Mai­Kupon

Kategóriák

A szép tiszta és egészséges arcbőr nagymestere, az ezüst alapú bio-arclemosó, 7.990 Ft helyett csak 3.990 Ft.-ért akciósan.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Te is az egészséges kozmetikumok híve vagy? Szeretnél csakis vegyszermentes termékeket használni? Válaszd az ORGANA Energetizált ezüst alapú biokészítményeit!Ugye te is szeretnél szép fiatal és egészséges arcbőrt? Erre nagyszerű készítményeket kaphatsz pár százasért a kis sarki drogériákban, vagy pár tízezresért a menőbb bioboltokban vagy biopatikákban. Csak egy kis gond van:
A szépség- és kozmetikai iparban semmiféle szabályozás nincs, ami megvédene téged a mérgező kémiai anyagoktól.

A törvény szerint az összetevők feltüntetése nem kötelező a címkén, és nem kötelező a cucc előzetes tesztelése. Nagyon sok toxikus anyagot elrejtenek a feliratok az „illat”, „tartósító” és „színezék” felirat mögött.

És ráadásul a levegőben szállong a por, a szmog, a kipufogógázok mikroszkópikus szemcséi. Ezek nemcsak megtapadnak az arcod felületén, hanem a napfény sugárzásával együtt keményen rombolnak is. Arcbőrünket nem védjük eléggé. Nem is tudjuk megfelelően védeni, ezért megérdemli, hogy legalább estére "ő" is pihenni térhessen, hiszen csak így lesz képes másnapra regenerálódni.

Ahhoz, hogy ezektől a károsító tényezőktől megszabadíthasd éjszakára bőrödet, először is igen alaposan és rendkívül kíméletesen meg kell tisztítanod.

Erre egyrészt ott van a hagyományos arclemosó, ami jól tisztít, igazodik az igényeinkhez, de sok benne a méreganyag, ami hosszú távon jóval többet árt, mint gondolnád. (Érdemes elolvasni oldalunkon a Mérgek körülötted című oldalt, ahol ezeket a károkat ismertetjük. Le leszel taglózva!)

Az arclemosó tejekkel ugyanaz a probléma: tisztítanak, de szintén tele vannak vegyi méreggel.
Van, aki a szappanra esküszik. Ezzel is van egy apró probléma, amit ki is próbálhatsz:

Mosd meg az arcodat jó alaposan szappannal. Persze húzódni fog a bőröd utána, de nem ez a nagyobbik baj. A gond az, hogy ha most fogsz egy vattalabdacsot, és végigtörlöd az arcod ORGANA Energetizált bio-arclemosóval, azt fogod tapasztalni, hogy a labdacsod bizony elkoszolódik. Vagyis a szappan egyrészt szárít, (és ebben is vannak káros anyagok) másrészt nem is tisztít tökéletesen.

Ezeket a gondokat orvosolja az ORGANA Energetizált Ezüst-alapú biocsalád egyik tagja, az Arclemosónk.

Nincs benne tartósítószer, színezék, mesterséges illatanyag. Ehelyett van benne rengeteg gondoskodó gyengédség a bőrhöz, és megszállott kíméletlenség a kórokozókkal szemben. Ezt onnan tudjuk, hogy mi magunk tettük bele.

Hogy ezt hogyan tudtuk elérni vegyszerek nélkül?
A színtiszta ezüst és az analitikai tisztaságú valódi rózsa kivonat hatékony kombinációjával.

Az ezüst laboratóriumi kutatások szerint 6 perc alatt képes elpusztítani szinte bármely kórokozót, köztük az AIDS-t okozó HIV vírust is. Nyomtalanul megöli a pattanásokért felelős bacilusokat is, míg bőrünkhöz végig kíméletes marad. Ugyanakkor elősegíti a sebes, fáradt, fertőzött bőr gyógyulását.

A lágy és gondoskodó Anyatermészet legszebb gyermeke, a Rózsa olaja méltán a világ egyik legdrágább kivonata. Használata a bőrnek azonnali megnyugvást, kellemes felüdülést és hosszan tartó simaságot kölcsönöz.
Használd minden este lefekvés előtt, és reggel sminkelés előtt.

Az ORGANA Energetizált, ezüst alapú biokozmetikai termékcsalád teljes mértékben magyar tulajdonban van. Tulajdonosa a Mag-Ora Jövőért Közhasznú Alapítvány, elsősorban az élelmiszereinket, kozmetikumainkat
veszélyes adalékokkal mérgező cégek ellen lép fel, elsősorban az általuk okozott meddőség és a rák kapcsán.

Az ORGANA készítmények kézműves termékek, egyetlen flakonnal több, mint 8 órát törődünk. Előállításukhoz nem használunk fel sem adalékokat, sem egyéb, környezetre vagy egészségre ártalmas anyagot. Használatuk teljesen biztonságos, terhes asszonyoknak, szoptatós kismamáknak és daganatos betegeknek fokozottan ajánljuk. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. június 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Személyes átvétel:

TEDDY festékbolt 1122 Budapest, Csaba utca 8.  H-p: 11.00-18.00, szo-v: 07.00-12.00 tel: 06 30 6467687 előzetes bejelentkezés nem szükséges.

Magnolia Beauty  1061 Budapest, Paulay Ede u. 44. címen előre egyeztetett időpontban h-p 8.00-20.00-ig. Tel: 06 70 9330015 előzetes bejelentkezés szükséges.

Házhozszállítás kérhető, az ország bármely pontjára csak 650 Ft-ért!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Organa kozmetikumok
Cég
MagOra Jövőért Közhasznú Alapítvány
Telefon
Szolgáltatás helye
1112 Budapest, Csaba utca 8
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére