Mai­Kupon

A csodasövény 8 év garanciával ! 50 ősszel telepíthető szabadgyökeres sövénynövény most 10% kedvezménnyel. (Az aktuális kedvezményekkel összevonható)

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha nem akar fényéveket várni sövény kerítésére, akkor a CSODASÖVÉNY a megoldás. Évente akár
1-1,5 m-t is képes növekedni . Szélsőséges talaj és éghajlati viszonyok között is megél. Kiemelkedő
porzáró és hang gátló képességével és sajátos bájával nagyszülei már VIII. Henrik udvarában is
felhívták magukra a figyelmet. Ezzel a kuponnal most töredékáron tud hozzájutni 50 tő (ez kb. 10 méternyi sövényfalnak felel meg) team földlabdás, nyáron is telepíthető sövényhez.Miért válassza ezt a növényt?

Ön nem csak egyszerűen egy növényt vásárol, hanem egy egyedülálló renszert kap!

Ulmus pumila celer:

 

 

 

 

gyors növekedésű (2év alatt 3m)

 

 

igénytelen (talajra és ápolásra is)

 

 

magas porzáró képesség

 

 

zaj csillapító tulajdonság

 

 

szabályozható növekedés

 

       

 

A CSODASÖVÉNY sövénynövény:

 

 

 

Rendkívül ellenálló, igénytelen fajta, tulajdonképpen bármilyen talajjal beéri.

Ha azt akarjuk, hogy intenzíven növekedjen öntözni kell rendszeresen, illetve a SöviTexszövet használata a növekedést nagyban elősegíti.

Amikor elérte a kívánt sövény méretet kevés vízzel is beéri, és növekedése lelassul. Ideális sövény növény.  
Évente képes akár 1,20-1,80 magasságot is növekedni, miközben dúsan bokrosodik.Magassága elérheti az 5 métert is. Normál, kerítés magasságú élősövény 1,5-2 év alatt nevelhető belőle.
Nyírást jól tűri. Apró levelei miatt, bármilyan térbeli forma kialakítható belőle.

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2011. október 26-ig,, beváltható 2011. december 31-ig!

Az ár nem tartalmazza a szállítási költséget, ami egy kupon rendelése esetén 2550 Ft.

A kupon beváltható a csodasövény webáruházában. www.csodasoveny.hu

Egy szállítási címre csak egy kupont lehet beváltani és egy kupon vehető ajándékba.

A kupon érvényességének ideje 4 hónap.

Vásárlási feltételek:  A kupon megvásárlása után a Megrendelését a oldalról letölthető megrendelő lap pontos kitöltésével adhat meg szállítási címét, számla igényét. A megjegyzés rovatban feltétlenül tüntesse fel MaiKupon és a kuponszámot, amit a fizetés után megküldtünk e-mailben. A webáruházban igény szerint lehetőség van további rendelés leadására, ez esetben a szállítási költség változhat. 

Nagyszilárdságú kartondobozba csomagolva, gyökérzetük nedvesség visszatartó fóliában hosszú ideig is elviselik a szállítást. 

Futárszolgálat biztosítja a gyors, pontos szállítást. A szállítási költséget a szállításkor a futárnak kell megfizetni. Amint átvette a megrendelt növényt min. 24 órára helyezze vízbe! (Amennyiben nem tudja azonnal elültetni, a növény akár egy hetet is várakozhat vízben állva!) Habár cégünk nem foglalkozik közvetlen értékesítéssel, de lehetőséget biztosítunk a növények személyes átvételére is, de csak az előre megrendelt mennyiségben, és az előre megbeszélt időpontban. Szállítás előtt mindenkit értesítünk telefonon a várható időpontról.
(Aki személyesen szeretné átvenni csomagját, és megrendelésénél ezt nem jelezte a telefonos egyeztetésnél még megteheti.)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Csodasövény
Cég
Csodasövény Kft.
Telefon
Fax
Szolgáltatás helye
8360 Keszthely, Kinizsi utca 66.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére