Mai­Kupon

Kategóriák

6 részes környezetbarát tisztítószer "kezdő" csomag 2.990 Ft-ért, 4.590 Ft helyett.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
 •        A csomag tartalma:
  1. Indiai Mosódió 5-7 db (20g)
  2. Mosódió vászontasak
  3. Ahimsa Mosóparfüm 10ml, 4 féle illatban
  4. Tulasi Mosogatószer      500ml
  5. Suromin univerzális súrolópor 280cm3
  6. Papírtáska 

A kezdő csomag alapvető háztartásban használatos tisztítószerekből összeállított termékcsomag, melynek tartalma:

 

Indiai mosódió próbacsomag: A mosódiót hazájában hatékony zsíroldó hatása miatt már évszázadok óta használják tisztításra. Minden fajta textíliához, már 30-40 fokon, gépi mosásnál is használható. A mosódió hatóanyaga egy természetes anyag, a saponin, mely vízzel érintkezve habzik. Nem tartalmaz semmilyen káros anyagot (foszfátokat, tenzideket, detergenseket), nem irritálja a bőrt, és nem teszi fakóvá a textileket. Teljes mértékben környezetbarát, hisz a természetben terem, része az ökoszférának.

 

Mosódió vászontasak

 

Ahimsa Mosóparfüm (10 ml, 4 féle illatban): A mosóparfümöt a környezetbarát mosáshoz ajánljuk, mivel a környezetbarát mosószerek, mint a mosódió vagy a mosószóda nem adnak illatot a ruháknak. A mosóparfüm olyan parfüm keverék, amely oldódást segítő anyagot tartalmaz, ezáltal a ruháknak hosszan tartó kellemes illatot kölcsönöz. Tartalma: 95% parfümolaj (természetes és természetazonos illóolajokból), 5% anionaktiív emulgens.

Kb. 15 mosáshoz elegendő.

 

Tulasi mosogatószer (500 ml, 3 féle illatban): Biológiailag könnyen lebomló mosogatószer, környezetbarát összetevőkkel, adagolós flakonban. Színezékmentes. Választható illatok: natúr, citrom, grapefruit. Tapasztalataink szerint 2-3-szoros hígításban is kiváló tisztító és zsíroldó hatású, így gazdaságosabban adagolható, és sokáig elég. Javasolt adagolás: 5 l vízhez 1 teáskanál. Összetétel: Víz, Sodium Laureth Sulfate, Lauril Alcohol Etoxilate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide Cea, Sodium Chloride, Sodium Benzoate

 

Suromin univerzális súrolópor: Ásványi alapú súrolópor fürdőszobai, konyhai felületek tisztításához. A hagyományos súrolóporokhoz hasonló, azzal a különbséggel, hogy a zománcot és a mázas felületeket nem karcolja és maró anyagokat sem tartalmaz. Inox felületekhez is ajánlott. Összetétel: zeolit ásványőrlemény, biológiailag lebomló tenzid, citromsav.

 

Papírtáska

Szolgáltató
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1054 Budapest, Hold u. 25. fsz. 2/A
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére