Mai­Kupon

A nehézkes aprítás a múlté! Multifunkcionális aprító most nagy kedvezménnyel, csak 8.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szívesen ennél egy finom salátát? De nem állsz neki elkészíteni, mert rengeteg munkával és piszokkal jár, és erre nincs időd? Erre a legegyszerűbb megoldás ez a sokoldalú eszköz! Egyszerű, tiszta és gyors!Ezzel a multifunkciós aprítóval rövidebb idő alatt készítheti elő a főzés hozzávalóit. Nincs több rendetlenség vagy életlen konyhakés!

A praktikus szeletelővel olyan egyszerű és gyors az aprítás, mint elszámolni háromig: 1, 2, 3 és máris készen vannak hozzávalók a lecsóhoz, a salátához, a leveshez vagy a hidegtálhoz.

 

Elege van az aprításból és a szeletelésből? A mélyhűtött aprított zöldség megkönnyíti a munkát, de kevésbé egészséges.

Készítsen gyorsan vitaminokban gazdag, egészséges házi ételt!

Fogyasszon több zöldséget és gyümölcsöt naponta! A multifunkcionális aprítóval könnyebben elkészítheti az egészséges salátákat, leveseket és más ételeket. 
Nélkülözhetetlen konyhai eszköz!

 

A hihetetlenül praktikus és gyors multifunkciós aprítóval:

 • kockára, hasábra vagy gerezdekre vághat,
 • hámozhat,
 • apríthat,
 • szeletelhet.

 

Kényeztesse magát azonnal elkészíthető, vitaminokban gazdag ételekkel!

A főzés egyszerűvé és szórakoztatóvá válhat.

A hagymaaprítás nem ríkatja meg többé, hiszen a multifunkcionális aprító 1 másodperc alatt felaprítja a hagymát! Most gyorsabban készíthet színes, ízletes salátákat, mint valaha.

 

A készlettel együtt járó ételtartó doboz átlátszó, ezért jól látható, mit tett el benne. Vágja az ételt egyenesen a tartóba, majd az étel szervírozásához is használja a műanyag dobozt. Ha nem használja fel az összes ételt, egyszerűen fedje le a dobozt a frissen tartó fedéllel.

Az éles, rozsdamentes acélból készült pengék bármilyen gyümölcshöz vagy zöldséghez egyszerűen használhatóak. Helyezze a pengét a vágóalapra, majd a védőtetővel rögzítse. Tegye rá a gyümölcsöt vagy a zöldséget, és nyomja le a védőtetőt. A gyümölcsöt vagy a zöldséget egyenletes kockákra/darabokra/hasábokra fogja vágni pillanatok alatt, rendetlenség nélkül.

 

A multifunkcionális aprító tökéletes konyhai vágóeszköz.

A készletben mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy lecserélhesse a konyhai késkészletet. Tegye el a veszélyes és életlen konyhai késeket, és használja helyettük a multifunkcionális aprítót.

A kényelmesebb előkészítéshez a csomagban találja:

 • dupla pengét a kockázáshoz és a különböző méretű hasábok készítéséhez
 • negyedelő ékpengét
 • pengefedőt
 • kétoldalú hámozót
 • receptkönyvet
 • frissen tartó fedelet
 • V-alakú vágót
 • reszelőt

A készletében található valamennyi alkatrész mosogatógépben mosható.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 29-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Rendelés leadása az olcsoajandekok@gmail.com címen kuponkód(ok), szállítási mód megadásával.

Az áru külföldről érkezik. A vevő címére futár viszi ki. Ennek költsége 1-5 darab esetén +990,- Ft, 5 darab felett +1990 Ft. Szállítási határidő kb. 10 munkanap.

Személyes átvétel is lehetséges a rendeléstől számított 5. munkanap után, de ebben az esetben e-mail-es időpont egyeztetés elengedhetetlenül szükséges!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Olcsó Ajándék Bolt
Cég
Cheap Deals Worldwide
Weboldal
Telefon
(06-1) 808-8866
Szolgáltatás helye
1055 Budapest, Szent István körút 23.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére