Mai­Kupon

🚌 51. Kékszalag vitorlásverseny indítása 2019. július 18-án Balatonfüreden. Buszos kirándulás a Balaton északi partjának fővárosába 1 főnek 9.500 Ft helyett 6.500 Ft-ért, melyből most fizetendő 830 Ft.

51. Kékszalag vitorlásverseny Balatonfüreden - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:9 500 FtElőlegben fizetendő:830 FtTeljes ár:6 500 Ft32% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Európa legnagyobb tókerülő vitorlásversenyének indítására hívjuk utasainkat ezen a nyári napon, amely Balatonfüredről rajtol és ide tér vissza. Egy teljes napot tölthetünk el a Balaton északi partjának fővárosában, mely a Balaton-part legrégebbi üdülőhelye is egyúttal. Végig járhatjuk a reformkori hangulatú város legszebb részeit gyalogosan vagy kisvonattal, utazhatunk lapátkerekes múzeumhajón, és fürödhetünk is a magyar tenger vízében.Az utazás programja:

Reggeli indulásunkat követően a Balaton északi partjának fővárosába, Balatonfüredre utazunk. Reggel 09:00 órakor indítják az 51. Kékszalag vitorlásversenyt, mely Európa legnagyobb tókerülő vitorlásversenye. Több mint 600 hajó indulására számítanak idén a szervezők. A Kékszalag a Balaton és a vitorlázás legkiemelkedőbb ünnepe, a Kékszalag maga a balatoni vitorlázás. A versenyeket minden évben megrendezik, a páratlan években hagyományos versenyek vannak, ezeken szigorúbbak az osztályokra vonatkozó szabályok, míg a páros években nyílt a versenykiírás, amikor az egyetlen korlátozás, hogy egytestű hajók indulhatnak. A verseny neve az idők folyamán fogalommá vált. Egyesíti annak legnemesebb hagyományait, és versenylehetőséget nyújt a legmodernebb technológiával felszerelt hajóknak. Résztvevői egyszerre küzdenek meg az ellenfelekkel és az elemek kihívásaival, két napon át egyszerre teszi próbára a vitorlázni tudást, a kitartást és az akaraterőt. A hajóállomáson minden évben több tízezres tömeg gyűlik össze, hogy megtekinthesse a többszáz vitorlás pompás látványát a rajt pillanatában. A látványos rajtot követően, a parton a szokásosnál is színesebb, gazdagabb programok várják az érdeklődőket.

A nap további részét is itt töltjük el, ahol bőven akad látnivaló, műemlék. Jókai Mór emlékháza, mely 20 évig volt az író nyaralóhelye, a Vaszary Villa, az Anna bálnak helyet adó Anna Grand Hotel, Kossuth Lajos savanyúvízforrás, Állami Szívkórház, Tagore sétány csak néhány a felkereshető helyszínek közül. A városnéző kisvonatozás során érintjük ezeket a főbb nevezetességeket. A kisvonatozás mellett, a Kisfaludy lapátkerekes múzeumhajóval részt vehetünk a Balatonon egy 1 órás sétahajózáson is. De lehetőség lesz fürdeni is egyet a Balatonban az Esterházy Strand- és Élményfürdőben, mely a reformkori hangulatban megújuló fürdőtelep egyik legszebb eleme. Kiváló plázzsal, gyönyörű tihanyi panorámával és kedvező mederkialakításával várja a nyugodt és biztonságos pihenést kedvelő vendégeket.

Kora este búcsút veszünk a Balatontól, és az esti órákban visszaérkezünk Budapestre.

A részvételi díj tartalmazza:
- az autóbuszos utazást újszerű és megbízható felsőkategóriás autóbusszal,
- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
- a szervezés díját.

Kötelezően külön fizetendő:
- ügyfél adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő

Választhatóan fizetendő díjak:
- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: 80 év alatt 400 Ft/fő; 18 év alatt: 200 Ft/fő, amely az irodában fizetendő.
- Balatonfüredi városnéző kisvonat: F 1.200 Ft/fő, Gy (3-14 év) 600 Ft/fő
A kisvonat nagy területet bejárva 30 perces kirándulás során mutatja be Balatonfüred
nevezetességeit tartalmas, magnetofonos idegenvezetéssel.
- Sétahajózás a Kisfaludy lapátkerekes múzeumhajóval: 1.800 Ft/fő, 4-14 éves gyermeknek: 900 Ft/fő.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. július 18-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás 2019. július 18. (csütörtök)

Most fizetendő 830 Ft, a fennmaradó 5.670 Ft-ot az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál kell fizetni.

Indulás:
6:00 Blaha Lujza tér (Europeum Hotel melletti buszöböl)
6:15 Batthyány tér (a Vásárcsarnok előtti buszmegállóban)
Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezzenek a fenti indulási helyszínre.

Vidéki felszállási lehetőségek:
- Budaörsi pihenő, M1/M7 autópálya, Agip benzinkút, 10 km,
- Székesfehérvár, Albapark pihenő, M7 autópálya, Shell benzinkút, 60 km

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell 48 órán belül az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között, vagy személyesen 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. "E" épület, 1. em. (Flórián Udvar)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére