Mai­Kupon

75 ml-es szőrtelenítő Ex-Hair Roll On a kíméletes és tökéletes szőrtelenítés érdekében! Most ez a termék a BioPalace Webáruház jóvoltából csak 3000 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az Ex-hair roll-on egy olyan szőrtelenítő szer, amely a nem kívánatos szőrszálakat gyorsan és hatásosan tünteti el fájdalommentes módon, használata után 6-8 hétig garantál simaságot a bőrőn.

A szer alkalmazható az arcon és más testrészeken is láb, kéz, hónalj, bikini vonal, stb. Használata egyszerű és rövid idő alatt (5-10 perc alatt) fejti ki hatását. A szer kivételessége abban rejlik, hogy mélyen hat a szőrszálak gyökereire, lassítja azok növekedését, frissességet és nedvességet kölcsönöz a bőrnek. Az Ex-hair roll-on megakadályozza az új szőrszálak növekedését, összetevői pedig kielégítik a mai emberek kívánságait és szükségleteit.

Első használat előtt a terméket próbálja ki egy kisebb bőrfelületen és várjon 24 órát. Erre azért van szükség, hogy elkerülhetővé váljon az esetleges allergiás reakció. 

Használata: Kenje be a szőrteleníteni kívánt bőrfelületet a roll termékkel és várjon 5-1o percig. Dörzsölje le a szőrzetet frottir törölközővel és öblitse le bő vízzel. (szükség esetén ismételje meg a műveletet). Ezek után bőrnyugtató testápolóval kenje be a kezelt felületet. Ne használjon semmilyen alkohol tartalmú termékét. Ne használja a terméket iritált vagy sérült bőrfelületen. A terméket gyerekektől tartsa távol, ha a termék véletlenül szembe kerül akkor bőséges vízzel öblítse ki azt. 
Összetevői: Víz, Kalcium, Thioglycolate, Cetearyl Alcohol, Calcium Hydroxide, Paraffinum Liquidum, Steareth-2o, Hydroxypropyl Methylcellulose, Propylene Glykol, Parfum, Disodium, Kamilla.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 21-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Amennyiben személyesen szeretné átvenni a terméket akkor erre egy előre egyeztetett időpontban van lehetősége.  Személyes átvételnél előzetes egyeztetés szükséges a 20/924-4928 -as számon! 

Amennyiben Önnek nincs lehetősége arra, hogy személyesen vegye át a terméket akkor POSTAI UTÁNVÉTELLEL juthat a termékhez. (Az utánvétel díja 1000 Ft.) Ebben az esetben kérjük, hogy a info@biopalace.hu címre küldjön egy e-mailt. Az e-mail tartalmazza a kuponkódot, az kiszállítás pontos címét -írányitószámmal együtt- és a címzett pontos nevét! 

A szállítási idő: A kupon kampány lejárta után 10 nappal.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Elit Online Kft.
Cég
Biopalace webáruház
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Faludi u. 6/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére