Mai­Kupon

Kategóriák

A bajusz mánia a reneszánszát éli! Vicces meglepetés vagy trendi buli kellék? 19 részes limitált bajuszos party szett most csak 3745 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ezzel a szettel garantáltan fel tudjátok dobni a hangulatot, legyen szó akár egy baráti összejövetelről, akár legény- vagy leánybúcsúról, szülinapi buliról. A pohárjelölőket egy mozdulattal le lehet venni, így nincs gond a poharak tisztításával sem, és egy újabb buli alkalmával újrahasznosíthatóak.A bajusz lehet kackiás, pödrött és kifent, ráadásul a bajusz divat és a karácsonyfadísztől a pohárjelölőig mindenhol visszaköszön.
Külföldön már 1-2 éve trend a bajusz-mánia, de hozzánk csak idén ért el ez az őrület. Bár kevesen tudják, megjelenése egy 'Movember' nevezetű, ma is működő  jótékonysági mozgalomra vezethető vissza, amely mindenkit a bajusz növesztésre biztat minden év Novemberében, hogy ezzel a férfiak egészségére hívja fel a figyelmet. Ezen kívül pedig mint vicces kiegészítő, trend, és hungarikum is jelen van az idei évben, szinte mindenhol, internetes mémeken, ruházati és lakberendezési kiegészítőkön, kellékeken.

A szett tartalma:

  • 1 db bajuszos pálinkás üveg
  • 6 db feles pohár 
  • 6 db bajuszos pohárjelölő 
  • 6 db álbajusz

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. október 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A csomagot országosan postázzuk is, a postaköltség (675 Ft ajánlott küldeményként) a Vásárlót terheli, személyes átvételre Egerben a boltban van lehetőség.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zsófi és Peti Ajándékboltja
Cég
Future Style Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
3300 Eger, Maklári utca 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére