Mai­Kupon

Kategóriák

Adatmentés (visszaállítás) tönkrement adathordozóról megfizethető áron karácsonyi akcióban a Emlékmentés.hu-nál. Az alapár bevizsgálás és az adatmentési próbálkozások költségeit tartalmazza, ami 9.500 Ft helyett 6.600 Ft.

Adatmentés (visszaállítás) tönkrement adathordozóról - Egyéb kupon
Eredeti ár:9 500 FtKedvezményes ár:6 600 Ft31% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás Facebook-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Meghibásodott vagy vírustámadott lett adathordozója/adattárolója rajta a családi fotókkal, videókkal, fontos dokumentumokkal? Ne csüggedjen, van még remény! Nagy teljesítményű gépeinkkel és szoftvereinkkel szakértőink megkísérlik visszaállítani sérült, vagy elveszett adatait. Adatmentésnél a sikeresség, illetve annak teljessége nem garantált és előre megjósolhatatlan, a hiba okának függvényében is eltérhet.

Ezeket az adathordozókat fogadjuk: vincseszter (HDD), SSD, pendrive, microSD, SD memóriakártya. Jelenleg csak Windows operációs rendszerrel használt adattárolókat fogadunk el.

Fontos: Kérjük, hogy a hiba érzékelése után mielőbb juttassa el hozzánk az adattárolót és ne végezzen rajta semmilyen további műveletet! Az adathordozót szabályosan távolítsa el készülékéből! Pl. pendrive, illetve külső vincseszter (HDD) esetén használja a leválasztás funkciót!Offenzív beavatkozást nem végzünk, tehát az adathordozóra írási művelet nem történik, csakis olvasás valamint nem bontjuk meg az eszközt. Így sikertelenség esetén még meg lehet próbálkozni laborkörülmények között történő helyreállítással, illetve megbontással egy speciálisan ezzel foglalkozó szolgáltatónál, amelynek a költségei várhatóan igen magasak lesznek.

Természetesen magas szintű diszkrécióval és szoros adatkezeléssel dolgozunk, így a visszaállított adatait az Ön megrendelésével foglalkozó szakemberünkön kívül (ez technikailag elkerülhetetlen) senki nem láthatja.

Nem csak az adatait állítjuk vissza, hanem szükség esetén ellátjuk a jövőre nézve olyan tanácsokkal, amik segíthetnek minél tovább hibamentesnek megtartani adattárolóit annak érdekében, hogy adatait nagyobb biztonságban tudhassa.

Sikeres visszaállítás esetén emailben közöljük a visszaállított összes adatmennyiség méretét. Minimum ennek megfelelő méretű adathordozót (pendrive, külső vincseszter, memóriakártya /csak SD vagy microSD/) szükséges magával hoznia az anyag átvételéhez.

Adatmentés menete:
1. Hibás (forrás) és hibátlan (cél) adathordozó átvétele.
2. Hiba okának felderítése, adatmentési módszer megállapítása.
3. Adatok mentése. Ez a munkafázis akár több napot is igénybe vehet.
4. Megtekinthetőek a sikeresen mentett adatok, a megrendelő eldöntheti, hogy átveszi-
e őket, vagy sem. Előbbi esetben marad az alapár, utóbbi esetben további felár
fizetendő.

Áraink:
Ez a kupon az adatmentés kedvezményes alapárát fedezi (a bevizsgálás és az adatmentési próbálkozások költségeit tartalmazza), siker esetén felár fizetendő a helyszínen a visszaállított (mentett) anyag átvételekor.
Egy kupon egyetlen adathordozóhoz használható fel, tehát minden egyéb adathordozó után felár fizetendő.

Felárak:
- Sikeres adatmentés: 9.600 Ft/adathordozó
- Adathordozó szakszerű megsemmisítése: 1.300 Ft/adathordozó
- Felhőtárhely bérlése a kész anyag letöltéséhez: 2.600 Ft/hét
- Írásos szakvélemény készítése (elektronikus, nyomtatható): 5.000 Ft/adathordozó
- Adathordozó szakszerű kiszerelése/beszerelése (csak PC-ből): 1.600 Ft/PC
Nálunk nincs sürgősségi felár, mert az adatmentést a beérkezett megrendelések sorrendjében végezzük, köszönjük türelmüket és megértésüket!
A felárak a helyszínen a kész anyag átvételekor, vagy felhőből letöltés esetén előre utalással, ill. helyszínen készpénzben előre fizetendőek.
Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. január 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltható  2018. december 31-ig.

A kupon megvásárlása után a 06-30-323-2337-es telefonszámon vagy a balogh.zsolt@emlekmentes.hu e-mail címen kell jelentkezni előzetes időpont egyeztetésre, ugyanitt kérhető további részletes információ is. Időpontok kérhetőek: H-P: 18-20h, Sz-V: 14-19h. Cím: XV. Drégelyvár út 19. 8/51., 51-es kapucsengő, Balogh Zsolt.

Vidékről van lehetőség a kazetták MPL postafutárral történő fogadására és küldésére, ennek részleteiről érdeklődjön elérhetőségeinken!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Iris Design Studio Bt.
Telefon
Szolgáltatás helye
1158 Budapest, Drégelyvár út 19.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére