Mai­Kupon

Kategóriák

A magyar nyelvtan alapjai oktatóprogram J-s és ly-os szavak gyakorlóval! Legyen az Ön gyermekének is játék a tanulás most 6870 forintért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bemutatjuk Önnek a hatékony tanulás kulcsát, mely már több ezer gyermeknek segített a magyar nyelvtan játékos és könnyed elsajátításában: mindezt most csomagban, féláron szerezheti meg gyermeke számára!A magyar nyelvtan alapjai DVD új fejezetet nyit a nyelvtan megértésének és a biztos tudás megszerzésének területén. Az alapoktól egészen a bonyolultabb témakörökig segíti gyermekét a tanulásban, aki mind a nyolc általános iskolai tanévben nagy hasznát veszi  az oktatóprogramnak. Nyelvezete egyszerű, hogy mindenki maximálisan megértse a nyelvtan szabályait, képekkel illusztrálja az elméleti anyagrészt a még könnyebb tanulás érdekében, és több, mint ezer izgalmas gyakorlófeladatot biztosít gyermekének a már megtanult témakörök legteljesebb begyakorlásához!„Amikor megkaptuk a DVD-t, a gyerek leült a gép elé, és tátott szájjal nézte. Azt mondta: "Anya, de jó, az elejétől mondja!" Azóta úgy telnek a napjaink, hogy lehasal a gép elé, és nézi a DVD-t négyszer-ötször. Nagyon tetszik neki, és így van türelme a tanulásához.”

A csomag másik eleme egy 200 játékos feladatot tartalmazó gyakorló CD, mellyel gyermeke garantáltan a fejébe vésheti a j-s és ly-os szavak helyes leírását. Feladatai színesek és változatosak, ezáltal mindvégig fenntartják a figyelmet!

„Három gyermekem van, s mindhárom általános iskolás. Nagyon könnyű leültetni őket a J-s és ly-os szavak gyakorlóprogramhoz, mert szívesen tesztelik magukat. S ha nem sikerül valamelyik feladat, akkor újra megcsinálják. Ráadásul, amíg az egyik a gépnél tanul, addig tudok a másik kettővel tanulni.”

Fontos információk:

Az oktatóprogramok csak Windows operációs rendszeren működnek. Macintoshon és tableten nem indulnak el.

Az oktatóprogramok személyesen is átvehetők: H-P, 8-16-ig: 1011 Budapest, Mária tér 1. földszint 17. szám alatti irodánkban – egyéb esetben szállítási költséget számolunk fel.

További információkért hívja a +36/70-940-6326-os telefonszámot!

Tudtad-e?

A magyar nyelvtan a diákok egyik legnagyobb mumusa, ugyanis az iskolai tankönyvek gyakran túl bonyolultan fogalmazzák meg azokat a szabályokat, amelyek nélkülözhetetlenek a nyelvtan megértéséhez és elsajátításához. Mivel az iskolában nem értik meg a tananyagot, ezért otthon kell azzal külön foglalkozni. Ezáltal a szülők napi legalább 1 órát veszítenek, ha nem a legjobb és leghatékonyabb módszert választják gyermekük problémájának orvoslására. A Tantaki nyelvtan oktatóanyagai azonban még soha nem vallottak kudarcot, ezért bátran ajánljuk minden szülőnek, aki aggódik gyermeke jegyei, tudása és jövője miatt!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. március 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A termék személyes átvétele ingyenes, egyéb esetben szállítási költséget számolunk fel. A szállítási költség átutalása esetén 990 Ft, utánvét esetén 1250 Ft.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Tantaki Kft.
Weboldal
Szolgáltatás helye
1011 Budapest, Mária tér 1. Fsz. 17.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére