasa_20Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ékszereket megtekinthetik az alábbi honlapon : www.ekitoekszerek.hu .

A kupon csak a raktáron levő ékszerekre használható fel, a rendelésre érkező ékszerekre nem. Minden termék alatt szerepel, hogy raktáron van-e, vagy rendelésre érkezik.

Egy ember egy kupont vásárolhat magának, egyet ajándékba.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Meisels Magyarország Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére