Mai­Kupon

🚌 Adventi hangulatban Zakopanéban! Egynapos buszos kirándulás 1 főnek 15.990 Ft helyett 9.990 Ft-ért. Most fizetendő 1.300 Ft.

Egynapos buszos kirándulás Zakopanéba, 1 főnek - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:15 990 FtElőlegben fizetendő:1300 FtTeljes ár:9 990 Ft38% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az adventi időszak számtalan csodával vár bennünket. Lengyelország téli központjában a meseszép Tátra lábainál található Zakopane ebben az időszakban is elvarázsolja az ide látogatót.
Programleírás: 

Korán reggel, 05:00-kor indulunk Budapestről. Találkozó hajnali 04:45 órakor Budapesten, a Népligetben, Hell Miksa sétány, Planetárium táblánál.

Szlovákián keresztül utazunk, majd a kora délutáni órákban megérkezünk Zakopaneba. A rövid városnézés alkalmával megismerkedhetünk a város nevezetességeivel (Szent Kelemen fatemplom, Krupówki utca, mely Zakopane sétáló- bevásárló utcája, Keresztelő Szent János templom, Willa Koliba, mely a zakopanei stílusban épült első ház). A délután további részében szabadprogram keretében érdemes ellátogatni a Gubałówka siklóvasúttal a Gubalówka hegyre (kb. 23 PLN/ fő a retúrjegy ára). A sikló alsó indító állomása a városközpontból (Krupówki piac) könnyen megközelíthető. Fent a hegyen télen-nyáron bazár, éttermek és lovas kocsisok vagy lovas szánosok várják az idelátogatót! Érdemes egyet sétálni a hegyen a kiépített ösvényen, vagy valamelyik csodás kilátóteraszon ücsörögni kicsit, és megcsodálni a Tátra szépségeit!
Esti órákban hazaindulás, utazás rövid pihenőkkel. Hazaérkezés a késő éjszakai, hajnali órákban
A programok időrendi sorrendje változhat.

Az alapár tartalmazza:

- az utazást busszal, melyet két gyakorlott sofőr vezet. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik (felár ellenében: fix választott ülőhelyfoglalás az autóbuszon). A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

- a szervezést 

- a magyar nyelvű idegenvezetést.

Az alapár nem tartalmazza:

- a belépők (Belépők: 20 PLN (Willa Koliba és temető) (1.600 Ft)

- a felvonójegyek árát (kb. 23 PLN/ fő a retúrjegy ára)

- az étkezést 

- a biztosítást. BBP biztosítás: 660 Ft/fő/nap-tól, útlemondás biztosítás: 1%.

- Regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő: 1.500 Ft/ fő

- Fix ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1.000 Ft/fő


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. december 8-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2018. december 8.

Az akciós ár csak a kupon megvételével érvényes!

Most fizetendő 1.300 Ft, a fennmaradó 8.690 Ft-ot az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni, a kupon megvételét követően (24 óra) jelentkezni kell az utazást szervező irodánál a korlátozott helyek miatt. Az akciós ár miatt a teljes összeget adatküldéstől számított 48 órán belül egyben be kell fizetni.

A kupon megvétele után vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: ertekesites@budavartours.hu (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám), vagy a 06/1-355-4299, 1-356-5656 telefonszámon.

Fix ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1.000 Ft/fő

Regisztrációs díj az irodában fizetendő: 1.500 Ft/ fő

A felszállás helye, az utasok neve visszaigazolás után, indulás előtt maximum 3 nappal módosítható 2.500 Ft/fős díj ellenében.

Külön köthető: javasolt betegség-, baleset- és poggyász biztosítás megkötése, 1.650 Ft/fő az út teljes időtartamára illetve útlemondás biztosítás (részvételi díj 1%-a).

Foglalni a kupon megvásárlását követően (amikor már a kuponkódot megkaptad) 3 napon belül tudsz úgy, hogy elküldöd az alábbi adatokat az utazási iroda e-mail címére: ertekesites@budavartours.hu

Indulás: 05:00-kor Budapestről. Találkozó hajnali 04:45 órakor Budapesten, a Népligetben, Hell Miksa sétány, Planetárium táblánál.

Vidéki felszállási hely: Vác, Mobil Petrol benzinkút

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1023 Budapest, Batthyány tér 5-6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére