Mai­Kupon

Kategóriák

🚌 Advent Grazban! Útközben a híres Lipicai ménes és Hundertwasser templom felkeresése. 1 főnek 2 nap 1 éjszaka szállás 3*-os szállodában, reggelivel 36.990 Ft helyett 27.990 Ft-ért. Most fizetendő: 2.800 Ft.

Advent Grazban, két napos utazás egy főnek, reggelivel - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:36 990 FtElőlegben fizetendő:2 800 FtTeljes ár:27 990 Ft24% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A hajdani császárváros pompáját, évszázados műemlékeket és merész kortárs építészetet ötvöző Graz számos rangos díjjal büszkélkedhet: 1999-ben felvették az UNESCO kulturális világörökségi listára, 2003-ban Európa kulturális fővárosa volt, 2008-ban megkapta az „Élvezetek fővárosa” címet, 2011-ben pedig a „Design városa” lett. Mindez fémjelzi, hogy Ausztria második legnagyobb városában milyen mintaértékűen valósul meg az évszázados értékek őrzése, hagyományok tisztelete és a folyamatos megújulás, pezsgő élet és lendületes városfejlődés. Adventi programunk során megtekintjük az óváros nevezetességeit és letekintünk a csodálatos panorámát kínáló Schlossberg bájos óratornyocskája mellől a városra, amelynek több mint két harmada zöld terület. Graz modern arcához kapcsolódóan pedig felkeressük a helyiek által „barátságos idegen”-nek nevezett futurisztikus Művészetek Palotáját és a Mura folyóra épített, félig nyitott kagyló formájára emlékeztető Mura-szigetet, amely kedvelt szórakozó- és pihenő hely. A szabadidőben alkalom nyílik sétálni az adventi díszbe öltözött utcákon, végigmustrálni a karácsonyi vásár vagy akár az iparművészek, dizájn boltok kínálatát.   

Városlátogató kirándulásunkat hazaúton nagyszerű programokkal színesítjük. Piberben, a lipicai méntelep otthonában vendégeskedünk. 1920 óta foglalkoznak itt Európa legősibb lófajának tenyésztésével, gondos nevelésével. A gyönyörű lipicai igen tanulékony, nagyon engedelmes, ellenálló és nem nagyigényű fajta. Elsősorban fogatló, kiváló hintós és kocsiló, emellett a spanyol iskolában hagyományosan használt lófajta. A piberi helyszínen évente 30- 40 csikó születik, akik fiatal éveiket a méntelepen és a hozzá tartozó nyári alpesi legelőkön töltik, majd a legjobb csődörök Bécsbe kerülnek, a több mint négyszáz éves múltra visszatekintő Spanyol Lovasiskolába, ahol magas szintű díjlovaglásra, „táncra” oktatják őket.

 

                                  

A világhíres lovak után kis kitérőt teszünk az építészet világába is, megtekintjük a Hundertwasser által tervezett különleges Szt. Barbara templomot Barnbachban. A stílusteremtő alkotó munkásságából ismerhetünk lakóépületeket, ipari létesítményeket, esetleg festményeket, iparművészeti alkotásokat, e szakrális épületének megtekintése igazi kuriózum.

                  

Tartson velünk! Kóstoljon bele a stájer főváros kulturális és gasztronómiai kínálatába, karácsonyi hangulatába, ismerje meg a szépséges lipicai lovak világát és készülődjön lélekben az ünnepre Hundertwasser örömet sugárzó, színes templomában megállva.

Az akciós ajánlat tartalma:

- utazás autóbusszal

- 3* hotelben szállás 1 főre ( 2 ágyas szobában)

- reggeli

- magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető

- szervezés

Kötelezően fizetendő:

- Ügyfél regisztrációs díj: 1.200 Ft/fő, amely az utazási irodában fizetendő.

- 1,5 % kötelező útlemondási biztosítás,

- Egyágyas felár: 7.900 Ft.

A belépők külön fizetendők:

- Piberi lipicai ménes: 11 €,

-  Schlossberg sikló: 2,5 €.
A díjak a buszon az idegenvezetőnek  €-ban fizetendők, amelyek időközben változhatnak.

 

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2017. december 2-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2017. december 2-3. (szombat-vasárnap)

Most fizetendő: 2.800 Ft, a fennmaradó 25.190 Ft-ot az utazási irodában kell rendezni. Cím: Pannonia Program- és Utazási Iroda, 1036 Budapest, Kolosy tér 2. I emelet 11/a.

A kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával a Pannonia Program- és Utazási Iroda-val a helyet egyeztetni kell a 06/30-592-6107 telefonszámon vagy az info@pannoniatravel.hu e-mail címen.

Indulás:

5:20 Hősök tere (Műcsarnok melletti buszparkoló, Dózsa György út 90.)
5:30 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház parkoló)
5:45 Batthyány tér 7. (a villamosmegálló előtt)
Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezzenek a fenti indulási helyszínekre.

Vidéki felszállási lehetőségek:

- M1/M7 autópálya, Budaörsi pihenő, Agip benzinkút, 10 km,
- M1 autópálya, tatai Remeteségi pihenő, Shell benzinkút, 64 km,
- M1 autópálya, Győr, Arrabona pihenő, 119 km,

A felszállási lehetőség időpontjáról irodánkban érdeklődjön.

Az utazás további feltételei:

Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. 

A kuponkódot elküldheti az info@pannoniatravel.hu e-mail címre, vagy hívja a 30/5926107 telefonszámunkat hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. I.emelet 11/A szám alatti irodánkban lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

A kupont az utazást megelőző napig lehet beváltani.

Utasbiztosítás az irodában kedvező áron köthető.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére