Mai­Kupon

90 perces thai-talpmasszázs a belvárosban a Thai 5 Massage Szalonban. Gyógyulási folyamatok beindítása, felfrissülés, feltöltődés 90 perces talpmasszázzsal 6.000 Ft helyett 4.200 Ft-ért. Most fizetendő 1.050 Ft.

90 perces thai-talpmasszázs a belvárosban - Wellness (pl. masszázs, fürdő belépő) kupon
Eredeti ár:6 000 FtElőlegben fizetendő:1050 FtTeljes ár:4 200 Ft30% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A láb masszírozása minden masszázstípusban kiemelt jelentőséggel bír, de a thai masszázsban talán ez még inkább igaz.

Cél, hogy a nyirok- és vérkeringés serkentésével segítsük az anyagcsere folyamatok zavartalan működését, megakadályozzuk a salakanyagok lerakódását, illetve az igénybe vett lábfej és a talp izmait ellazítsuk.A thai masszázs több száz éves hagyományokon, valamint az élettani pontok ismeretén nyugvó ősi távol-keleti masszázs fajta. A thai lábmasszázs egy összetett masszázsforma, a reflexpontokon kívül a nemcsak a test izmait kezeli, hanem az energiavonalak mentén, illetve a kiemelt energiapontokon dolgozik a masszőr. Az energiavonalaknak fontos szerepük van az egészség szempontjából, mivel itt halad át az életerő energia. Gyengeségük vagy elakadások során panaszok, problémák jelentkezhetnek a szervezetbe.

A masszázs ezeket az energiapályákat erősíti, tisztítja. Nemcsak a talpat kezelik, hanem térdig történik a masszírozás. A talpon a reflexpontokat egy speciális fapálcikával kezelik.

A talpmasszázs serkenti a vérkeringést, a nyirokkeringést, növeli az állóképességet, méregtelenít. A kezelés a vendégnek kellemes érzést nyújt. A masszázs után frissességet, de jóleső nyugalmat éreznek.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvásárlása után jelentkezz be és foglald le időpontodat www.budapestthaimassage.hu/idopontfoglalas oldalon, a megjegyzésbe írd le "maikupon". A kinyomtatott kupont vidd magaddal!

Most fizetendő 1.050 Ft, a fennmaradó 3.150 Ft-ot a helyszínen kell fizetni.

A kupon tartalma: 90 perces thai-talpmasszázs

Címe: Thai 5 Massage Szalon,  1052 Budapest, Fehérhajó utca 8-10.

Weboldala: www.budapestthaimassage.hu


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Thai 5 Massage Budapest
Telefon
Szolgáltatás helye
1052 Budapest, Fehérhajó utca 8-10.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére