Mai­Kupon

Kategóriák

A Csodasövény Kft-től 10 tő Kínai mézesfa most 7450Ft helyett csak 4000Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Latin nevén evodia hupehensis Magyarországon már régóta megtalálható, ám telepítését sehol sem végzik nagyobb mennyiségben. Az augusztusban virágzó növény nem csak különleges, de híresen jó mézet is ad.


 
Gyors növésű fa, amely egyaránt használható díszfának, illetve erdősítésre is alkalmas. Jelenleg különlegességszámba megy, pedig a magyarországi éghajlatot kedveli, a betegségekkel szemben ellenálló, tehát tökéletesen telepíthető. A fiatalabb növényeket leginkább a nagy hidegek/fagyok veszélyeztetik, ám ez az idősebb facsemetéket nem érintik.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. május 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ár nem tartalmazza a szállítási költséget, ami egy vagy két kupon rendelése esetén 1400 Ft. Kérjük a megrendeléskor adják meg a szállítási címet és értesítési telefonszámot!

A kupon érvényességének ideje 2 hónap.

Nagyszilárdságú kartondobozba csomagolva, gyökérzetük nedvesség visszatartó fóliában 4-5 napig is elviselik a szállítást. 

Futárszolgálat biztosítja a gyors, pontos szállítást. (Amennyiben nem tudja azonnal elültetni, a növény akár 4-5 napig várakozhat !)

Habár cégünk nem foglalkozik közvetlen értékesítéssel, de lehetőséget biztosítunk a növények személyes átvételére is, de csak az előre megrendelt mennyiségben, és az előre megbeszélt időpontban. Szállítás előtt mindenkit értesítünk telefonon a várható időpontról.
(Aki személyesen szeretné átvenni csomagját, és megrendelésénél ezt nem jelezte a telefonos egyeztetésnél még megteheti.)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Csodasövény
Cég
Csodasövény Kft.
Telefon
Fax
Szolgáltatás helye
8360 Keszthely, Kinizsi utca 66.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére