Mai­Kupon

8D NLS Diagnosztika, biorezonanciás vizsgálat kedvező áron most 26 000 Ft helyett 13 990 Ft-ért a Prevenciós Központban, Budapesten! 92%-os diagnosztikai pontosság! Most fizetendő: 4 200 Ft!

8D NLS Diagnosztika, biorezonanciás vizsgálat - Egészség kupon
Eredeti ár:26 000 FtElőlegben fizetendő:4 200 FtTeljes ár:13 990 Ft46% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az NLS rendszerek egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert világszerte. Még azokban a ritka esetekben is, amikor meglehetősen tipikus a klinikai kép, az NLS diagnosztika segítségével további hasznos információkat lehet nyerni az adott állapotról és egyes betegségek kifejlődésének esélyéről.
A módszer gyakran elsődleges jelentésű a helyes diagnózis felállítása szempontjából, következésképpen lehetővé teszi a megfelelő kezelés kiválasztását.A módszer elmélete:
1981 óta a Szovjetunió és az Egyesült államokbeli vezető laboratóriumokban és kutató intézetekben 35 éven keresztül folytatott kutatások bebizonyították, hogy egyes szerveknek, szöveteknek és sejteknek meghatározott bioelektromos jellemzői vannak. A kísérleti úton igazolták, hogy ezek a bioelektromos jellemzők, rezgések gyorsan és mélyrehatóan megváltoznak akkor, ha a szervezetben bármilyen elváltozási folyamat kezdődik, illetve megy végbe. Az elektromágneses mezők és az elektronok egyaránt energiát, információt és töltést hordoznak. Fűtőanyagként szolgálnak valamennyi élő folyamat számára. Az elektromágneses mezők tartják fenn a szövetek normál fiziológiai állapotát, azaz a fizikai egyensúlyt.

Vizsgáljuk a nagy szerveket, a belsőelválasztású mirigyeket, a csontrendszert, a vérképző szerveket, a sejtek alkotóelemeit, a kromoszómákat, az érzelmi kiváltó okokat, az allergéneket, az ajánlott és nem ajánlott ételeket.

Mirigyek-sejtek teljes analizálása

4352 féle betegség kimutatása
A szervezet sejtjeinek életképességét 3-5 évre előre felismeri
Állapot javító visszakezelés: az energia spektrum helyreállítása és javító funkció, hogy a kezdetleges korai szakaszban a betegség ne alakuljon ki, illetve mielőbb javítsa a már meglévő állapotot.

Kezdetben a mélyen fekvő, látens változások mennek végbe a szervezetben, amelyek először csak a szöveteket érintik,és kizárólag a legújabb biofizikai vizsgálati módszerekkel, a NEM LINEÁRIS DIAGNOSZTIKÁVAL
(Non-Linear Diagnosis System- NLS ) észlelhetők.
(Non Linear Diagnostic System)
A legújabb kutatásoknak és a technika folyamatos fejlődésének köszönhetően ez a módszer lehetővé teszi a legkisebb változások kimutatását az emberi szervezetben – még az előtt, hogy azok klinikai tünetekkel, illetve működési zavarokkal járnának együtt. A nem lineáris vizsgálati rendszer az élőlények elektro-mágneses mezőjének kutatásán alapul.
 
A biofizikai NLS vizsgálathoz hasonló, más módszert nem találunk, amely mind a biztonságosság, mind a kényelem szempontjából felvenné vele a versenyt.
Minden egyes betegségfolyamat, kórokozó eltérést idéz elő az egyensúlyban,a homeosztázisban, és mindegyiknek megvan a saját, egyéni energetikai spektruma. A program segítségével a vizsgált személy elektromágneses mezőjének kiválasztásait tudjuk leolvasni és rögzíteni. A vizsgálat menetének megfelelően a program összeveti az adott szerv egészséges elektromágneses rezgéseit a mért frekvenciákkal. Ez a mérés a vizsgált személynél semmilyen kárt nem okoz, és nincs mellékhatása. A program az adatokat feldolgozza, és az eredményeket megmutatja a képernyőn.
Ez a technológia lehetőséget ad arra, hogy a vizsgált személy állapotáról teljes körű információkat, átfogó képet nyerjünk, figyelembe véve életkorát és egyéb tényezőket is.
 
A módszer további nagy előnye, hogy más ismert eljárásokhoz képest sokkal átfogóbb, gyorsabb és még csupán a formálódás állapotában lévő patológiai folyamatokat is képes kimutatni.
· A vizsgált személy biofizikai állapotának felmérése a homeosztázis multivariációs elemzése, egyes rendszerek és szervek szerinti bontásban.
· A szervezetben végbemenő működési és állapotbeli változások biofizikai értékelése.
· A lehetséges betegségek kockázatának előrejelzése (prognózisa) 1-5 éves időtávlatban.
· Észleli, ha az egyes betegségek a kockázati szakaszba jutottak.
· Értékeli a mikroflóra biolófiai aktivitását, kimutatja a lehetséges kórfolyamatok, betegségek, kórokozók ( vírusok, baktériumok stb ) energetikai jelenlétét.
· Non-invazív elemzés révén képet ad a vér instabil biokémiai állapotáról.
· Elemzi az egyes betegségekre való genetikai hajlamot.
· Észleli és kimutatja az allergéneket.
· A különféle toxinok- táplálkozási, gyógyszerekből származó, légúti, kémiai vagy egyéb eredetű szennyezőanyagok – spektrumjait ugyancsak tartalmazza.
· Azonosítja a szervezetet érő energetikai – információs terhelést ( elektro-szmog,számítógép, mobiltelefon, sugárzás, stb.)
· Elemzi a szövetek sav – bázis egyensúlyát.
· Lehetőséget kínál az egyéni kezelési eljárás meghatározására, személyre szóló leghatékonyabb elektronikus,illetve „információs gyógyszer „ ,vagyis a spektronozóda kiválasztására, illetve elkészítésére a készülék magneto-optikai kamrás egységében.
· Elvégezhető bármilyen probléma frekvencia korrekciós kezelése (FRK), személyre szabott módon, ugyanakkor automatizálva.
· Aktív biofizikai standard terápia (biofizikai harmonizálás) is választható.

Az Európai Unió minőségi követelményeinek és szabványainak megfelelően állították elő, és európai uniós (CE) tanúsítványa van. A II. a csoportba tartozó, a fiziológiai mutatók vizsgálatára szolgáló, aktív diagnosztikai eszköz.
FIGYELEM!
A biofizikai állapotfelmérés és kezelés nem helyettesíti az orvosi diagnózist és a kezelő orvos által elrendelt terápiát! ! ! !

Részletek a vizsgálatról:
· a vizsgálat kb. 1-és fél órát vesz igénybe/ problémától függően/
· fájdalommentes
· nem szükséges előkészítés, bármikor elvégezhető
· azonnal értékelhető eredményt ad
· a legmodernebb műszeres technológia
· több éves klinikai tapasztalatot alkalmaz
· a sejt közötti állományt vizsgálja és elemzi
· a test aktuális működését mutatja
· a szervezetben kialakuló kockázati tényezőket, betegséget, betegségeket kutatja
· a méréssel közelebb kerülünk a betegségek és a tünetek okaihoz
· diagnosztikai pontossága közel 92%-os
A vizsgálat időtartama min. 1 és fél óra, max. 2 óra.
Vizsgálat előtt 3 órával kávé , alkohol fogyasztása nem ajánlott.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: 8D NLS Diagnosztika, biorezonanciás vizsgálat kedvező áron 26 000 Ft helyett 13 990 Ft-ért!

Most fizetendő: 4 200 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!
Az ajánlat felhasználható kedden és csütörtökön telefonos egyeztetés után!

E-mail: egeszsegterkep11@gmail.com
Telefon: 36-30/345-1926

A szolgáltatás pontos helye és címe: 1085 Budapest, Stáhly utca 13. 2. emelet

A helyszínre a már kinyomtatott kuponnal kell érkezni!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Prevenciós Központ
Cég
Prevencios Központ
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1085 Budapest, Stáhly utca 13.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére