Mai­Kupon

Advent Jeruzsálemben! Holt-tengeri és betlehemi kirándulási lehetőségekkel, 3 teljes nap, 2 éjszaka 1 főnek reggelivel 99.900 Ft helyett 49.900 Ft + repülőjegyár. Most fizetendő 6.350 Ft.

Advent Jeruzsálemben, 3 napos repülős utazás 1 főnek - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:99 900 FtElőlegben fizetendő:6 350 FtTeljes ár:49 900 Ft50% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ezúttal a Szentföldre hívjuk Utasainkat Advent második hétvégéjén! Megismerkedhetünk a Szentföld többezer éves múltjával és Izrael jelenével. Felkereshetjük Jézus életének legjelentősebb állomásait Jeruzsálemben, Betlehemben és a holt-tengeri programunk alkalmával. A három teljes nap során, bibliai tájakon utazva, történelmi és UNESCO világörökségi helyszíneken élhetjük át az adventi csendes időszak hangulatát.Az utazás programja:

1.nap:

Csoportkísérőnkkel történő hajnali találkozónkat követően kora reggel indulunk menetrend szerinti járatunkkal a Liszt Ferenc Repülőtérről. A délelőtti órákban érkezünk Tel-Avivba, a Ben Gurion repülőtérre, ahol helyi idegenvezetőnk fog várni bennünket, akivel a három nap során bejárjuk a Szentföld legjelentősebb helyszíneit.
Bérelt autóbuszunkkal a repülőtértől közel 70 kilométerre fekvő - a nemzetközi közösség által ugyan el nem ismert - fővárosba, Jeruzsálembe megyünk, ahol azon vendégeink, akik nem tartanak velünk fakultatív programunkra, egyénileg felfedezhetik a várost, illetve egy meghatározott időpontban elfoglalhatják szálláshelyet is.
A többi utasunk számára fakultatív kirándulást ajánlunk a Holt-tengerhez. Először megállunk még a tengertől északra, a Jordán folyó mentén található Qasr El Yahud nemzeti parknál, mely Jézus megkeresztelkedésének eredeti helyszíne volt. A folyó partján görögkeleti ortodox templom várja a zarándokokat a világ minden részéről. Rövid látogatást teszünk a Holt-tengeri tekercsek lelőhelyén Qumranban. Végül rövid sétát tehetünk, fotózhatunk a kivételes só és ásványi anyag tartalmú Holt- tenger partján, vagy vásárolhatunk a helyi árusoktól. Mivel ezen a vidéken a téli hónapokban sem csökken a hőmérséklet 20°C alá, így a merészebbek akár meg is mártózhatnak a 18-20°C hőmérsékletű vízben.


Késő délután érkezünk vissza Jeruzsálembe. A városfalon belül elhelyezkedő szállodánkat, a különleges helyszínének köszönhetően buszunkkal néhány száz méterre tudjuk megközelíteni. Szobáink elfoglalása után helyi idegenvezetőnkkel tovább indulunk egy rövidebb kora esti óvárosi sétára. Felkeressük a Sion-hegyet (más néven Zion-hegy), mely Jeruzsálem legmagasabb és egyben Izrael legszentebb dombja. Az Újszövetségben Zion jelentése az üdvösség jelképe, a megváltott ember lakóhelyét, a mennyországot jelképezi. Itt van a Biblia szerint az Utolsó Vacsora, a Szentlélek kiáradása, Mária elszenderülésének helyszíne is, illetve itt található Dávid király síremléke is. A sion-hegyi látogatásunk után legegyszerűbben a Jaffa kapun át léphetünk be a 16. században, az ókori falakat felhasználva, épített városfalon belülre, ahol a keresztény negyedben találjuk magunkat, ugyanis az Óváros a középkor óta keresztény, zsidó, örmény és muszlim negyedre oszlik, ami 1981-ben került fel az UNESCO Világörökség Listára.

Sétánkat követően lehetőségünk lesz kipróbálni a helyi éttermek valamelyikét, de megfelelő igény esetén a hotelben is elkölthetjük közös vacsoránkat.

2.nap:

Közös reggelink után, újabb fakultatív lehetőségként, helyi idegenvezetőnk segítségével folytatjuk Jeruzsálem Keresztény és Zsidó negyedeinek megismerését. A szállodánktól a városfalon belül haladva az Oroszlános Kapun (Lions’ Gate) keresztül és a Kidron-völgyén át közelítjük meg az Olajfák hegyét. Úgy tekintik a völgyet, mint az utolsó ítélet, és részben a feltámadás színhelyét is, ahova szívesen temetkeznek különösen a zsidók és muszlimok. Az Olajfák-hegye lejtőjén található Gecsemáné-kert, Jézus kedvelt helye. Ide vonult el imádkozni akkor is, miután az  utolsó vacsorát tanítványai körében elköltötte, de itt árulta el iskarióti Júdás csókjával Jézus kilétét, akit ezután hurcoltak el a római katonák. A kertben található egykori IV. századi templom és a későbbi bazilika romjaira épült a Nemzetek Temploma, amely Agónia templomaként is ismert. A 20. század elején a világ minden részéről érkező adományokból építették újjá. A tizenkét legfőbb adományozó nemzet címereit és neveit az osztott görögkeleti kupolákon láthatjuk. A mozaikpadlón megfigyelhetjük a bizánci templom megmaradt mozaikrészleteit is. A főoltárnál látható az a szikla is, amelyen Jézus imádkozott, mielőtt Júdás elárulta őt. A szentély 54 négyzetméteres mozaikja Muzsinszki Nagy Endre alkotása, amely Jézus haláltusáját ábrázolja. A kert közvetlen közelében találjuk Szűz Mária sírját és az arra épült templomot, valamint Jézus elárulásának helyszínét a Gecsemáné- barlangot. Az óvárosba az Oroszlános kapun keresztül lépünk be. Megtekinthetjük Szűz Mária születésének helyét. Végig járjuk a Fájdalom útját a Via Dolorosát, amelyen Jézus a keresztjét hordozta elítélésétől a Golgotáig, meg-megállva a keresztút állomásainál. Megtekintjük a Szent Sír-templomot, amely a Golgota helyszínén épült. Ez a szentély magában foglalja Jézus Krisztus keresztre feszítésének, sírjának és feltámadásának a helyét. Kései ebédszünetünket követően a zsidó negyedet és a Siratófalat (más néven Nyugati Fal) is meglátogatjuk.
A programot követőn vacsoránkat a helyi éttermek egyikében vagy csoportos igény esetén a hotelünkben fogyaszthatjuk el. Akik további kikapcsolódásra vágynak, azoknak ajánljuk a húsz-harmincpercnyi sétára található nyüzsgő Jaffa- és Yehuda Road éttermeit, bazárjait és bárjait.

3.nap

Reggelit követően újabb, helyi idegenvezetőnk által vezetett, egésznapos jeruzsálemi és betlehemi fakultatív programra hívjuk az Utazókat. A program során, először sétát teszünk a Templom-hegy muszlim negyedhez tartozó területén, ahol az egykoron monumentális jeruzsálemi templom helyén felépítették az aranyló tetejű Sziklamecsetet (más nevén Szikladómot), majd az ezüstös tetejű Al-Aksza- mecsetet, mint az iszlámhívők egyik legfontosabb szent helyét. A séta után a szállodánkat elhagyva, a bérelt buszunkban elhelyezzük poggyászainkat.
Ezt követően, még délelőtti indulással, helyi idegenvezetőnkkel Dávid és Jézus városába, Betlehembe indulunk, mely Palesztinában, Ciszjordániában, Jeruzsálemtől délre található. A Biblia szerint itt született meg Dávid nemzetségéből Jézus Krisztus. Itt található a világ egyik legrégebben működő temploma, a Születés temploma, amelyet Jézus születésének helyén emeltek. A templomon belül egy ezüst csillag jelzi a születés helyét. Építését Szent Ilona császárné kezdeményezte 326-ban és 333-ban fejezték be. Kolostorok veszik körül, jobb felől az örmények és görögök, bal felől a ferencesek épülete található. A Szent Katalin templomot a ferencesek építették a 19. század végén. A kolostor udvarában található Szent Jeromos szobra. Betlehem északi végében van egy kis kupolás épület, amely Ráchel sírja fölött épült. Zsidók, arabok és keresztények számára egyaránt szent
hely. A város másik híres temploma (kápolna), a ferencesek által fenntartott Tej- Barlang.
Délután visszatérünk Jeruzsálembe az ott maradt utastársainkért, és immár közösen indulhatunk autóbuszunkkal a Tel-Aviv közeli Ben Gurion repülőtérre. Járatunk az esti órákban indul haza és menetrend szerint valamivel éjfél előtt érkezik meg a Liszt Ferenc repülőtérre.
Megjegyzés: a programok megvalósulásának sorrendje a helyi (politikai) viszonyok függvényében módosulhat, esetleg el is maradhat.

AZ UTAZÁSON ÉRVÉNYES ÚTLEVÉLLEL LEHET RÉSZT VENNI, MELY A HAZAUTAZÁSTÓL SZÁMÍTVA MINIMUM 6 HÓNAPIG MÉG ÉRVÉNYES!
Belépéskor gyakran ellenőrzik, hogy a turista szervezett utazás esetén az utazási iroda igazolásával, érvényes oda-vissza szóló repülőjeggyel, érvényes baleset-, betegség- és poggyászbiztosítással, valamint nem kevesebb, mint napi 100 USD-vel rendelkezik-e.

Utazás: Wizz Air közvetlen járataival
Menetrend:
2019. december 06., péntek 06:00 – 10:20 Járatszám: W6 2325
2019. december 08., vasárnap 21:20 – 23:45 Járatszám: W6 2328

A részvételi díj tartalmazza:
- légkondicionált autóbuszt a transzfereknél,
- 2 éjszakai szállást Jeruzsálem városfalon belül elhelyezkedő 3*-os hotelben, két- vagy háromágyas, fürdőszobás szobában,
- büfé reggelit a szállodában,
- magyar nyelvű csoportkísérést,
- a szervezés díját.

A részvételi díjon felül kötelezően az irodában külön fizetendő díjak:
- Repülőjegy, a repülőtéri illeték, 1 db a fedélzetre felvihető 40 × 30 × 20 cm (maximum 10 kg súlyú) kis kézipoggyász*: 45.000 Ft/fő,
- Ügyfél adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő,
- Kötelező helyi idegenvezető, helyi idegenforgalmi adók, autópályadíj, parkolási díj, borravalók: 20.000 Ft/fő,
- 1,8 % kötelező útlemondási biztosítás,
- Egyágyas felár: 28.000 Ft.

Választhatóan az irodában külön fizetendő díjak:
- 1. napi Holt-tengeri program (4-5 óra) és vezetett városnéző séta Jeruzsálemben (1-2 óra): Irodában fizetendő: 6.000 Ft/fő, amely tartalmazza a szervezés és a buszbérlés díját. Helyszínen a csoportkísérőnek fizetendő: 50 USD/fő, amely tartalmazza a helyi
idegenvezető, az audiós eszköz díját és a kötelező borravalókat.

- 2. napi helyi idegenvezető által vezetett egész napos városnéző séta Jeruzsálemben (8-9 óra): Irodában fizetendő: 4.000 Ft/fő, amely tartalmazza a szervezés díját. Helyszínen a csoportkísérőnek fizetendő: 30 USD/fő, amely tartalmazza a helyi idegenvezető, az audiós eszköz díját és a kötelező borravalókat.

- 3. napi vezetett városnéző séta Jeruzsálemben (1-2 óra) és Betlehem program (4-5 óra): Irodában fizetendő: 6.000 Ft/fő, amely tartalmazza a szervezés és a buszbérlés díját. Helyszínen a csoportkísérőnek fizetendő: 30 USD/fő, amely tartalmazza a helyi idegenvezető, az audiós eszköz díját és a kötelező borravalókat.

A fakultatív programok díjai minimum 15 fő részvétele esetén érvényesek. 15 fő alatt a
díjak arányosan emelkednek.

- WIZZ Priority szolgáltatás: 16.000 Ft/fő (oda-vissza útra)**,
- Svédasztalos vacsora (2 alkalommal, a szálláshelyen): 9.000 Ft/fő,
- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: 950 Ft/fő/3 nap (18 év alatt), 1.900 Ft/fő/3 nap (18-69 év), 3.800 Ft/fő/3 nap (70-79 év), 4.700 Ft/fő/3 nap (80 év felett) – a biztosítás megkötését erősen ajánljuk, mert a meglétét ellenőrizhetik a
belépéskor.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. december 6-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja: 2019. december 06-08. (péntek-szombat-vasárnap)

Most fizetendő 6.350 Ft a fennmaradó 43.650 Ft-ot + 45.000 Ft repülőjegyárat az Utazási Iroda-ban kell fizetni.

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával 48 órán belül jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől csütörtök 12.00 és 18.00 óra között, vagy személyesen 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. "E" épület, 1. em. (Flórián Udvar)

A részvételi díj tartalmazza:
- légkondicionált autóbuszt a transzfereknél,
- 2 éjszakai szállást Jeruzsálem városfalon belül elhelyezkedő 3*-os hotelben, két- vagy háromágyas, fürdőszobás szobában,
- büfé reggelit a szállodában,
- magyar nyelvű csoportkísérést,
- a szervezés díját.

A részvételi díjon felül kötelezően az irodában külön fizetendő díjak:
- Repülőjegy, a repülőtéri illeték, 1 db a fedélzetre felvihető 40 × 30 × 20 cm (maximum 10 kg súlyú) kis kézipoggyász*: 45.000 Ft/fő,
- Ügyfél adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő,
- Kötelező helyi idegenvezető, helyi idegenforgalmi adók, autópályadíj, parkolási díj, borravalók: 20.000 Ft/fő,
- 1,8 % kötelező útlemondási biztosítás,
- Egyágyas felár: 28.000 Ft.

Választhatóan az irodában külön fizetendő díjak:
- 1. napi Holt-tengeri program (4-5 óra) és vezetett városnéző séta Jeruzsálemben (1-2 óra): Irodában fizetendő: 6.000 Ft/fő, amely tartalmazza a szervezés és a buszbérlés díját. Helyszínen a csoportkísérőnek fizetendő: 50 USD/fő, amely tartalmazza a helyi
idegenvezető, az audiós eszköz díját és a kötelező borravalókat.

- 2. napi helyi idegenvezető által vezetett egész napos városnéző séta Jeruzsálemben (8-9 óra): Irodában fizetendő: 4.000 Ft/fő, amely tartalmazza a szervezés díját. Helyszínen a csoportkísérőnek fizetendő: 30 USD/fő, amely tartalmazza a helyi idegenvezető, az audiós eszköz díját és a kötelező borravalókat.

- 3. napi vezetett városnéző séta Jeruzsálemben (1-2 óra) és Betlehem program (4-5 óra): Irodában fizetendő: 6.000 Ft/fő, amely tartalmazza a szervezés és a buszbérlés díját. Helyszínen a csoportkísérőnek fizetendő: 30 USD/fő, amely tartalmazza a helyi idegenvezető, az audiós eszköz díját és a kötelező borravalókat.

A fakultatív programok díjai minimum 15 fő részvétele esetén érvényesek. 15 fő alatt a
díjak arányosan emelkednek.

- WIZZ Priority szolgáltatás: 16.000 Ft/fő (oda-vissza útra)**,
- Svédasztalos vacsora (2 alkalommal, a szálláshelyen): 9.000 Ft/fő,
- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: 950 Ft/fő/3 nap (18 év alatt), 1.900 Ft/fő/3 nap (18-69 év), 3.800 Ft/fő/3 nap (70-79 év), 4.700 Ft/fő/3 nap (80 év felett) – a biztosítás megkötését erősen ajánljuk, mert a meglétét ellenőrizhetik a
belépéskor.

Menetrend:
2019. december 06., péntek 06:00 – 10:20 Járatszám: W6 2325
2019. december 08., vasárnap 21:20 – 23:45 Járatszám: W6 2328


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére