Mai­Kupon

9 db 6x9cm-es fényképes hűtőmágnes 3960Ft helyett 1980Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Egyedül álló módon ingyenesen vállaljuk emailben átküldött fényképek keretbe szerkesztését és alacsony áron nyomtatjuk ki hűtőmágnes lapra.
Oldalunkon több, mint 800 féle keretből lehet választani. Minden alkalomra talál megfelelőt, esküvőre, ballagásra, ünnepekre...


Amit az egyedi hűtőmágnesed elkészülésének folyamatáról tudni kell...

A Photomágnes Ajándékboltban egyedülálló módon ingyenesen vállalják emailben átküldött fényképek keretbe szerkesztését és alacsony áron nyomtatják ki hűtőmágnes lapra.

Weboldalukon több, mint 500 féle keretből lehet választani.

Minden alkalomra találsz megfelelőt, esküvőre, ballagásra, ünnepekre...

A kiválasztott képet küldd el e-mail címükre (photomagnes@gmail.com) és írd meg a hozzá választott keret számát. Ők összeillesztik és visszaküldik Neked jóváhagyásra. Ha megfelel akkor kinyomtatják mágnes lapra.

Amennyiben nem szeretnél keretet a képre, azt kérik, hogy megfelelő méretarányú képet küldj, különben a képen módosításokat kell majd végezni, minek következtében egyes részek lemaradhatnak a képről.

Vállalják reklám mágnesek elkészítését is rövid határidővel. A www.hutomagnes.info oldalon található webáruházban szereplő árak és leírások valamint termékfotók tájékoztató jellegűek, nem minősülnek jogi értelemben ajánlattételnek a rendelés írásbeli visszaigazolásáig!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. július 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához egyeztetés szükséges a 0630/4729399-es telefonszámon.

A termékek személyesen átvehetőek Miskolc Tizeshonvéd utca 2. 5/3. vagy postázva kérhető, melynek ára 550,-Ft.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Lukács Ágota
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
3525 Miskolc, Tizeshonvéd u. 2. 5/3
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére