Mai­Kupon

🚌 Adventi forgatag Szegeden, gazdag Kiskunfélegyházi programmal. Egynapos buszos kirándulás december 12-én 1 főnek 10.990 Ft helyett 6.990 Ft, most fizetendő 1.050 Ft.

Advent Szegeden, buszos kirándulás 1 főnek - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:10 990 FtElőlegben fizetendő:1050 FtTeljes ár:6 990 Ft36% kedvezmény
2021. december 9.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

A Tisza-parti város igazi magyaros és nagyon hangulatos karácsonyi vásárral fogad bennünket! Szeged lesz a Dél-Alföld karácsonyi fővárosa. Szegedi Karácsonyi Hetek, a Széchenyi, a Dóm és a Dugonics téren. A Szegedi Fogadalmi Templom tövében a hazai kézművesipar remekművei várja a kicsiket és szüleiket. A Szegedi Karácsonyi Hetek két fő helyszíne mellett számtalan meglepetés programmal és egy imádnivaló gasztro-helyszínre is csalogatják az ünnepi forgatagban megéhezett vendégeket.

 

 
 

Az utazás programja:

Első megállónk Kiskunfélegyháza. A látogatást a Kiskun Múzeum megtekintésével kezdjük. Több állandó kiállítás segítségével ismerhetjük meg a város és a Kiskunság múltját, életét. Itt az ország egyetlen Börtönmúzeuma, valamint megismerhetünk egy jellegzetes alföldi szélmalommal is. Petőfi Sándor itt töltötte kora gyermekéveit. Emlékházában a család és a költő itteni életét, emlékeit ismerhetjük meg. Egy itteni apró, nádtetős házban született Móra Ferenc. A szülőházban bemutatott kiállítás végigvezet Móra Ferenc életén, kiemelve a város és az író igen szoros kapcsolatát. Lehetőség lesz a gyönyörű szecessziós stílusú Városháza dísztermének megtekintésére. Ezután Szegedre látogatunk, ahol egy közös sétára invitáljuk Önöket. Szegedi sétánkra a Széchenyi térről indulunk. Ez a város közigazgatási központja, fóruma. Itt található a tér egyik legszebb épülete a Városháza, melyhez sok történelmi, kulturális esemény fűződik. A mintaszerűen parkosított teret történelmünk kiemelkedő személyeinek szobra díszíti. Utunk innen a Klauzál térre vezet, mely klasszicizáló hangulatával az olasz tereket idézi. Híres épülete a Zsótér-ház, melynek földszintjén a nagy múltú Virág cukrászdának, a szegediek kedvenc találkozó helyének ad otthont. A Dugonics téren található az egyetem épülete, melynek egykoron József Attila is hallgatója volt. Innen továbbsétálva a nagyhírű Zsinagógához érkezünk. A szegedi iskolaváros centruma a Hősök kapuja és környéke. Itt találjuk az egyetem központi épületeit, melynek egyikében fedezte fel Szent-Györgyi Albert a Cvitamint. Innen pár lépésre a Dóm térre érünk. A városnézés után szabad program keretében tekinthetik meg az Adventi forgatagot. A fények 17 órakor gyulladnak fel. Visszaindulás Budapestre 18 órakor. Belépő: kb. 3.000,- Ft/fő

Az ajánlat tartalma:

- Autóbuszos utazás

- Idegenvezető, utaskísérő

- Szervezés díja

Egyéb költségek:

Belépő: kb. 3.000,- Ft/fő

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. december 12-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás  időpontja  2021. december 12. szombat

Most fizetendő 1.050 Ft, a fennmaradó 5.940 Ft-ot az utazást szervező Neoline Utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 7:00 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)
Indulás: 7:30 órakor

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére