Mai­Kupon

Kategóriák

A leghatékonyabb testfogyasztó kezelés! 12 alkalmas zsírégető testkezelés most kedvező áron 114 000 Ft helyett 15 550 Ft-ért a Glamour Stúdióban, mely teljesen rád van szabva!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Mit nyújtunk? Garantált ruha méret csökkenés! Lőttek a cellulitos bőrnek! Eredmények? Centiméterekben mérhetőek, feszesebb popsi, has, kar és combok.
Rugalmasabb, bársonyosabb bőr a kezelés végeztével!A kupon tartalma:
12 alkalom (1 alkalom=1 óra) a választott kezelésből
- lipolézer
- electrostimuláció
- ultrahangos kavitációs zsírbontás
- professzionális testtekercselés
- hullám masszás
- zsírégető masszázs
(Ezekből a kezelésekből válogathatsz összesen 12-szer.)

LIPOLÉZER
A lipolézer egy csípőkezelés alatt 40-60g zsírt old fel, mely 400-500 kalóriát jelent. Az eredmények általában már az első kezelés után mérhetőek. Más fájdalmas kezelésekkel szemben a lipolézer biztonságosan alkalmazza a lézer energiát a megcélzott zsírrétegen. A lézer energia behatol a bőrbe és stimulálja a zsírsejtek membránját, mely ettől áteresztővé válik. A víz, a szabad zsírsavak és a glicerol így távozni tud a zsírsejtekből, melyek mérete ennek hatására nagymértékben csökken. A zsírsejtekből kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréje során távozik a testből. Ez a folyamat nemcsak természetes, hanem szükséges is a szervezet számára. A következő területeken lehet jelentős eredményeket elérni a Lipolézerrel: csipő, derék, has, alhas, hát középső, felső és alsó része, fenék és combok, kar, felkar, vádli, toka.

ELECTRO STIMULÁCIÓ
Itt egy számítógép által vezérelt elektromos készülék mozgatja meg az izmokat. A kezelést többféle üzemmódban lehet végezni. Az egyik program a szervezet saját izmaival végeztet nyirokmasszázst. Az áram a sejteket közvetlenül is stimulálja, élénkíti anyagcseréjüket. A berendezésnek van olyan üzemmódja is, amely elsősorban vízhajtó hatású. Ez is hozzájárulhat a kedvező hatáshoz. A mélyizom torna nem csak rövid távon hat, hanem hosszabb távon is azzal, hogy az izmok tónusát javítja. Az erősebb izmok hatékonyabban pumpálják a szövetközti folyadékot, vagyis élénkítik a nyirokáramlást, emellett a testkontúrok is jobban kirajzolódnak az izmok erősödésével. A hatás főleg a fenéken és az előrebukó has esetében figyelhető jól meg.

ULTRAHANGOS KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS
Ez a kezelés kifejezetten azoknak ajánlott, akik szeretnének megszabadulni a combokon, hason, fenéken, csípőn található nemkívánatos zsír lerakódásoktól.

Kiknek ajánlott ezt a kezelést alkalmazni?
Minden nőnek és férfinak, aki:
• formásabb alakra vágyik és fogyni szeretne
• méregtelenítő kúrát végez
• bizonyos területeken makacs zsírpárnákkal vagy narancsbőrrel küzd
• szeretné, hogy bőre feszesebbé váljon és ráncai csökkenjenek
• tartós eredményt szeretne
• fél a zsírleszívás kockázataitól

A kavitáció egy fizikai jelenség, amely során a nyomásviszonyok megfelelő változása a folyadékokban buborékképződést hoz létre. A kezelő berendezés ultrahang energiájának hatásara a zsírsejtek belsejében tömeges mértékben képződnek mikro buborékok. Az ultrahang hullámok által keltett parciális nyomásváltozások hatására a buborékok szétroppannak, és az egymást erősítő lökéshullámok szétfeszítik a zsírsejtek membránját. Az abban levő triglicerid szétfolyik a sejt közötti térben, ahonnan a nyirokrendszeren és vénás keringésen keresztül távozik. Ezért szükséges a kezelés alatt a megfelelően sok víz fogyasztása, hiszen annak segítségével tud távozni a sejtekből a méreganyag és a felbontott zsír!
Ez egy olyan módszer, mely hatékony és tartós megoldást nyújt a makacs felesleg ellen, mert a zsírsejtek számát csökkenti, nem csak a térfogatát! 3-6 cm körméret csökkenés is elérhető egy kezelés alatt. Valakinél több, valakinél kevesebb. A gép az emberi test zsírszöveteit fellazítja és a kezelés alatt a nyirokrendszer segítségével távoznak a fellazított zsírok, így természetes úton választódnak ki a szervezetből. A zsírbontás mellett a készülék feszesíti a bőrt, ezzel fokozva az esztétikai megjelenést.
Has, csípő, comb és fenék, valamint felkar kezelése is kérhető. Az 1 Mhz-es intenzív ultrahangos kezelőfej segíti a ráncok és nem kívánatos vonalak eltávolítását, javítja a bőr feszességét, regenerálja a sejteket.

PROFESSZIONÁLIS TESTTEKERCSELÉS
Miért fontos a testtekercselés
A testtekercseléssel a narancsbőrös részeket és úgy kompletten a legkevésbé szeretett testrészeket (comb, popsi, csipő, derék, felkar) vesszük kezelésbe. Zsírégető testtekercselés, melynek módszere a hideg-meleg hatáson alapul.

Hatása:
Ennek eredményeként a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel, melyet a szervezet megpróbál kiegyenlíteni, úgy hogy hőt termel, amit a lerakodott salakanyagok elégetéséből nyeri. Tehát egyszerűbben kifejezve nagyon fogsz fázni, majd végül a bőröd mégis meleg lesz, ami azt jelenti, hogy végbement a salakanyagok energiává alakítása.

HULLÁM NYIROKMASSZÁZS
Az alsó testfélen egy változó, ún. „csúszóhullám” vonul végig. Itt is használnak anyagcsere-élénkítő hatóanyagot pakolásban. Azonnali nyiroködéma-mentesítő hatása van az alsó végtagokon, mivel a kezelt felület igen nagy. Az összetört zsírsejtek maradványainak elszállítására különösen alkalmas. Olyankor, ha valaki nem fogyaszt elegendő folyadékot, vagy ha nagyon lazák a nyirokkeringést támogató izmok és a kötőszöveti állomány, az egyik legjobb módszer a salakanyagok kiürítésére, és a cellulit megelőzésére, kezelésére.

ZSÍRÉGETŐ MASSZÁZS
A masszázs azért hatékony a narancsbőr elleni harcban, mert javítja a vér- és nyirokkeringést, ami a szövetekben lerakódott salakanyag elszállítását végzi.
A masszázs hatását speciális krémekkel fokozzuk.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon tartalma:
12 alkalom (1 alkalom=1 óra) a választott kezelésből
- lipolézer
- electrostimuláció
- ultrahangos kavitációs zsírbontás
- professzionális testtekercselés
- hullám masszás
- zsírégető masszázs
(Ezekből a kezelésekből válogathatsz összesen 12-szer.)

A kezelés előzetes telefonos egyeztetés alapján vehető igénybe, a következő számon: 06-30/230-3398.

Új címünk: 1041 Budapest Závodszky Zoltán u. 9.
Email cím: masszazs.glamur@gmail.com
Nyitva tartás:
hétköznap 10-19 óráig
hétvégén igény szerint

Kérjük, hogy a kezelésre a már kinyomtatott kuponnal érkezzenek!

Időpont lemondását kérjünk min. 24 órával megelőzően jelezze, ellenkező esetben a kezelést elveszíti.
Késés esetén, a kezelés idejét kell lecsökkentenünk, mivel az időben érkező vendégeket nem áll módunkban megvárakoztatni.
FELHÍVJUK A KEDVES VENDÉGEINK FIGYELMÉT, HOGY IDŐPONT VÁLTOZTATÁSRA CSAK EGYSZER VAN LEHETŐSÉG!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Glamour Stúdió
Weboldal
Szolgáltatás helye
1041 Budapest, Závodszky Zoltán u. 9.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére