Mai­Kupon

🚌 Advent Csorna és Szombathely városában. Egynapos buszos kirándulás december 18-án 1 főnek 12.990 Ft helyett 7.990 Ft, most fizetendő 1.200 Ft.

Advent Szombathelyen, buszos kirándulás 1 főnek - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:12 990 FtElőlegben fizetendő:1200 FtTeljes ár:7 990 Ft38% kedvezmény
2021. december 10.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Szombathely megyei jogú város a Nyugat-Dunántúl régióban. Vas megye, a Szombathelyi egyházmegye és a Szombathelyi járás székhelye, Magyarország egyik legrégibb városa, melyet a nyugat királynőjének is neveznek. Csorna város Győr-Moson-Sopron megyében, a Csornai járás székhelye. A megyeszékhely után a megye ötödik legnépesebb települése. „A Rábaköz fővárosa.” Területe a Fertő–Hanság Nemzeti Park része. A városhoz tartozik Földsziget, illetve Csatárimajor is.

 
 

Az utazás programja:

Elutazás 07:30 órakor a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett). Első programunk a Csornai Premontrei Apátság meglátogatása. A Csornai Premontrei Prépostság Csorna egyik legimpozánsabb épületegyüttese, a város szívében található. A ma is működő rendház és plébániatemplom mellett az épület ad otthont a Csornai Múzeum számára. Tavaly került átadásra a felújított épületegyüttes, egy új Látogatóközponttal együtt. Régi fényében állították helyre a díszkaput, a templom előcsarnokát, a díszlépcsőházat, valamint a premontrei könyvtárat és az apáti kápolnát, amelyek ezután megnyíltak a látogatók előtt.

Szombathelyen egy városnézés keretében ismerkedünk a legszebb terekkel, épületekkel, majd a Szily János Egyházmegyei gyűjteménnyel ismerkedünk. Ennek keretében megnézzük a Püspöki Palota I. emeleti barokk termeit, többek közt a magánkápolnát, a Mikes-könyvtárat, és a Szent Pál termet. Az első emeleten nyert elhelyezést a kincstár, ahol az egyházmegye legértékesebb műkincseit csodálhatja meg a látogató. a Székegyház tornyában kialakított kiállító helyiség, ahonnan páratlan kilátás nyílik a városra. Kihagyhatatlan látnivaló Szombathely méltán világhírű ókori emléke. Isis istennő temploma és a mellette található látványos kiállítás, Szombathely legismertebb, méltán világhírű ókori emléke az Iseum. A hatalmas szentély együttes a világon ma ismert, részben vagy egészben feltárt római kori Isis-templom közül a harmadik legnagyobb - méreteit tekintve csak az alexandriai és a Róma városi főtemplomok voltak nagyobbak nála. Városnézés után szabadidő keretében további sétákra nyílik lehetőség, illetve részt lehet venni az adventi, ünnepi forgatagban. Budapestre érkezés 20-21 óra körül. Belépő: kb. 4.000,- Ft/fő

 

Az ajánlat tartalma:

- Autóbuszos utazás

- Idegenvezető, utaskísérő

- Szervezés díja

Egyéb költségek:

Belépő: kb. 4.000,- Ft/fő

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. december 18-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás  időpontja  2021. december 18. szombat

Most fizetendő 1.200 Ft, a fennmaradó 6.790 Ft-ot az utazást szervező Neoline Utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 7:00 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)
Indulás: 7:30 órakor

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére