Mai­Kupon

🚌 Adriai rövid üdülés Dalmáciában, KRKA vízesés és Trogír felkeresése. 4 nap, 3 éjszaka az Adria partján, 1 főnek svédasztalos félpanzióval 74.900 Ft helyett 54.900 Ft-ért. Most fizetendő 6.900 Ft.

Adriai rövid üdülés Dalmáciában, 1 főnek 4 nap félpanzióval - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:74 900 FtElőlegben fizetendő:6 900 FtTeljes ár:54 900 Ft27% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A nyár közepén egy rövid tengerparti üdülésre hívjuk utasainkat Dalmáciába, kiegészítve tartalmas programokkal. Ellátogatunk a Krka Nemzeti Parkba, UNESCO Világörökség helyszíneit keressük fel, magyar emlékek nyomában járunk, és természetesen a fürdés sem maradhat ki az Adria kristálytiszta vízében, a homokos, dalmát tengerparton.Az utazás programja:

1.nap:
Kora reggeli indulásunkat követően egyenesen az egyik legnépszerűbb dalmát tengerparti városba, Dalmácia fővárosába, Zadarba utazunk, mely az Adriai-tenger partján, egy földnyelven helyezkedik el. Idegenvezetőnkkel rövid sétát teszünk az óváros jelentősebb épületeit érintve. A legszebb látnivaló a Szent Donát körtemplom, melyet a bizánci uralom idején a 9. században kezdtek el építeni. A templom szokatlan kinézetű, hiszen kör alakú, kétszintes, és nincs harangtornya. A Szent Anasztázia katedrálist szintén a 9. században kezdték építeni. A parti sétány északi végén lépcsőket találunk, melyek a tengerbe tartanak. A lépcsők mögött lyukakat látunk, ahonnan különböző zörejek hallatszanak. Ez a híres zadari Tengeri orgona. A lépcsők mintegy 70 méter hosszan tarkítják a fehér mészkő sétányt. A sétány végén található Nap köszöntése alkotás megmutatja a természettel való  kommunikáció és együttélés fontosságát. A Népek tere a zadari élet központja. Legfontosabb épületei az Óratorony, a Loggia és a Városháza.

Késő délután indulunk tovább szálláshelyünkre, ahol szobáink elfoglalását követően elfogyasztjuk svédasztalos vacsoránkat.

2.nap:
Büfé reggelinket követően félnapos fakultatív kirándulásra hívjuk utasainkat a Krka Nemzeti Parkba. A nemzeti park a Krka folyó nagy részét foglalja magában. Számos szikla, vízesés, valamint különleges állat- és növényvilág teszi vonzóvá ezt a területet. A park fő látványossága egy hatalmas, 800 méter hosszú vízesésrendszer, melynek szélessége 200 és 400 méter között változik. A szintkülönbség 48 méter. Autóbuszunkkal a legfőbb látványosságig, a Nagy vízesésig megyünk (Skradinski buk), mely Európa egyik legszebb mészkő vízesése. Itt hajóra szállunk és közel két órás hajókirándulás keretében Visovac szigetre látogatunk, ahol 1445-óta áll itt egy ferences kolostor. A sziget további érdekessége hogy a nyulak, pávák szabadon vannak. A hajókázást követően egy gyalogos útvonalon körbe járhatjuk az egész vízesésrendszert. A nyári nagy hőségben kimondottan jól esik, az alig egy órányi erdei séta. melyet követően a vízesés előtti részen lesz lehetőségünk fürdőzésre. A vízeséstől egy kis fahídon át egy kis faluhoz érkezünk, ahol néprajzi kiállítás, ajándéküzlet, sőt még egy működő vízimalom is van. Programunk végén egy rövid időre megállunk Skradin városkában. Itt van a tengerről érkező hajók és vitorlások kikötője. Romantikus, mediterrán városka szűk utcákkal, átjárókkal. A városmag védett kulturális emlék, a velencei hatást tükrözi. Közös sétát teszünk az óvárosban. Ezt követően a szállodánkat érintve Šibenik tengerparti városkába megyünk, ahol szabad időnkben lehetőség lesz megmártózni az Adria habjaiban, a Solaris Beachen, mely a környék legjobb strandja, ahol egy négy kilométer hosszú homokos parton kedvünkre strandolhatunk. A strand Kék Zászlós minősítésű, tehát tiszta és jól felszerelt, ezen kívül megkapta az Adria legjobb strandja elismerést is! De ellátogathatunk a közkedvelt Solaris Aquaparkba is.

Akik nem tartanak a fakultatív kirándulásra, azon utasainkat a reggeli után az autóbusz leviszi a tengerpartra, és a megbeszélt helyről késő délután (a csoport többi tagjával együtt) közösen visszajövünk szálláshelyünkre.
Este közös vacsoránkat a szálláshelyünkön, büfé asztalról fogyasztjuk el.

3.nap:
Reggeli után ismét fél napos fakultatív kirándulásra várjuk vendégeinket Közép-Dalmáciába.
Először Trogirban állunk meg. Egy kis, mesterséges szigeten fekszik az óváros. A szigetecskét a régi hídon lehet megközelíteni. A műemlék épületek magukon viselik a román, reneszánsz, barokk stílus jegyeit. Rövid sétánkat a Szárazföldi kapunál kezdjük. Egykoron felvonóhíd és két erős bástya állt itt. A Főtér volt a város életének központja, a látnivalók nagy része is itt van: a Szent Lőrinc katedrális, a Loggia és az Óratorony. A belül román, kívül gótikus stílusú katedrálist a magyar uralom idején, a 12. században kezdték építeni. A legérdekesebb rész a Tengeri kapu és az egykori várfal. Ezek mind a középkorban épültek, és eredeti állapotukban maradtak meg. Az egész óváros az UNESCO Világörökség része.

Tovább utazunk Horvátország második, Dalmácia legnagyobb városába, Splitbe. Városnéző sétánk során érintjük a Szent Duje Székesegyházat, melynek magyar vonatkozása, hogy itt temették el IV. Béla két lányát, Katalint és I. Margitot. Harangtornyán középkori magyar királyok domborművei láthatóak. Az egyedinek számító fehér márványból készült, római kori Diocletianus-palota, mely UNESCO Világörökség, a Római Birodalom uralkodása alatt, a Logga és a Népek tere a Velencei Köztársaság idején épült. Az óváros felfedezését követően, kisétálunk a promenádra, ahol lehetőség lesz beülni valamelyik kávézóba egy kicsit felfrissülni.
Kora délután visszatérünk Šibenikbe, ahol késő délutánig ismét strandolhatunk.
Akik nem tartanak a fakultatív kirándulásra, azon utasainkat a reggeli után az autóbusz leviszi a tengerpartra, és a megbeszélt helyről késő délután közösen visszajövünk szálláshelyünkre.
Közös büfévacsoránkat ismét a szálláshelyünkön fogyasztjuk el.

4.nap:
Reggelinket követően búcsút veszünk szálláshelyünktől, és ezúttal közösen megyünk Šibenik tengerparti városkába, hogy az óvárosban tegyünk egy rövid sétát. A legfontosabb látnivaló a Szent Jakab katedrális, mely az UNESCO Világörökség része. Egy 12. századi templom helyén épült 1402-ben. Az építéshez a közeli Brač szigetről hozták ide a mészkövet. (A washingtoni Fehér Házat is ebből mészkőből építették.) A templommal szemben a reneszánsz Városháza áll. Sétánk végén ismét lehetőség lesz a homokos tengerparton strandolni, illetve ebédet is elfogyasztani, majd a déli órákban hazafelé indulunk, és késő este érkezünk meg Budapestre.

A részvételi díj tartalmazza:
- az autóbuszos utazást újszerű és megbízható felsőkategóriás autóbusszal,
- 3 éjszakai szállást, 3*-os szálloda 2 ágyas zuhanyozó/WC-s szobáiban,
- svédasztalos félpanziós ellátást,
- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
- a szervezés díját.

Kötelezően külön fizetendő:
- ügyfél adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő,
- 1,8 % kötelező útlemondási biztosítás,
-  egyágyas felár: 14.000 Ft

Választhatóan fizetendő díjak:
- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: Felnőtt (80 éves korig) 2.000 Ft/fő/4 nap; 18 év alatt: 1.000 Ft/fő/4 nap, amely az irodában fizetendő,
- Šibenik - Solaris Aquapark (tájékoztató ár): 110 HRK/fő, 90-120 cm magasság között: 80 HRK/fő

Kötelezően a helyszínen fizetendő díjak:
-  Vox, IFA, parkolási, horvát autóút díj: 120 HRK/fő, az utazás során az idegenvezetőnek  fizetendő.

A választható fakultatív programok díjainak irodánkban és a helyszínen fizetendő részei:

2. napi félnapos Krka Nemzeti Park és Skradin fakultatív program:
Az irodában fizetendő: 5.000 Ft/fő + a helyszínen az idegenvezetőnek fizetendő: 200 HRK/fő, 7-18 év között: 110 HRK/fő, 7 év 50 HRK/fő– minimum 20 fő jelentkezése esetén, 20 fő alatt 250 HRK/fő, 7-18 év között: 160 HRK/fő, 7 év 100 HRK/fő fizetendő.

Választható belépődíj:
-  kétórás hajókázás: 100 HRK/fő, 4-18 év között: 60 HRK/fő, 4 év alatt: ingyenes

A díjak az idegenvezetőnek fizetendők, amelyek összege időközben változhat.

3. napi félnapos Trogir -Split fakultatív program:
Az irodában fizetendő: 5.000 Ft/fő + a helyszínen az idegenvezetőnek fizetendő: 100 HRK/fő - minimum 20 fő jelentkezése esetén. 20 fő alatt 150 HRK/fő fizetendő.
A fakultatív kirándulások teljes díjai tartalmazzák az autóbuszos utazást bérelt busszal, az úthasználat, a parkolás, a csoportkísérés és idegenvezetés, az audiós eszköz és a szervezés díjait is.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. július 26-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás  időpontja 2019. július 26-29. (péntek-szombat-vasárnap-hétfő).

Most fizetendő 6.900 Ft, a fennmaradó 48.000 Ft-ot az utazást szervező Utazási Irodában kell befizetni.

Vevőtájékoztató: 

Kérjük, hogy a kuponvásárlást követő 48 órán belül történjen meg a bejelentkezésük, ellenkező esetben nem tudjuk garantálni Önöknek a szabad helyeket.

Az utazás megkezdéséhez kuponkódok beváltására, a regisztrációs díj irodának személyesen, vagy átutalással történő megfizetésére és az utazási szerződés megkötésére van szükség. Kérjük, hogy ennek érdekében a következő adatok küldjék e-mailben el részünkre. Több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. 

Az utazás szervezője: Pannonia Program- és Utazási Iroda 

Iroda cím: Flórián udvar, 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. „E” épület, első emelet
e-mail cím: info@pannoniatravel.hu 
Telefonszám: +3630/592-6107

Indulás:
6:00 Blaha Lujza tér (Europeum Hotel melletti buszöböl)
6:15 Batthyány tér 1-el szemközti villamospálya melletti buszöböl
Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezzenek a fenti indulási helyszínre.
Vidéki felszállási lehetőségek:
- Budaörsi pihenő, M1/M7 autópálya, MOL (volt Agip) benzinkút, 10 km,
- Fehérvári pihenő, M7 autópálya, Shell benzinkút, 60 km
- Siófok, Sóstói pihenő, M7 autópálya, MOL benzinkút, 94 km
- Balatonlellei pihenőhely, M7 autópálya, Mol benzinkút, 138 km

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére