Mai­Kupon

A razzia - szabadulószoba Al Capone világában, ajándék kedvezménnyel a Nagy Fatál Konyhája étterembe 2-6 fő részére kedvezményesen 9.290 Ft-ért! Most fizetendő: 1.770 Ft!

A razzia-szabadulós játék 2-6 főnek, éttermi kedvezménnyel - Egyéb kupon
Eredeti ár:14 800 FtElőlegben fizetendő:1770 FtTeljes ár:9 290 Ft37% kedvezmény
2024. február 29.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Legyetek részesei egy időutazásnak! Éljétek át a 1920-as évek Chicagójának hangulatát, Al Capone bandájának tagjaiként!

 Éld át a 1920-as évek Chicagójának hangulatát! Al Capone bandájának tagjai vagytok. Nemrég érkezett Franciaországból egy illegális brandy szállítmány, melyet az egyik titkos zugkocsmátokban rejtettetek el. Azonban nem várt fordulat történt: a chicagói rendőrség emberei fülest kaptak a szállítmányról, és a kocsmátok hollétéről. A rendőrség már úton van, és hamarosan rátok töri az ajtót. Feladatotok eldugni a csempészárut, és kimenekülni a helyiségből mielőtt rajta kapnak titeket. Erre mindössze 60 percetek van. Ha nem sikerül a kijutás, a rendőrség előtt feleltek illegális szeszcsempészetért, ráadásul Al Capone bosszúja elől sem menekülhettek… Éljétek át ezt a fantasztikus közösségi élményt korhű környezetben, a legmodernebb technológia felhasználásával!

Egy 1920-as éveket idéző szoba, korhű tárgyak, szivarfüstös, whiskeyt kortyolgató hangulat, igazi gengszter feeling - Al Capone zugkocsmájában csempészként el kell dugnotok a szállítmányt, és meglógni, mielőtt a rendőrség megérkezik. A razzia szabadulós játék fergeteges szórakozást kínál.

Izgalmas, szórakoztató feladatok sora veszi kezdetét, amint becsöppentek a 20-as évek Chicagójába, ahol Al Capone bandájába tartoztok, és a Franciaországból nemrég érkezett illegális brandy szállítmányt kell eldugnotok, majd kimenekülni a zugkocsmából, ha nem szeretnétek illegális szeszcsempészetért felelni a törvény előtt, és Al Capone nem kívánt bosszúját is megúsznátok.

Ha a nagy izgalomban megéheztetek, szabadulásotok után folytassátok a kikapcsolódást a Nagy Fatál Konyhájában, ahol 50%-os kedvezményt kaptok a kétszemélyes tálak árából, így egy kiadós ebéd vagy vacsora mellett beszélhetitek meg a közösen átélt kalandokat.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ajánlat tartalma: 60 perces Al Capone - A Razzia szabadulószoba játék 2-6 fő részére, ajándék kedvezménnyel a Nagy Fatál Konyhája étterembe!

Most fizetendő 1.770 Ft, a fennmaradó összeg 7.520 Ft a szolgáltatónak kell kifizetni.

Bejelentkezés telefonon: +36 70 244 6649 vagy online a weboldalon. Egy kupont maximum 6 fő használhat fel. Kuponodat váltsd be egyszerűen mobilodon partnerünknél vagy vidd magaddal kinyomtatva! A kuponotok mellé ajándékba kapott 50%-os kedvezmény kupont a a Nagy Fatál Konyhája étteremben tudjátok felhasználni két személyes bőségtálak rendelésénél. (6 fős csapat esetén 3 ilyen kupont kaptok).

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Escape Legends Szabadulószoba
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1063 Budapest, Szinyei Merse utca 3.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére