Mai­Kupon

A Föld szívében! 5 éjszakás hétköznapi wellness és feltöltődés Dobogókőn, változatos programokkal!
Turistaház színvonalas franciaágyas szobáiban 5 éjszaka reggelivel + programok: 40 800 Ft helyett 24 500 Ft/fő -ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Amit  a kupon kínál:
  • 5 éjszakás csomagunk keretében csodálatos erdei környezetben, jó levegőn, wellness élményekkel kiegészülve töltődhet fel vasárnaptól péntekig.
  • Csomagunk keretén belül minden napra programot szervezünk Önöknek. Külön buszunk két napon is egész napos fürdőzésre viszi a közeli élményfürdők Önök  által kiválasztott valamelyikébe. További két alkalommal vezetett túraprogramokra csábítjuk  a Pilis legszebb erdei útjain, időzve a szívcsakra legerősebb kisugárzású  energetikai pontjain. Programunk részeként kulturális kirándulásra invitáljuk, aminek keretében  az Esztergomi Bazilika megcsodálása után Esztergomi hangulatsétán vehetnek részt.


Élménydús, feledhetetlen feltöltődést kívánunk Önöknek ! A kupon egész nyáron beválható!! Gondoljon már most a nyárra!!


Ezen egyedi összeállítású kiemelten kedvezményes csomagot kizárólag a mai kupon vásárlói részére állítottuk össze. A szálláshelyen nem elérhető !

Szálláshelye kiválasztása érdekében tájékozódjon a www.dobogokoszallas.hu oldalon. 
A program leírása:

  • Vasárnapi érkezésekor délutáni sétára invitáljuk, végig vezetve Önöket a környék közeli látnivalóin. Esti programként részt vehet a jó hangulatú szalonnasütésünkön.
  • Hétfőn egész napos program keretében külön buszunk elszállítja Önöket a közeli Vadas termál- élményfürdő élménymedencéihez, de akár választhatja a Magyarországon egyedülálló, idén 100 éves történelmi esztergomi strandfürdő, 29 fokos forrásvízzel töltött 50 méteres pihenő és úszó medencéjét és szaunáját is.
  • Kedden vezetett erdei túraprogramot kínálunk Önöknek.
  • Szerdán külön buszunk az Esztergomi Bazilikához szállítja Önöket. Miután megcsodálták Közép-Európa második legnagyobb templomát, esztergomi hangulatsétán vehetnek részt.
  • Csütörtökön ismét egy egész napos fürdőprogramra szállítja külön buszunk. Szintén két fürdőhely közül választhat. 
  • Pénteken a visszatérés reményében búcsút veszünk Önöktől. Amennyiben nem sietnek és kedvük lenne egy utolsó szép sétához, kiránduláshoz, akkor csomagjaik megőrzésében szívesen segítünk. Útban hazafelé számtalan szép helyet ajánlunk megtekintésre, illetve kedvezményes belépőkkel látjuk el a kedvenc élményfürdőjük valamelyikébe.  

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 16-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Szállás: Turistaház színvonalas franciaágyas szobákban.

Bejelentkezés szükséges: 26/347534

Bővebben: www.dobogokoszallas.hu 


A hétköznapi kuponok beválthatósága Szept 16.-ig tart!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Dobogókő Szállás
Cég
Gold Platán Bt
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2099 Dobogókő, Ady Endre utca 10
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére