Mai­Kupon

Kategóriák

60 perces thai aroma olajos masszázs, mely ötvözi a hagyományos thai masszázst és az aromaterápiában használt gyógyító technikákat. Most kedvezményesen 9.400 Ft helyett 4.990 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A hagyományos thai masszázs részben nyomkodásból és gyúrásból, részben nyújtásból, húzásból és csavarásból álló masszázstechnika. A nyugati masszázsokkal ellentétben a thai masszázs nem az izmokat dolgozza meg, hanem elsősorban a test energiáit aktivizálja, ritmikus akupresszúrás nyomásokkal végig a test energiavonalai mentén. A masszázs a földön fekvő kényelmes matracokon történik, ami lehetővé teszi, hogy a masszőr akár a teljes testsúlyával dolgozhasson. Mindketten kényelmes, könnyű ruhát viselnek hozzá. A kezelés nyugodt, harmonikus környezetben lágy zeneszó mellett zajlik.Az ajánlat tartalma: 60 perces thai aroma olajos masszázs

A thai aromás olaj masszázs ötvözi a hagyományos thai masszázst és az aromaterápiában használt gyógyító technikákat, a bőrbe masszírozott olaj segítségével. Élvezze a thai masszázs és olaj aromaterápia kombinációjának minden előnyét.

Ha teljes kikapcsolódásra vágysz akkor látogass el szalonunkba, ahol a thai masszőr lányok elkalauzolnak Téged a nyugalom szigetére.

The Fine Print

Valid until: September 30., 2018

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvétele után foglalj időpontot a  +36-70/416-7008 telefonszámon. A kinyomtatott kupont vidd magaddal!

A masszázs szalon címe: JASMINE THAI MASSZÁZS SZALON, 1025 Budapest, Pentelei Molnár utca 17.(Ingyenes parkolási lehetőség  a Vend utcában és a Pentelei Molnár utcában.)

Web: www.http://jasmine-thaimassage.hu/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
JASMINE THAI MASSZÁZS SZALON
Company
Relax Pihenés Kft.
Phone
Address
1025 Budapest, Pentelei Molnár u. 17.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére