Mai­Kupon

🚌 A Szlovén tengerpart ékköve Piran, buszos utazás augusztusban 1 főnek 22.990 Ft helyett 16.990 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Szlovénia gyöngyszeme nem csak a szemünket kápráztatja el, hanem kiváló lehetőséget nyújt egy kis felfrissülésre. Az Adriai-tenger gyönyörű kék vízében úszkálva csodálhatjuk a várost, miközben a parton már a habos sörünk vár ránk… Könnyed kikapcsolódás, egy igazán különleges helyszínen!Indulás az adott napon 00.15 órakor a Népligetből. Folyamatos utazás Szlovén tengerpartig rövid pihenőkkel, éjszaka a buszon.

Érkezés a reggeli órákban, várhatóan 10 óra körül. Egész napos szabadidő ezen a csodálatos helyen, melyet a szlovén tengerpart gyöngyszemének is neveznek. A fürdőzés mellett megtekinthetjük a város kulturális örökségeit is. A domb tetején álló Szent György Székesegyházat a harangtoronnyal és Keresztelő kápolnával, ahonnan csodás kilátás nyílik a városra és a partra, a Főtér változatos, velencei hatású épületeit, a világítótornyot és a partiöböl is várja a sétálókat.
Visszaindulás 21 órakor. Várható vissza érkezés Budapestre a kora reggeli órákban.

A szlovén tengerpart olyan, mintha a horvát és az olasz tengerpart szerelemgyermeke lenne osztrák keresztszülőkkel. Ráadásul olyan ékköveket is rejteget ez a rövidke tengerpart, mint Piran, a kétnyelvű, csodás kisváros. Illetve dehogy rejtegeti! Mutogatja, hogy mindenkit ide csábítson. Piran csak arra vár, hogy felfedezzük! És mindenkit, aki felfedezi, gazdagon megjutalmazza az egyedülálló hangulatával, a nyugalmával és az évszázadok óta változatlan bájával. Itt a jelentős turizmus ellenére is minden autentikus: a házak és az emberek is. Szlovénia tengerpartja mindössze 47 km hosszú, mégis megtalálható itt majdnem minden, amire egy tengerparttal kapcsolatban vágyhatunk.

Az ajánlat tartalma:

- utazás emelt szintű vagy emeletes autóbusszal

- utaskísérő

- szervezés

Külön fizetendő költségek:

- Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft/fő (az irodában kötelezően fizetendő)

- Biztosítás: 1.350,- Ft/fő

- Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. augusztus 19-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2019. augusztus 19-20.

Találkozás: 00:00 órától a Népligetben, a Planetárium előtt

Indulás: 00:15 órakor

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.huA kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline
Cég
Neoline Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére