Mai­Kupon

6 alkalmas SHR végleges szőrtelenítés 1 főnek teljes láb + ajándék lábujj területen kedvező áron 108 000 Ft helyett 18 900 Ft-ért a Luxury Body Care VIP szalonjában! Szép Kártya elfogadóhely! Most fizetendő: 5 760 Ft!

6 alk. SHR végleges szőrtelenítés teljes láb,ajándék lábujj - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:108 000 FtElőlegben fizetendő:5 760 FtTeljes ár:18 900 Ft83% kedvezmény
2021. augusztus 2.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Unod már a gyantázást, epilálást, és az ezzel járó kipirosodott, gyulladt, borostás bőrt? Szeretnéd, ha nem kéne többé a szőrtelenítéssel foglalkoznod? A villanófényes szőrtelenítés óriási előnye a tartósság, vagyis a szőrszálak és szőrtüszők végleges eltávolítása. Néhány alkalom IPL után nem lesz többé szükséged borotvára vagy epilátorra, nem kell magadat gyantázással kínoznod, és elfelejtheted a gyulladt, kipirosodott bőrt, a viszkető érzést és a begyulladt szőrtüszőket is!



A testünket borító szőrzet, eredetileg védekezési mechanizmust lát el, azonban a mai modern világban, a divatnak és a kialakult elvárásoknak köszönhetően már mindenáron szabadulni kívánunk ezektől. Számos szőrtelenítő módszer közül választhatunk, mindegyiknek megvan az előnye, hátránya. Az egyik legkényelmesebb és leggyorsabb eljárás a borotválás, azonban ez ideig óráig segít eltüntetni a szőrszálakat, hiszen nagyon gyorsan visszanőnek. A gyanta és az epilátor nem válik be mindenkinek, hiszen csak a magas fájdalomtűrő képességgel rendelkezők preferálják.
Itt az ideje, hogy bemutassuk, az új SHR – IPL szőrtelenítő eljárást, mellyel minden eddigi ,módszernél könnyebben, és véglegesen szabadulhatsz meg a makacs, és erős szőrszálaktól.

Az SHR szőrtelenítő eljárás ötvözi a lézer, és az IPL (villanőfény) előnyeit. A kezeléshez a szőrszálaknak aktív növekedési fázisban kell lenniük, így amennyiben valaki rászánja magát, hogy elkezd egy ilyen kezelést, annak mindenképpen az első alkalmat megelőző másfél hónapban már nem szabad epilátorral vagy gyantával eltávolítani a szőrszálakat, csak is borotválni, azaz vágni szabad ezeket. Amikor a kezelésre érkezel, 2-3 mm-es szúrós borosta mérettel érkezz, ez a legideálisabb hosszúság, hogy a lézernek egyenes útja legyen a szőrtüszőig. Maga a kis apró szőrszálak fogják ezt levezetni, azonban fájdalom nélkül. Esetlegesen apró tűszúrásokat, csipkelődő és meleg érzetet lehet érezni, de a gép beállításait úgy alakítjuk, hogy számodra a legkevesebb kellemetlenséggel járjanak. A kezelés legfőbb előnyei, hogy gyors, fájdalommentes, egyszerű és hatékony megoldást nyújt. Az SHR technológiát, ellentétben a diódalézerrel, azok is igénybe vehetik, akiknek világosak a szőrszálai, valamint barnább bőrrel rendelkeznek.

FONTOS: A kezelések után 3-4 napig tilos hogy nap vagy szolárium érje a kezelt területet!
2-3 mm​-es​ borost​ával érkezz a kezelésekre.
A kezelés megkezdés előtt legalább 1 hónappal már csak borotvát használj, sem gyanta sem​ epilátor használata nem javasolt.​
Az SHR technológia a legújabb a tartós szőrtelenítési eljárások közül.
A lézer technológiát és a pulzáló fény (IPL) módszerének előnyeit egyesíti.
Gyorsabb, hatásosabb és szélesebb körben használható, mint más IPL, lézer vagy E-light technológia.
A kezelés nemcsak kényelmes, de kevesebb fájdalommal és kellemetlenséggel jár.
Alkalmazható szőke szőrszálakon és barnult bőrön is, akár a nyári szezonban is.
Elpusztítja a különböző növekedési fázisban lévő szőrszálakat is.
A teljes szőrmentesség eléréséhez átlagosan 6-8 alkalom szükséges.
Kezelés előtt egy hétig a szolárium használata, illetve utána két-három napig a szolárium és a közvetlen napozás nem ajánlott!
Ellenjavallatok: epilepszia, fertőző betegségek.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: 6 alkalmas SHR végleges szőrtelenítés teljes láb + ajándék lábujj területen a Luxury Body Care VIP szalonjában 18 900 Ft-ért.

Most fizetendő: 5 760 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni! A fennmaradó összeget fizetheti, akár SZÉP Kártyával!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges! Kérjük, hogy a kinyomtatott kupont vigyék magukkal!
Időpont lemondást 12 órával az időpont előtt tudunk elfogadni.

Luxury VIP Residence - Sminktetováló és Szépítő stúdió
Cím :1148 Budapest, Kerepesi út 32. (bejárat az Utász utca felől) Telefonszám: 06-70-655-53-07
Nyitva tartás: Hé-Pé: 8:00 – 20:00 (Bejelentkezés szerint), kéthetente szombaton is!
Telefonszám: 06-70/600-6079

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Luxury VIP Residence
Cég
Luxury body care Kft
Telefon
Szolgáltatás helye
1048 Budapest, Kerepesi út 32.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére