Mai­Kupon

🚌 A Marlenka csábító titkai – Nagyszombati sétával 2019. őszén. Egynapos buszos utazás a Felvidékre 1 főnek 19.990 Ft helyett 10.990 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az utazás programja:

Elutazás reggel 6:00 órakor a Blaha Lujza téri parkolóból. Utazás Csehországon keresztül, a Marlenka gyár bemutató részlegéhez. A gyárlátogatás során a cég által összeállított finomságokat kóstolhatjuk meg, illetve vásárolhatunk a termékekből. Ízelítő az árakból: Marlenka golyó: 85 Kč, Marlanka torta 800g: 200 Kč, Marlanka kávé 255g: 155 Kč Belépő: 130,- Kč.(mely tartalmazza a látogatást a kóstolást és egy marlenka kávét) Kérjük, hogy a programhoz cseh koronát hozzanak magukkal. A bemutató és ismertető 1,5 órát vesz igénybe.
2003-ban vette kezdetét a Marlenka gyártás története. Az örmény nemzetiségű Gevorg és Hasmik Avetisyan alapították a MIKO INTERNACIONAL – Marlenka gyárat. A süteményeket régi örmény családi recept alapján készítették és készítik napjainkig. 2003-ban a vállalkozás csak 4 embert tudott foglalkoztatni, de évről évre növekedett ez a szám is. A cég csak a legjobb és alaposan
megválogatott alapanyagokat használja fel a sütemények előállítása során. A Marlenka éppen ezért is különleges, hiszen nem tartalmaz sem mesterséges tartósítószereket, sem színező anyagokat, ennek köszönhetően bátran és kiérdemelten viseli a NATURAL PRODUCT elnevezést.A látogatás után elindulunk hazafelé és megállunk Nagyszombaton egy kis sétára. Nagyszombatot a Felvidék Rómájának nevezik, mivel a török uralom alatt az esztergomi érsek székhelye volt. Mesteri alkotásnak számít a Keresztelő Szent Jánosról elnevezett egyetemi templom is, melyet a Spazzio testvérek építettek a 17. században. Az építményt a római Il Gesu mintájára készítették, így jött létre a Felvidék legnagyobb temploma. Kiemelkedő épülete a 14. századból származó kéttornyú római katolikus Szt. Miklós templom. Séta után indulunk Budapestre várható haza érkezés 23 óra körül.

Egyéb költségek:

Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft/fő (irodánkban kötelezően fizetendő)

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

Biztosítás: 450,- Ft/fő


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. október 23-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2019. október 23.

Találkozás: 5:45 órakor Blaha Lujza tér Corvin áruház előtt

Indulás: 6:00 órakor

Egyéb költségek:

Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft/fő (irodánkban kötelezően fizetendő)

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

Biztosítás: 450,- Ft/fő

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256.

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Kft.
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére