Mai­Kupon

A kreatívitásod fejleszthető! Intenzív jobb agyféltekés rajztanfolyam 14.990 Ft. Fejleszd, vagy ismerd fel a meglévő alkotó képességed!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Nem hiszed el, hogy meg tudsz tanulni rajzolni?

Pedig nem kell hozzá más, csak egy jól bevált módszer, aminek hatására már világszerte nagyon sokan ceruzát ragadtak. 

A rajztanfolyamot Szarka Hajnalka tartja, aki az eredeti amerikai, jobb agyféltekés rajzolás szerint tanít, egyedülállóan az országban. Fejleszd, vagy ismerd fel a meglévő alkotó képességed! Az élet minden területén segíteni fog a jobb agyfélteke dominanciájának erősítése. Érezd jól magad, kapcsolódj ki!A csoportos foglalkozáson családias, elmélyült, meditatív hangulatban bontakoztathatod ki a benned rejlő művészi hajlamot.

Fejleszd a kreativitásod: intenzív jobb agyféltekés rajztanfolyam

A jobb agyféltekés rajzolás egy színtiszta tudományos felfedezés, miszerint a két agyfélteke másképpen dolgozza fel a külvilág információit. Míg a jobb agyfélteke nonverbálisan és vizuálisan, addig a bal oldali verbálisan és logikusan építi be az információkat az agyba.

A jobb oldal tehát a kreatív, a bal pedig a racionális dolgokért felel. Ebből a tudásból indult ki az a kutatás, aminek következményeként létrejött a jobb agyféltekés rajzolás módszere, amely a gyakorlatba ülteti az agykutatás rajzolással kapcsolatos eredményeit.

 Fejleszd a kreativitásod: intenzív jobb agyféltekés rajztanfolyam

 

A Leonardo Műhely 2x7 órányi rajztanfolyamán sajátíthatod el ezt a technikát, ami az eredeti amerikai módszert foglalja magában, Magyarországon egyedülállóan. A foglalkozás sok egyéni segítség mellett, műtermi körülmények között zajlik, így mindenkivel tud foglalkozni a képzést tartó Szarka Hajnalka festőművész és művésztanár.

Jó, ha tudod:

  • A 2x7 órás kiscsoportos foglalkozáson családias, elmélyült, meditatív hangulatban bontakoztathatod ki a benned rejlő művészi hajlamot
  • A képzést Szarka Hajnalka festőművész és művésztanár tartja, a tanfolyam végeztével online segítenek a további fejlődésben

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. március 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Fontos:

Előzetes bejelentkezés telefonon érvényes kuponkóddal: +36 20 593 6116. Időpont lemondás 48 órával az tanfolyam előtt lehetséges, különben a kupon elvész. A kupon az anyagdíjat nem tartalmazza, ami 2 000 Ft és a helyszínen fizetendő.

A tanfolyam az eredeti, jobb agyféltekés módszer szerint kerül oktatásra.

A kinyomtatott kupont vidd magaddal.

Időpontok: 2024 febr. 10-11., márc. 9-10.

A tanfolyam minimum 7 fő esetén indul, és maximum 12-13 fő vehet részt rajta (gyerekek 12 éves kortól vehetnek részt a tanfolyamon).

A tanfolyam 10:00-17:00-ig tart, ebédszünettel.

HELYSZÍN: Leonardo Műhely, 1062 Budapest, Andrássy út 98.

MagNet közösségi ház
Lemondási feltétel: időpont előtt 1 héttel tudod módosítani az időpontot. Amennyiben nem jelzed a szolgáltató felé és nem mész el a foglalkozásra a kupon elveszik.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Leonardo Műhely
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1062 Budapest, Andrássy út 98
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére