Mai­Kupon

Kategóriák

🚌 Adventi hangulat Bécsben! Egynapos kirándulás busszal a Schönbrunni kastély felkeresésével 8.990 Ft + 4 euro (behajtás) helyett 5.490 Ft + 4 euro. Most fizetendő: 550 Ft. Opcionálisan választható több helyszín: pl. Madame Tussauds Panoptikum..

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Advent Bécsben program leírása:

Reggel felkerekedünk, hogy belekóstoljunk a császárváros varázslatos adventi hangulatába, megcsodáljuk műemlékeit és megízleljük karácsonyi finomságait. Indulásunkat követően a határ közelében rövid pihenőt tartunk, majd folytatjuk utunkat Bécs felé. Várhatóan 10 óra tájban érkezünk Bécsbe. Napunk során ellátogatunk az UNESCO világörökségi címmel kitüntetett Schönbrunni kastélyhoz, amely évszázadokon át volt a Habsburg család fényűző, nyári rezidenciája.
A hely ebben az évszakban is számos programlehetőséget kínál: a díszudvarban hatalmas karácsonyfa és hangulatos karácsonyi vásár fogadja az érkezőt, a hatalmas francia parkban felsétálhatunk egészen a Gloriettig, ahonnan szép kilátás nyílik a városra, ellátogathatunk a híres (és világon legelső!) schönbrunni állatkertbe, vagy akár megnézhetjük a Kocsimúzeumot, ahol a császári szánaktól a koronázási hintóig számos különlegességet állítottak ki. Aki pedig kíváncsi a pazar kastélybelsőre, bejelentett csoportunkkal tartva végigjárhatja a kastély összes látogatható termét, 1441 helyiségből 45-öt. Gyönyörű báltermek, titkos kabinetszobák, Ferenc József dolgozószobája és Erzsébet királynő toilett szalonja, amelyek kapcsán megannyi érdekesség tárul fel a Habsburgok mindennapjaiból, uralkodóink személyiségéből, szokásaiból.

A nap további részét a belvárosban töltjük. Akinek egyéni tervei vannak, kedve szerint töltheti idejét, aki pedig szívesen marad a csoporttal, azzal elindulunk egy kellemes gyalogos sétára. A városnézés során megtekintjük a Mária Terézia teret, az Operaházat, a Kärtnerstrasset, valamint a Stephansdomot.
A szabadidőben érdemes további sétákat tenni az adventi díszbe öltözött utcákon, ellátogatni a Városháza előtti karácsonyi vásárba, válogatni a kézműves remekek közül és persze megkóstolni egy zamatos puncsot vagy forralt bort!
A programok sorrendje az egyes programhelyszínek visszaigazolásainak függvényében változhat.
Tartson velünk, fedezze fel, élvezze a sokszínű adventi Bécset saját terve, kedve szerint!

A részvételi díj tartalmazza

- a szervezést,

- autóbuszos utazást, újszerű és megbízható felsőkategóriás autóbusszal

- a csoportkísérő idegenvezetőt

 ingyenes Bécs belváros térképet.

Külön fizetendő belépők: Schönbrunn (45 terem – Grand Tour) belépőjegy F:14,5 €/fő, GY: 9,5 €/fő, D: 13,2 €/fő, NY: 14,5 €/fő

A belépőjegy, parkolás és városi belépő a buszon fizetendő az idegenvezetőnek €uro-ban.(hétköznap és vasárnap): 3 € parkolási díj, szombat: 4 € városi behajtási engedély, parkolási díj.

Opcionálisan választható bécsi Adventi helyszínek:

- HOFBURG, CSÁSZÁRI LAKOSZTÁLYOK, SISI MÚZEUM, EZÜSTKINCSTÁR, 8.990 Ft helyett 5.490 Ft, melyből most fizetendő 550 Ft. A többi információ megegyezik a fent leírtakkal.

 Az utazás választható időpontjai: 2017. december 9.(szombat), 16.(szombat).

HUNDERTWASSER HÁZAI SZÍNEK, ÁLMOK, RABUL EJTŐ ÜZENET, 8.990 Ft helyett 5.490 Ft, melyből most fizetendő 550 Ft. A többi információ megegyezik a fent leírtakkal.  Hofburg (Császári lakosztályok, Sisi Múzeum, Ezüstkincstár) belépőjegy F/Ny: 14 €/fő, GY: 8,5, €/fő, D: 13 €/fő.

Az utazás választható időpontjai: 2017. december 9. (szombat)

- MADAME TUSSAUDS PANOPTIKUM, 8.990 Ft helyett 5.490 Ft, melyből most fizetendő 550 Ft. A többi információ megegyezik a fent leírtakkal. Madame Tussauds Panoptikum csoportos belépődíj: 17,5 €/fő.

Az utazás választható időpontjai: 2017. december 9.(szombat), 16.(szombat).

- Látogatás a HEINDL CSOKOLÁDÉMANUFAKTÚRÁBAN, 8.990 Ft helyett 5.490 Ft, melyből most fizetendő 550 Ft. A többi információ megegyezik a fent leírtakkal. Heindl csokoládémanufaktúra: Felnőtt (11 éves kortól): 6 €/fő, Gyermek (5-10 év között): 5 €/fő, 5 éves korig ingyenes.

Az utazás választható időpontjai: 2017.  december 9., 16. (szombat).

- Egésznapos szabadprogram a bécsi forgatagban, 8.990 Ft helyett 5.490 Ft, melyből most fizetendő 550 Ft. A többi információ megegyezik a fent leírtakkal.

Az utazás időpontja 2017. december  9.(szombat), 16.(szombat).

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2017. december 16-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás választható időpontjai: 2017. december 9., 16. (szombat)

Most fizetendő 550 Ft, a fennmaradó  4.940 Ft-ot az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda részére kell befizetni.

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodában lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

Kötelezően külön fizetendő:
-  ügyfél regisztrációs díj: 1.200 Ft/fő, amely az új utasok által az utazási irodában fizetendő,
-  Városi behajtási engedély és parkolási díj: 4 €/fő, amely a buszon az idegenvezetőnek €-ban
fizetendő.(szombatonként) Pénteken és vasárnap 3€ parkolási költség fizetendő.

Külön fizetendő belépődíj:
- Schönbrunn Grand Tour (40 terem) belépőjegy: F: 17,5 €/fő, GY: 11,5 €/fő, D: 16,2 €/fő,
A belépődíj a buszon az idegenvezetőnek €-ban fizetendő, amely összege időközben változhat.

Indulás:

5:45 Hősök tere (Műcsarnok melletti buszparkoló, Dózsa György út 90.)
5:45 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház parkoló)
6:00 Batthyány tér 7. (a villamosmegálló előtt)

Vidéki felszállási lehetőségek:
-  M1/M7 autópálya, Budaörsi pihenő, Agip benzinkút, 10 km,
-  M1 autópálya, tatai Remeteségi pihenő, Shell benzinkút, 64 km,
-  M1 autópálya, Győr, Arrabona pihenő, 119 km,
-  M1 autópálya, Mosoni pihenő, 162 km.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére