Mai­Kupon

A tökéletes arcbőrért! Teljes arctisztítás 6 lépésben vákuumos gríz-és mitesszer eltávolítással kedvező áron 11 500 Ft helyett 3 590 Ft-ért a Luxury Szalonokban! Most fizetendő: 1 100 Ft! Szép Kártya elfogadás!

Teljes arctisztítás 6 lépésben - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:11 500 FtElőlegben fizetendő:1100 FtTeljes ár:3 590 Ft69% kedvezmény
2021. július 29.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

A kezelés időtartama kb. 90 perc
A dermapen a dermaroller modernebb változata, nehezebben hozzáférhető területek is kezelhetők vele. A dermarollerhez képest kisebb fájdalommal jár, használata biztonságos, egyszerű, személyre szabottan állítható. Nincs mellékhatása, a kezelés után a bőr gyorsan regenerálódik.
Kíválóan alkalmazható aknés, heges, májfoltos, pigmentfoltos vagy mély ráncos bőrön isAz arc bőrének állapota jól tükrözi egész testünk állapotát. A magabiztos és jó megjelenéshez ideális, ha arcbőrünk a legjobb formáját hozza. Ha az arcbőrünk szép és ápolt, örömmel indíthatjuk a napunkat. Az ápolt, egészséges arcbőr magabiztosságot és kiegyensúlyozottságot sugall – ezt pedig mások is észreveszik.A legújabb technika vívmánya, a Dermapen, mely az ismertnek számító dermaroller továbbfejlesztett változata tökéletes megoldást nyújthat számodra. A modernizáció révén már nem egy kézzel tologatható tűkkel ellátott hengerről van szó, hanem egy ultramodern gépesített berendezésről, melynek hatása oly látványos, hogy a lézeres kezelések bőrfiatalító hatásával is vetekszik!

A Dermapenes kezelés során apró tűkkel percenként akár 20 ezer szúrást is ejthetnek arcod bőrén, mikro méretű sérüléseket létrehozva, ezzel stimulálva a bőrt, hogy a regenerációhoz szükséges kollagéntermelést beindítsa. A megnövekvő kollagéntermelés pedig rengeteg pozitívummal bír: feszesíti a bőrt, feltölti a ráncokat, segíti a hidratációt.

Kiválóan alkalmazható aknés, heges, májfoltos, pigmentfoltos vagy mélyen ráncos bőrön is. Arcfiatalításra, bőrmegújításra, feszesítésre egyaránt alkalmazható. Az eredmény már egy alkalom után is magáért beszél, és mivel a kollagéntermelődés napokon, sőt heteken át fejti ki hatását, napról-napra csak jobb állapotba kerülhet a bőröd.

Nézzük, mitől is lesz a bőröd makulátlanul tiszta:
Legelőször letisztítják és tonizálják a bőrödet.
Ezt egy alapos radírozás követi.
Harmadik lépésként egy finom bőrpuhító maszk kerül az arcodra.
Ezt követi a dermapen-es kezelés a teljes arc területén.
Utána következik a vákuumos gríz-és mitesszer eltávolítás, melynek során eltávolítják bőrödről a kis mitesszereket és pattanásokat. Nem fizikai, kézi nyomkodásra kell gondolni, hanem egy pici fejű vákuummal működő géppel fognak dolgozni az arcodon, mely nemcsak eltávolítja a mitesszert, hanem azonnal zárja is a pórusokat.
A kezelés zárásaként pedig egy kellemes bőrápoló, nyugtató pakolás kerül arcodra, hogy megújulva, felfrissülve lépj ki a szalonból!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: teljes arctisztítás 6 lépésben vákuumos gríz-és mitesszer eltávolítással kedvező áron 3 590 Ft-ért.

Most fizetendő: 1 100 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni! A fennmaradó összeget fizetheti, akár SZÉP Kártyával!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges! Kérjük, hogy a kinyomtatott kupont vigyék magukkal!
Időpont lemondást 12 órával az időpont előtt tudunk elfogadni.

Helyszín: 1148 Budapest, Kerepesi út 32. (bejárat az Utász utca felől) Telefonszám: 06-70-655-53-07

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 8:00 - 21:00
Szombat - Vasárnap: 8:00 - 16:00

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Luxury Body Care & Nails
Cég
Luxury body care Kft
Telefon
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére