Mai­Kupon

🚌 A Matyók földjén és a gyönyörű Tisza-tónál, Mezőkövesd és a Matyó Múzeum, Tisza-tavi Ökocentrum és a Tisza-tavi tanösvény felkeresése. Egynapos buszos kirándulás júliusban 1 főnek 12.900 Ft helyett 10.500 Ft, most fizetendő 1.350 Ft.

A Matyók földjén és a gyönyörű Tisza-tónál, buszos utazás - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:12 900 FtElőlegben fizetendő:1350 FtTeljes ár:10 500 Ft19% kedvezmény
2021. június 14.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Kulturális és természetközeli élményekben gazdag utazásra invitáljuk utasainkat. Elsőként a matyó népcsoport életmódjával, kultúrájával, népművészetével, népviseleté-vel ismerkedünk meg annak központi településén, Mezőkövesden. A nap hátralévő részén pedig a Tisza-tó élővilágát fedezzük fel minden szempontból. Felkeressük az élővilágot interaktívan bemutató Ökocentrumot, amelynek tetejéről fantasztikus kilátás nyílik a tóra. Fa pallókon át sétálunk végig a víz felszínére épített tanösvényen. Kishajóra szállunk, hogy a tó belsőbb területeinek világába is bepillanthassunk egy kellemes hajókirándulás keretében. A nap végén pedig lesz lehetőségünk a tó vizében megmártózni a poroszlói szabadstrandon.Az utazás programja:

Reggeli indulásunkat követően elsőként Mezőkövesdre utazunk, ahol a matyó népcsoport történetével, kultúrájával, életmódjával és népviseletével ismerkedünk. Meglátogatjuk az UNESCO Szellemi Kulturális Örökség listáján szereplő, páratlan matyó népművészetet bemutató Matyó Múzeumot, majd sétát teszünk a skanzen jellegűen megmaradt különleges Hadas városrészben. 

Ezt követően a Tisza-tó partjához utazunk, ahol a nap nagyobbik részét töltjük. A Tisza-tó (más néven Kiskörei víztározó) Magyarország második legnagyobb tava a Balaton után és legnagyobb mesterséges tava a Tiszán, az Alföld északi részén. 1999 óta a Hortobágyi Nemzeti Park bemutató területeként az Unesco Világörökségnek is része. 

Itt a poroszlói Ökocentrum bemutatóhelyen ismerkedünk meg a Tisza-tó páratlan élővilágával. A felszálló madarat mintázó épület vendégfogadó és oktató központ is egyben, amely egy helyen gyűjti össze és tárja látogatói elé a Tisza-tó és a Tisza-völgy természeti kincseit, bemutatva Magyarország második legnagyobb tavának gazdag élővilágát.

Itt többek között olyan élmények várnak ránk, mint csónakázó tó tutajokkal, kötélpályákkal, rönkjátszótér, dámszarvas-bemutató, kormorántelep, pelikántó, halász-skanzen, tájház, baromfiudvar, kalandbejárat, ékszer- és mocsári teknős bemutató, szitakötő ház, vörösróka- és aranysakál-kifutó, őshonos juhfajták bemutatója.

Az Ökocentrumhoz belső részeinek felfedezését követően a nyílt víz felé vesszük az irányt. Elsőként az Ökocentrum gondozásában álló vízi tanösvényen sétálunk végig. A tó partjától kis csónakokkal utazunk át ehhez az 1500 méter hosszúságú, fa pallókból kialakított tanösvényhez, ahol a víz felszínéről sétálva csodálhatjuk meg a tó gazdag élővilágát.  

Ezt követően kis hajókkal egyórás kiránduláson veszünk részt, ahol a tó belső, leggazdagabb élővilággal rendelkező részeit is felfedezhetjük.

A nap végén pedig lehetőségünk nyílik megmártózni a Tisza-tó lassan mélyülő, gyorsan melegedő partszakaszán, a poroszlói szabadstrandon.

A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA:

 • az autóbuszos utazást újszerű és megbízható felsőkategóriás autóbusszal,
 • a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
 • a szervezés díját
 • audiós eszközt fülhallgatóval. A szerződés aláírásával az utazók vállalják, az eszközök elvesztése vagy súlyos megrongálódása esetén, a 17.000 Ft-os kötbér megfizetését.

KÖTELEZŐEN KÜLÖN FIZETENDŐ DÍJAK:

 • új ügyfél regisztrációs díj: 2.000 Ft/fő,

VÁLASZTHATÓAN KÜLÖN FIZETENDŐ DÍJAK:

 • Az utazás időpontjára érvényes baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás az utazás feltétele, amelyet irodánkban is megköthet: 400 Ft/fő, amely az irodának előre fizetendő,
 • Matyó Múzeum: F: 800 Ft; NY, D: 400 Ft; 6 év alatt és 70 év felett ingyenes; 
 • Poroszlói Ökocentrum Belépő jegy (Kishajózás nélküli jegy): Kiállítás a főépületben az akváriumokkal + Szabadidőpark: F: 2.200 Ft; NY (62 év felett): 2.000 Ft; Gy,D (3-18 év): 2.000 Ft, Gy (3 év alatt): 100 Ft
 • Poroszlói Ökocentrum Belépő jegy (Kishajózással jegy): Kiállítás a főépületben az akváriumokkal + Szabadidőpark + 3D filmvetítés + kishajós kirándulás a Tisza-tavon: F: 3.600 Ft; NY (62 év felett): 3.200 Ft; Gy,D (3-18 év): 3.200 Ft, Gy (3 év alatt): 100 Ft

A megadott belépődíjak az idegenvezető belépődíjának arányos részét is tartalmazzák. A díjak az utazás során az idegenvezetőnek fizetendők, amelyek időközben változhatnak.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. július 17-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2021. július 17. (szombat)

Most fizetendő 1.350 Ft, a fennmaradó 9.150 Ft-ot az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál kell fizetni.

A személyes ügyintézés határozatlan ideig szünetel, a szerződéskötés online úton történik, így kényelmesen otthonról intézheti a foglalással kapcsolatos teendőket,
Útjaink felől a info@pannoniatravel.hu e-mail címen és a +36 30 592 6107 telefonszámon is érdeklődhet hétfőtől péntekig 10:00-13:00 és 14:00-17:00 óra között.

A bejelentkezését és az adatok elküldését az info@pannoniatravel.hu e-mail címen vagy az alábbi linkre kattintva teheti meg: https://pannoniatravel.hu/

Felszállási lehetőségek induláskor Budapesten:

 • 6:00  Batthyány tér (Batthyány tér 1-el szemközti villamospálya melletti buszöböl) – minimum 6 fő előzetes jelentkezése esetén tud a buszunk megállni
 • 6:15 Nyugati tér (Nyugati pályaudvar melletti parkoló) 

Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezzenek a fenti indulási helyszínre.

Vidéki felszállási lehetőségek ezen az úton:

 • Szilas Pihenőhely, M3 autópálya, Shell benzinkút, 12 km,
 • Kerekharaszti Pihenőhely, M3 autópálya, MOL benzinkút, 51 km,
 • Rekettyés Pihenőhely, M3 autópálya, MOL benzinkút, 106. km,


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére