Mai­Kupon

🚌 Adria gyöngyszemei: Koper – Piran – Novigrad – Rovinj – Pula – Rijeka – Opatija kora őszi hangulatban, hajós kirándulással. 4 napos buszos utazás félpanzióval - itallal-, 1 főnek 64.900 Ft helyett 47.900 Ft. Most fizetendő 6.000 Ft

Adria gyöngyszemei, 4  napos utazás 1 főnek félpanzióval - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:64 900 FtElőlegben fizetendő:6 000 FtTeljes ár:47 900 Ft26% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Mediterrán körutazásra hívjuk utasainkat kora tavasszal, ahol az időjárás március közepén már a közeledő tavasz illatát idézi. Végig járjuk a szlovén tengerpartot, körbe utazzuk az Isztriát, megnézzük hol raboskodott Sándor Mátyás, a monarchia idejét  idézzük Abbáziában és Fiumében. Lehetőségünk lesz egy adriai hajókázásra ebéddel az Adria partja mentén.Az utazás programja:

1.nap:

Kora reggeli indulásunkat követően Maribor és Ljubljana érintésével érkezünk meg a szlovén tengerpartra, Koperbe. A város Szlovénia egyetlen tengeri kikötője, ahol sétát teszünk a mediterrán hangulatú óvárosban velencei stílusú paloták, terek, templomok világában.
Leülhetünk meginni egy igazi olasz kávét, kapucsínót, vagy megkóstolhatjuk az eredeti olasz pizzát, pastát és közben – ha az időjárás is engedi – egy kicsit élvezhetjük a tavasz fuvallatát. Tovább haladva átutazunk egy olaszos hangulatú kisvároson, Izolán, majd Piranban állunk meg, mely az Adria egyik valódi gyöngyszeme. A trieszti-öbölben mélyen benyúló félszigeten emelkedik ez a velencei hangulatú városka. Az 1608-ban épült Szent György templom harangtornya a velencei Campanile utánzata. A megannyi szép ház, tér, utca sétára készteti az idelátogató vendéget.
Ezt követően Horvátország felé vesszük az irányt. Portorožban elhaladunk a közkedvelt, méltán népszerű szállodasor mellett, és hamarosan elérjük a szlovén-horvát határt. Kora este a kellemes hangulatú, egykor Olaszországhoz tartozó Cittanova tengerparti városkába érkezünk, mely ma Novigrad néven ismert, ahol a szállásunk is lesz. Szállodánk a tengerpart közelében, sűrű fenyőerdő ölelésében található. Elfoglaljuk szobáinkat. A közös vacsoránkig, a szabadidőnket a tengerparton sétálva, a tenger habjaiban megmártózva vagy a hotel medencéjében fürdőzéssel is eltölthetjük. Az ízletes, svédasztalos, italfogyasztással kibővített vacsoránk méltó befejezése a tartalmas és szép napunknak.

2.nap:

Reggelinket követően egész napos, tartalmas fakultatív kirándulásra hívjuk utasainkat, a félsziget déli részére és belső Isztriába.

Első megállónk az Isztria legnagyobb városa, Pula, ahol a horvát mellett az olasz is hivatalos nyelv. A római kori városban sétálva valóságos időutazásban lehet részünk. Román, gótikus, reneszánsz és barokk építészet emlékei sorakoznak egymás mellett, ahova beépültek a 21. századi világ kellékei, a kávézók, tavernák, pizzériák, végeláthatatlan sora. Mindezeket felülmúlja a római Sergius diadalíve, Róma és Augustus temploma, az Ikerkapu, és az Amfiteátrum patinája.

Belső Isztriában utazunk tovább és a félsziget közigazgatási székhelyén, Pazinban állunk meg. Várát a 10. században építették, de mai alakját a 15-16. században nyerte el. Fő látványossága a Pazinica-patak víznyelője, a 130 méter mély Fojba-szakadék. A különleges képződmény Dantét is megihlette, aki innen vette a Pokol kapujának ötletét. De itt vetette a mélybe magát börtönéből megszökve Verne Gyula hőse, Sándor Mátyás, és tűnt el a Fojba patak vizében, majd barlangi járatokon keresztül úszva érkezett el a Lim fjordig. Az óvárosban lévő Szent Miklós templomot 1266-ban építették román stílusban.
Megkóstolhatjuk a helyi ízeket, sajtot, likőrt és az arany áron mért szarvasgombát.
Kora délután visszaérkezünk Novigradba. A délutánunk további részét tengerparti sétával, fürdőzéssel is eltölthetjük. Azon vendégeinkkel, akik még kíváncsiak arra a városkára, ahol szálláshelyünk található, egy rövid sétát teszünk az óvárosban, melynek különlegessége, hogy épségben maradtak a 10. században épült várfalai. Ehhez hasonló várfalat csak Dubrovnikban láthatunk. A városnézést követően gyalog megyünk vissza a központtól kb. 10 percre található hotelünkhöz. Az előző naphoz hasonlóan hotelünkben költjük el bőséges vacsoránk.

3.nap:

Reggelinket követően fakultatív hajós kirándulásra és közös ebédre hívjuk utasainkat.
Autóbuszunkkal Porečbe megyünk. Idillikus, kifejezetten szép város. A római kori várfalak egy része ma is felfedezhető. Legfőbb nevezetessége a Szent Euphrasius Bazilika 6. századi korai keresztény vallási épületegyüttes mozaikja, mely az UNESCO Világörökség részét is képezi. Nyüzsgő kis utcácskák, zsúfolt kávézók és tavernák nyújtanak igazán „délszaki életérzés”-t. Poreč nem csak nyáron, hanem egész éven át népszerű a turisták számára.
Ezt követően hajóra szállunk. A part mentén haladva közel másfél órás hajókázást követően érkezünk az Isztria egyik legfestőibb parti városába, Rovinjba. Óvárosa régi velencei stílusú házaival, hangulatos kis terecskéivel, szűk sikátoraival kihagyhatatlan látnivalója az erre utazónak. Két órás itt tartózkodásunk alatt a városnéző sétánk során érintjük a 17. században épült Városházát, felmegyünk a legmagasabb ponton álló, 18. században épült Szent Eufémia templomhoz, mely 60 méter magas tornyával a város jelképe is egyben. A lépcsős kis utcácskák végén szinte mindig kivillan az Adria csillogó víztükre. A sétát követően ismét hajóra szállunk és folytatjuk utunkat a part mentén, a Lim fjord irányába, mely egy 10 millió évvel ezelőtt keletkezett szurdokszerű képződmény, és tíz kilométer hosszan nyúlik be a szárazföldbe. A keskeny, közel 100 méter magas, sűrű erdővel borított dombokkal határolt, fjordszerű öböl elsősorban itt tenyésztett kagylóiról, halairól híres. Miközben behajózunk a kanyonba, egy romantikus ebédet is elfogyaszthatunk választásunk szerint a fedélzeten. A hajó a fjord feléig megy el, ahol egy barlang is található, melyet Szt. Romualdóról neveztek el. Bő egy órás hajózást követően Vrsarban szállunk ki, majd autóbuszunkkal visszatérünk szálláshelyünkre, ahol pihenhetünk a szálloda medencéje mellett, de lesétálhatunk a tengerpartra is. Élvezhetjük a koraőszi nap aranyló sugarait.
A szállodában maradt utasainknak ajánlunk egy sétát Novigrad óvárosában. Fedezzék  fel egyénileg a zeg-zugos utcácskákat, pihenjenek egyet a tengerparton, üljenek be egy tavernába vagy kávézóba. Az isztriai lakosok szerint itt vannak a legjobb tenger gyümölcsei vendéglők. A közeli négycsillagos szálloda 25 méteres medencéje, a wellness és fitness szolgáltatásai térítés ellenében vehetők igénybe.
Közös svédasztalos vacsoránkat ismét a szálloda éttermében fogyasztjuk el.

 

4. nap:

Svédasztalos reggelinket követően búcsút veszünk szállodánktól, majd a nap első megállója Abbazia lesz, vagy mai nevén Opatija, mely a múlt századfordulón az osztrák-magyar monarchia egyik legjelentősebb fürdővárosa volt. Varázsát az ekkor épült elegáns szállodák, a fényűző teraszos villák, zöldellő kertek és parkok adják. Napjainkban is élmény a pálmafás sétányon végig korzózni, vagy megpihenni ebben a bájos környezetben egy kávézóban, de akár egy padon is a tengerpart mellett. Itt arra is lesz időnk, hogy ebédünket elfogyasszuk.
Tovább folytatva utunkat a legnagyobb horvát kikötővárosba, Rijekaba, az egykori Fiumeba érkezünk. A 19-20. század fordulóján, az osztrák-magyar monarchia idején élte igazi virágkorát. Rövid itt tartózkodásunk ideje alatt végig sétálunk a Korzón, ami a város főutcája, nem csak a helybéliek, hanem a turisták kedvelt találkozóhelye. Sokaknak itt kezdődik a nap és itt is végződik. A kávézókban, éttermekben mindig nyüzsgő az élet, akár nyár, akár tél van. Egymást érik a 19. század második felében épült szecessziós épületek, melyek vagy szállodák, vagy hivatalok. A szecessziós Óratorony végső alakját IV. Károly idejében nyerte el. Homlokzatán a kétfejű sas szimbolizálja a császári időket. Az Óratorony alatt áthaladva érjük el a Szent Vitus Székesegyházat, ami a város egyetlen barokk temploma a 17. század első feléből. 

Programunk végén autóbuszunkkal hazafelé indulunk, és Károlyváros, Zágráb valamint Nagykanizsa érintésével érkezünk vissza Budapestre.

A részvételi díj tartalmazza:
- az autóbuszos utazást újszerű és megbízható felsőkategóriás autóbusszal,
- szállást 3 csillagos szállodában,
- a büféreggelit és a svédasztalos vacsorát ásványvíz, üdítő, bor- vagy sörfogyasztással,
- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
- a szervezés díját.

Kötelezően külön fizetendő:
-  ügyfél adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő
-  2% kötelező útlemondási biztosítás,
-  egyágyas felár: 14.900 Ft/fő

Kötelezően a buszon az idegenvezetőnek fizetendő:
- Audiós eszköz, idegenforgalmi adó, parkolási díjak: 15 €/fő

Külön fizetendő díj:

- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: 80 év alatt 500 Ft/fő/nap; 18 év alatt: 250 Ft/fő/nap, amely az irodában fizetendő,
-  Pula-Pazin fakultatív autóbuszos kirándulás a 2. napon (5-6 órás): 20 €/fő
A fakultaív kirándulás a busz, a parkolás, idegenvezetés és csoportkísérés és a szervezés díját is tartalmazza. A díjak az idegenvezetőnek fizetendők, amelyek összege időközben változhat.
- Poreč-Rovinj-Lim fjord-Vrsar fakultatív hajós és buszos kirándulás ebéddel a 3.
napon (5-6 órás): 35 €/fő
A fakultaív kirándulás díja tartalmazza a hajós kirándulás, az ebéd (aperitif /grappa/, grillezett hal vagy grillezett hús vagy grillezett zöldség választás szerint, saláta, kenyér, pohár bor és víz), a buszos transzfer, a parkolás, idegenvezetés és csoportkísérés és a szervezés díját is. 

A díjak az idegenvezetőnek fizetendők, amelyek összege időközben változhat.

A 400 méterre található Aminess Maestral Hotel**** 2500 m2-es wellness center
szolgáltatásait is igánybe vehetik utasaink: (tájékoztató árak, melyek változhatnak):
- 3 órás wellness (2 whirpool, jeges zuhany, gőzfürdő, szauna világ: török, finn, bio)
használat: 140 HRK/fő,
- 25 méteres melegített tengervizes medence (egyszeri belépéssel): 55 HRK/fő,
- Medence + fitness (280 m2-es fitness termét 30 féle eszközzel, egyszeri belépéssel): 60 HRK/fő,
- Törülköző bérlés: 25 HRK/fő.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. szeptember 21-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2019. szeptember 21-24. (szombat-vasárnap-hétfő-kedd)

Most fizetendő 6.000 Ft a fennmaradó 41.900 Ft-ot az Utazási Iroda-ban kell fizetni.

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával 48 órán belül jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől csütörtök 12.00 és 18.00 óra között, vagy személyesen 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. "E" épület, 1. em. (Flórián Udvar)

A részvételi díj tartalmazza:
- az autóbuszos utazást újszerű és megbízható felsőkategóriás autóbusszal,
- szállást 3 csillagos szállodában,
- a büféreggelit és a svédasztalos vacsorát ásványvíz, üdítő, bor- vagy sörfogyasztással,
- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
- a szervezés díját.

Kötelezően külön fizetendő:
-  ügyfél adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő
- 2 % kötelező útlemondási biztosítás,
-  egyágyas felár: 14.900 Ft/fő

Kötelezően a buszon az idegenvezetőnek fizetendő:
- Audiós eszköz, idegenforgalmi adó, parkolási díjak: 15 €/fő

Külön fizetendő díj:

- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: 80 év alatt 500 Ft/fő/nap; 18 év alatt: 250 Ft/fő/nap, amely az irodában fizetendő,
-  Pula-Pazin fakultatív autóbuszos kirándulás a 2. napon (5-6 órás): 20 €/fő
A fakultaív kirándulás a busz, a parkolás, idegenvezetés és csoportkísérés és a szervezés díját is tartalmazza. A díjak az idegenvezetőnek fizetendők, amelyek összege időközben változhat.
- Poreč-Rovinj-Lim fjord-Vrsar fakultatív hajós és buszos kirándulás ebéddel a 3.
napon (5-6 órás): 35 €/fő
A fakultaív kirándulás díja tartalmazza a hajós kirándulás, az ebéd (aperitif /grappa/, grillezett hal vagy grillezett hús vagy grillezett zöldség választás szerint, saláta, kenyér, pohár bor és víz), a buszos transzfer, a parkolás, idegenvezetés és csoportkísérés és a szervezés díját is. 

A díjak az idegenvezetőnek fizetendők, amelyek összege időközben változhat.

Indulás:

6:00 Nyugati tér (Nyugati pu. melletti parkoló)
6:15 Batthyány tér 1-el szemközti villamospálya melletti buszöböl
Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezzenek a fenti indulási helyszínekre.

Vidéki felszállási lehetőségek:
- Budaörsi pihenő, M1/M7 autópálya, Agip benzinkút, 10 km,
- Fehérvári pihenő, M7 autópálya, Shell benzinkút, 60 km,
- Siófok, M7-es autópálya, 65-ös út lehajtója, Tesco áruház parkolója,
- Balatonlellei pihenőhely, M7 autópálya MOL benzinkút, 138 km,
- Nagykanizsa, régi 7-es út mellett


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére