Mai­Kupon

🚌 Advent fényei, egynapos buszos kirándulás Győrbe és Pannonhalmára. A december 20-i kirándulás 1 főnek 14.990 Ft helyett 9.790 Ft, melyből most fizetendő 1.460 Ft.

Advent fényei, buszos kirándulás Győrbe, Pannonhalmára - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:14 990 FtElőlegben fizetendő:1460 FtTeljes ár:9 790 Ft35% kedvezmény
2023. december 12.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Ezer évvel ezelőtt Géza fejedelem Itáliából és Csehországból érkező bencés missziósokat telepített le Pannónia Szent Hegyén. A szerzeteseket Szt. István a keresztény eszmék terjesztésével és az európai kultúra meghonosításával bízta meg. A Szt. Márton tiszteletére emelt monostor századokon át a magyar egyházi és kulturális élet egyik fellegváraként működött. A Pannonhalmi Bencés Főapátság 1996-ban ünnepelte fennállásának ezredik évfordulóját.
A tárlatvezetések a parkoló melletti Fogadóépületben kezdődnek. A tárlatvezető végigkíséri a vendégeket az apátság látogatható részein: bemutatja a templomot, az altemplomot, a kerengőt és a könyvtárt. Márciustól novemberig az apátsági tárlatvezetés végén vendégeink az aktuális időszaki kiállítást tekinthetik meg a könyvtárépület földszintjén.Délután Győrt keressük fel. Sétánk során kívülről megismerkedünk a városházával, a színház épületével, a Karmelita templommal és kolostorral, valamint a belváros számos szép műemléki épületével.  Belülről pedig felkeressük a Káptalandomb látnivalóit: a Bazilikát, Szent László Nagyváradról elmenekített hermáját, az Egyházmegyei Könyvtár és Kiállítóteret és az Apor Vilmos emlékkiállítást. Vállalkozóbbak a torony tetejére is feljuthatnak, ahonnan Győr panorámájában gyönyörködhetnek. Programunk végeztével természetesen lehetőség lesz az adventi vásár forgatagában sétálgatni.

A Széchenyi téren, ahol már állni fog a város karácsonyfája, a Betlehem, az óriási adventi koszorú, a Mikulás szánja, és a többi jól megszokott ünnepi kellék. A belvárosi utcákon a fényfüzérek mellett az idén is láthatóak lesznek a különböző, kivilágított formák. A Megyeháza téren a megszokott vásári hangulat, a Baross úton a gasztronómia, a Széchenyi téren a meghittebb programok és a kézműves vásár, míg a Dunakapu téren a szórakoztató attrakciók kapnak főszerepet.

Visszaérkezés Budapestre 21 óra körül.

Az ajánlat tartalma:

- Autóbuszos utazás

- Idegenvezető, utaskísérő

- Szervezés díja

Egyéb fizetendő:

- Belépők (kb. 5.500,- Ft)

- Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

 

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. december 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás  időpontja  2023. december 20.

Most fizetendő 1.460 Ft, a fennmaradó 8.330 Ft-ot az utazást szervező Neoline Utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Az ajánlat tartalma:

- Autóbuszos utazás

- Idegenvezető, utaskísérő

- Szervezés díja

Egyéb fizetendő:

- Belépők (kb. 5.500,- Ft)

- Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

Találkozás: 7.30 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szembe, Planetárium mellett)
Indulás: 7.45 órakor

 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére