Mai­Kupon

60 darabos Citrax kapszula a keserű narancs erejével, a tökéletesen formás és szép alak érdekében, a Biopalace Webáruház kínálatából, most 3000 Ft! Kifacsar, mint a citrom!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Végre gyorsan és gond nélkül tüntethetik el a felesleges kilókat, égethetik el a zsírt, és örökre megtarthatják az alakot, amiről eddig csak álmodni tudtak.

Akár a hason, a lábon vagy a kényes hátsó részeken van a felesleg, azt a CITRAX -al gyorsan és eredményesen tüntethetik el.

A CITRAX az elképzelhető legjobb eszköz a fogyásra: magához köti a fölösleges zsírt és a zsírral együtt elválasztódik.A tudomány a következőket mondja: a CITRAX kapszulák „citrus aurantium”-ot tartalmaznak, amely stimulálja a zsírsejtek béta receptorait, de tartalmaznak még guaranát is, amely aktiválja a zsír természetes égetését és elősegíti az étel által elfogyasztott kalóriák helyes felhasználását.

A CITRAX az elképzelhető legjobb eszköz a fogyásra: magához köti a fölösleges zsírt és a zsírral együtt elválasztódik. Így van egy előnye is: ez egy egészséges fogyási módszer a szokásos diétával járó láz nélkül. Tehát napi 3 kapszula beszedésével elérhetik álmaik alakját. Nincsenek mellékhatások, nincsenek vegyszerek, az újabb zsírrétegeknek pedig nincs semmi esélyük.

Hogyan hatnak az új citrus kapszulák? Kettős hatásuk van: megakadályozzák újabb zsírsejtek
termelődését és megsemmisítik a régieket. A citrus kapszula úgy hat, hogy megakadályozza a
zsírképződést de eltávolítja a létező zsírsejteket és olyan erővel aktiválja a metabolizmust, hogy a
fölösleges kilók rekord idő alatt elégnek. A has, az oldalak és a combok felső része megint sima és
erős lesz, a zsírtól pedig őrökre elbúcsúzhatnak.

A vad citrom összetevői aktivizálódnak, úgyhogy a zsírégetés már az étel fogyasztása közben megkezdődik. A citromsav ereje a természet patikájából származik. Ezért is nincs mellékhatása. Nincs fáradtság, gyengeség, épp ellenkezőleg, sokkal több a frissesség és a fiatalos erő. Azt ehetnek amit csak akarnak, a CITRAX egyszerűen neutralizálja a kalóriákat.

HASZNÁLAT: Ha normális mértékben akarnak fogyni, elegendő 2 kapszula naponta, ha sokkal
többet akarnak fogyni, 3 kapszulát kell beszedni naponta minden étkezés előtt. Kellemes mellékhatása a szernek, hogy sok C-vitamin van benne amely erősíti az immunrendszert és egészségesen tartja szervezetét.

A termék az alábbi összetevőkből készült: 

- citrus aurantium extract 35,oo mg. 1,82%,
- lemon 15,oo mg. 1,82%,
- calcium 1o,oo mg. 1,82%,
- lactose 13o,oo mg. 52,72%,
- magnesium stearate 5,oo mg. 1,82%,
- gelatin 75,oo mg. 27,26%.

ALAPANYAG : - energia kj(kcal)     4o7(99)      1,1(o,26)
- fehérje             7 g.          18,9 mg.
- protein            19 g.          51,3 mg.
- carbohidrates  12 g.          32,4 mg.
Gyártó : FRANCiaország, származási ország. Svájc, 
Ellenjavalat: terhesség, szoptatási időszak, 8 éven aluli kor, nyombelfekély

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 21-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Amennyiben személyesen szeretné átvenni a terméket akkor erre egy előre egyeztetett időpontban van lehetősége.  Személyes átvételnél előzetes egyeztetés szükséges a 20/924-4928 -as számon! 

Amennyiben Önnek nincs lehetősége arra, hogy személyesen vegye át a terméket akkor POSTAI UTÁNVÉTELLEL juthat a termékhez. (Az utánvétel díja 1000 Ft.) Ebben az esetben kérjük, hogy a info@biopalace.hu címre küldjön egy e-mailt. Az e-mail tartalmazza a kuponkódot, az kiszállítás pontos címét -írányitószámmal együtt- és a címzett pontos nevét! 

A szállítási idő: A kupon kampány lejárta után 10 nappal.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Elit Online Kft.
Cég
Biopalace webáruház
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Faludi u. 6/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére