Mai­Kupon

🚌 A sokoldalú Pannonhalma, Pannonhalmi Főapátság, Zirc. Egynapos buszos kirándulás 1 főnek 12.990 Ft helyett 8.790 Ft-ért, melyből most fizetendő 1.320 Ft.

Pannonhalmi Főapátság, Zirc, egynapos buszos utazás 1 főnek - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:12 990 FtElőlegben fizetendő:1320 FtTeljes ár:8 790 Ft32% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Pannonhalma város Győr-Moson-Sopron megyében, a Pannonhalmi járás székhelye. Kedvelt turisztikai célpont, elsősorban a Pannonhalmi Bencés Főapátságról és annak épületeiről ismert, amelyek 1996 óta az UNESCO Világörökség részét képezik. Zirc város Veszprém megyében, a Zirci járás egyetlen városa, és egyben központja, „a Bakony fővárosa”. A festői település Magyarország legmagasabb fekvő városa, központja 400 m magasan helyezkedik el. A Bakony keleti részén, a Cuha patak szomszédságában fekszik.

A mai napon Pannonhalmára utazunk először, ahol a Főapátság megtekintése a fő program.
A Pannonhalmi Bencés Főapátság 996-ban alapított és azóta is folyamatosan működő Szent Benedek-rendi monostor, Magyarország egyik kiemelkedő történelmi emlékhelye, egyházi és művészettörténeti központja, a Világörökség része. A monostor látogatás során végigjárjuk az apátság legszebb, látogatható részeit, a porta speciosát, a kerengőt, a könyvtárat, és természetesen a Szent Márton bazilikát is. Az utóbbi időben bővült a látnivalók sora, ezúttal már a kincstárat és egy Szent István kiállítást is megnézhetjük.
A környék még számos látnivalóval bővelkedik. Egy séta keretében látni fogjuk a Boldogasszony-kápolnát, a Millenniumi emlékművet, végigsétálhatunk a Lombkorona – tanösvényen, és megmászhatjuk a Boldog Mór kilátót is.
A délutánt Zircen töltjük a Ciszterci apátság látnivalóinak megtekintésével. Egy vezetés keretében megnézzük Magyarország egyik legszebb barokk templomát. Az épületegyüttesben a közelmúltban új látnivalók is várják a látogatókat. Ilyen a Királyterem, az apátság egykori reprezentációs terme, ahol a főúri és királyi vendégeket szállásolták el. Illetve ezzel együtt fel lehet kapaszkodni a Vörös toronyba egy különleges csigalépcsőn, és gyönyörködni a mesés panorámában.
Belépő: kb. 6000,- Ft/fő. Várható visszaérkezés Budapestre 19-20 óra körül.

Az utazás tartalma:

- utazás: autóbusszal

szervezés

- a magyar nyelvű csoportkísérés.

Az alapár nem tartalmazza:

a belépők árát (kb. 6.000 Ft,

az étkezést és a biztosítást, 

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. november 6-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontjai:  2022. november 06.

Most fizetendő 1.320 Ft, a fennmaradó 7.470 Ft-ot az utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Egyéb költségek:

- Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

- belépő ára

Találkozás: 8.15 órától, Népliget, Planetárium mellett

Indulás: 8.30 órakor

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére