Mai­Kupon

Kategóriák

🚌 Adventi szomszédolás Szlovéniában: Ljubljana és Maribor felkeresésével decemberben. Buszos utazás 1 főnek 15.990 Ft helyett 11.990 Ft-ért. Most fizetendő 1.500 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

November végén indul meg a karácsonyi szezon Ljubljanában, a díszkivilágítás felkapcsolásával. Különlegessé teszik a ljubljanai hangulatot a belvárosi fűzfák a Ljubljanica folyó partján, és persze a Prešernov téren a karácsonyfa. A vásár szomszédságában egy egész decemberben működő szabadtéri fesztiválhelyszín van. Ami pedig igazán emlékezetessé teszi az adventi élményt Ljubljanában az a díszkivilágítás, ami modern színeivel valóban egyedi, már-már mesés hangulatot varázsol a középkori belvárosi házak közé.
Mariborban kisebb, nagyon barátságos adventi forgatag várja az ideérkezőket.
Sok különféle program, finom beigli, forralt bor… Mi kell még a kitűnő hangulathoz?Az utazás programja:

Első állomásunk Ljubljana, ahol megérkezés után gyalogos városnézésen vehetnek részt a városban, majd szabad program adventi hangulatban. A karácsonyi vásár központja a Prešernov tér, ahol megtalálható minden karácsonyi vásár kötelező eleme: a forralt bor és a kézműves termékek és a sütemények, a sült gesztenye. És itt valóban helyi művészek és tervezők munkáit is megtalálhatjuk, így egyedi ajándékokra lelhetünk. A szlovénok nagyon büszkék és ragaszkodnak saját ételeikhez és italaikhoz, így a helyi mézek, pálinkák vagy éppen a tökmagolaj is kiváló ajándék lehet, amiknek mind ismerősek az ízei, de azért egy kicsit más, mint nálunk. A délutáni órákban továbbindulás Mariborba. Szlovénia második legnagyobb városában, a Dráva parti Mariborban sétálunk. Városnézésünk során megtekintjük a gyönyörű barokk főteret, a székesegyházat, a városházát és a várost uraló hatalmas kastélyt.
A városnézés után itt is élvezhetjük a város adventi hangulatát szabd program keretében. Feltétlenül kóstoljuk meg a magyar beiglihez hasonló karácsonyi süteményt, a forralt bort.

Hazaindulás az esti órákban (19-20 óra között). Hazaérkezés éjfél tájban.

Az alapár tartalmazza: 

-az utazást busszal,  melyet két gyakorlott sofőr vezet. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg- befizetés sorrendjében történik (felár ellenében: fix választott ülőhelyfoglalás az autóbuszon). A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

- a szervezést 

- a magyar nyelvű csoportkísérőt.

Az alapár nem tartalmazza: 

- az esetleges belépők árát,

- az étkezést

- a biztosítást, melyet irodánkban könnyűszerrel megköthet.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2017. december 9-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2017. december 09.

Az akciós ár csak a kupon megvételével érvényes!

Most fizetendő 1.500 Ft, a fennmaradó 10.490 Ft-ot az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni, a kupon megvételét követően (24 óra) jelentkezni kell az utazást szervező irodánál a korlátozott helyek miatt. Az akciós ár miatt a teljes összeget adatküldéstől számított 48 órán belül egyben be kell fizetni.

A kupon megvétele után vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: ertekesites@budavartours.hu (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám), vagy a 06/1-355-4299, 1-356-5656 telefonszámon.

Fontos:

- Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja: 1.000 Ft/fő.
- Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, (+ a különbözet, ha van a két utazás között), maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges.
- Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges.
- Regisztrációs díj az irodában fizetendő: 1 500 Ft/ fő

Indulás:

Hajnali 05:00 órakor indul autóbuszunk, találkozó 04:45-kor a Népligetben, Hell Miksa sétány, Planetárium táblánál.

Felszállási lehetőségek:
- M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő
-  M7-es autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL benzinkút, 45-ös km kő
-  M7-es autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell benzinkút, 60-as km kő
-  M7-es autópálya, Lepsényi Pihenőhely, Agip Benzinkút, 83-as km kő
-  M7-es autópálya, Sóstói Pihenőhely, Agip benzinkút, 95-ös km kő
-  M7-es autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL benzinkút, 138-as km kő
-  M7-es autópálya, Keresztúri Pihenőhely, Shell benzinkút, 167-es km kő 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1023 Budapest, Batthyány tér 5-6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére