Mai­Kupon

🚌 A Dunántúl Athénja - Pápa, egynapos májusi kirándulás fürdőzéssel a Várkertfürdőben 1 főnek 10.990 Ft helyett 6.990 Ft, most fizetendő 1.050 Ft.

Egynapos buszos utazás Pápára fürdőzéssel - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:10 990 FtElőlegben fizetendő:1050 FtTeljes ár:6 990 Ft36% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A harmincnégyezer lakosú Pápa Magyarország egyik legszebb barokk városa, amit gyakran a Kisalföld Athénjaként is említenek. A városiasodásban jelentős szerepet játszottak a szerzetesrendek és az itt letelepülő nagybirtokos családok, elsősorban az Esterházyak. A protestánsok tanai szinte a reformáció kezdetétől hódítottak a városban, ez a város lett a protestantizmus harmadik legjelentősebb dunántúli központja. A Főtér és környéke mai napig megőrizte patinás hangulatát, templomai, múzeumai, iskolái a város régi dicsőségéről árulkodnak. A kastély melletti parkban gyönyörű természeti környezetben találjuk a Várkertfürdőt. A Termálfürdő külső és belső medencéi és sokszínű attrakciói egész évben kikapcsolódást, feltöltődést és gyógyulást kínálnak. A pihenésre, feltöltődésre vágyók, valamint a gyógyulás céljából érkező vendégeink ugyanúgy megtalálják a számításaikat, mint a gyermekkel érkező családok. A mai napot a fürdőzésjegyében töltjük el, de előtte néhány kihagyhatatlan látnivaló megtekintésére invitáljuk az érdeklődőket.Az utazás programja:

Pápára érkezve egy kis városnézés keretében ismerkedünk a látnivalókkal. Természetesen nem hagyjuk ki a gyönyörűen felújított Esterházy kastély meglátogatását sem. Egy tárlatvezetés során a látogatók bepillantást nyerhetnek a barokk főúri élet hétköznapjaiba és a megelevenedett múlt különleges élményében részesülhetnek. Megidézzük az egykor itt élt grófok és grófnők világát. A főúri enteriőr terek mellett a vezetés része a város történetéről szóló film és a kastély kápolnájának megtekintése is. Egy teljesen új látnivalója a városnak a Pannonia Reformata Múzeum. A sajátos építészeti adottságokat kihasználva az Ótemplomban alakították ki ezt a kiállítást, és egyben a felújított Ótemplomban is gyönyörködhetünk. Azoknak, akik részt vesznek a programon szintén lesz lehetőségük a fürdőben kikapcsolódni, élvezni a fürdőzést. Ehhez egy négy órás fürdőjegy vásárlása kedvezményt is biztosít. Természetesen az egész napot lehet a fürdőben tölteni, vagy a közös program után a város további látnivalóit egyénileg felkeresni. Ehhez a városnézés idején adunk ötleteket.

Belépők: kb. 3.500,- Ft/fő + fürdő belépő: egész napos 3.100,- Ft/fő, 4 órás: 2.500,- Ft/fő.

Visszaindulás Budapestre 17-18 óra körül.

Az ajánlat tartalma:

- utazás autóbusszal

- utaskísérő

- szervezés díja

Egyéb költségek:

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

- Belépők


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. május 23-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás  időpontja  2021. május 23.

Most fizetendő 1.050 Ft, a fennmaradó 5.940 Ft-ot az utazást szervező Neoline Utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 7.00 órától a Blaha Lujza tér Corvin áruház előtti parkoló
Indulás: 7.30 óra

Az ajánlat tartalma:

- utazás autóbusszal

- utaskísérő

- szervezés díja

Egyéb költségek:

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

- Belépők


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére