Mai­Kupon

Kategóriák

A nyár legszínpompásabb programja a debreceni Virágkarnevál, egynapos buszos kirándulás augusztus 20-án Debrecenbe és a Hortobágyra 1 főnek 8.990 Ft helyett 6.600 Ft. Most fizetendő 700 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

DEBRECEN – HORTOBÁGY káprázatos virágkarnevál és Hídi vásár.

A Pannonia Program- és Utazási Iroda különleges nyári kirándulásának keretében Debrecenben, és a Hortobágyon járunk. Tartson velünk, élvezze a híres Virágkarnevál forgatagát, csodálja meg a Munkácsy trilógiát és nézelődjön, vásároljon a hídi vásárban!
A nyár legszínpompásabb programja a debreceni Virágkarnevál. Idén már 45. alkalommal kerül sor a felvonulásra, a Petőfi tértől a belvároson át a Nagyerdei Stadionig. Egészen kora reggel indulunk autóbusszal Budapestről, hogy ebben a különleges programban minél inkább részünk lehessen, hiszen a felvonulás reggel fél nyolckor veszi kezdetét. A rendkívül látványos menetet kerékpárosok, veterán autók, motorkerékpárok felvonulása nyitja, mazsorett csoportok színesítik, majd pedig következnek a virág kocsik, melyek közül hagyományosan az első a Szent Korona. A nyitó kocsi után következik Debrecen város gyönyörű kocsija és még 13-15 különböző tematikájú káprázatosan díszített kompozíció. A felvonulást tánc és folklór csoportok, zenészek varázsolják még színvonalasabbá. Az ünnepi program végeztével felkeressük a Déri Múzeumot és megtekintjük a kiállított Munkácsy Trilógiát. Munkácsy Mihályt, a magyar festészet kivételes tehetségű és különleges sorsú egyéniségét a Krisztus Pilátus előtt, a Golgota, majd a legkésőbb elkészült Ecce Homo világszerte ismert festővé tette. Bizonyosan nagy élményt jelent majd a trilógia avatott szakvezetéssel történő megtekintése. Debreceni látogatásunkat követően tovább utazunk Hortobágyra, ahol már javában tart a messze földön híres Hídi vásár. Érdemes elvegyülni, gyönyörködni, vásárolni, mert kiváló minőségű, értékes népművészeti termékek ritkán látható gazdag választékával találkozunk. A vásár alatt is nyitva van és látogatható a Pásztormúzeum, a Pusztai Állatpark és a Madárkórház is, a szabadidőre ezeket is jó szívvel ajánljuk. A program végeztével hazautazás, érkezés Budapestre az esti órákban.A részvételi díj tartalmazza:

- az autóbuszos utazást,

-  idegenvezetést

- a szervezés díját.

Külön fizetendő belépő
- Déri Múzeum - Munkácsy Trilógia szakvezetéssel 300 Ft/fő egységesen
(Minimum 15 fő szakvezetésre szóló befizetése esetén!)

 A kirándulásra javasolt felszerelés: kényelmes cipő, sapka, ernyő, esetleg esőkabát, hideg étel, kb. személyenként 1,5-2 l folyadék.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. augusztus 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akciós utazás időpontja 2015. augusztus 20.

Most fizetendő 700 Ft, a fennmaradó 5.900 Ft-ot az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál kell fizetni.

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodában lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

Külön fizetendő belépő: 
- Déri Múzeum - Munkácsy Trilógia szakvezetéssel 300 Ft/fő egységesen
(Minimum 15 fő szakvezetésre szóló befizetése esetén!)

Indulás:

04:15 A Mamut 2-vel szembeni Volán buszmegálló(Margit körút) 

04:30 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház Parkoló)

Vidéki felszállási lehetőségek:

M3-as autópálya, Szilas Pihenőhely, Shell benzinkút, 12-es km kő

M3-as autópálya, Kerekharaszti Pihenőhely, MOL benzinkút, 51-e

A foglalást követően kérjük, hogy telefonon, e-mailben, vagy személyesen adják meg a kuponkódjukat. Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. Kérjük jelezze, amennyiben biztosítást is szeretne kötni. A kuponkódot elküldheti az info@pannoniatravel.hu e-mailcímre, vagy hívja a 30/592-6107 telefonszámunkat hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodánkban lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537) A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére