Mai­Kupon

🚌 Adventi varázslat Nagyváradon! Egynapos buszos kirándulás a különleges hangulatú vásári forgatagba városnézéssel, 1 főnek 10.990 Ft helyett 6.990 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Advent időszakában a gyönyörű szecessziós épületekkel körülvett Szent László tér (Piata Unirii) hangulatos fényárban pompázik. A város főtere karácsonyi ékszerdobozként vidám, színes forgataggal csábít korcsolyázásra, kürtöskalács és forralt borkóstolóra, de találkozhatunk a téren játékárusokkal, édességpultokkal, valamint nagyszínpadon fellépőkkel is. Miben más a nagyváradi vásár? A hangulatában és az ízében mindenképp. Helyi finomság itt a palacsintához hasonló sütőtökös rétes, töltött káposzta aranysárga puliszkával, ráadásként a kürtőskalács friss, ropogós és hatalmas. A hidegben jól eshet egy pohárka helyi szilvapálinka. A házak falán fényjáték fut, pörög az óriáskerék.
Fényfüzérek díszítik a fenyőfát és a környező bokrokat. A téren kialakított színpadon gyermekprogramok várják a kicsiket, bőven van műsor, mindenki megtalálja a kedvére valót.Az utazás programja:

Elutazás reggel 6.30 órakor. Először a Szent László székesegyházat és kincstárát látogatjuk meg, ahol szent királyunk egyik hermáját őrzik. (Belépő kb. 7,- lej) Ezután a belvárost keressük fel. Az ortodox katedrális ismertebb nevén a Holdas templom Éder Jakab tervei alapján 1784 - 1790 között épült, neoklasszikus stílusjegyeket is hordozó barokk stílusban. A belső festményeket a Teodorovici testvérek: Alexandru és Arsenie valamint Paul Murgu készítették. Harangtornya 55 méter magas. Az
óraszerkezet alatt helyezkedik el egy, fele fekete-fele aranyszínűre festett gömb, amelyet egy szerkezet úgy mozgat, hogy a gömb mindig a valóságos holdképet mutatja. A szerkezetet, amely még ma is működik Georg Rueppe készítette 1793-ban) valamint megtekintjük még a Fekete Sas palotát, Zsinagógát (5 lej), Garasos- hidat.... Innen a hat éven át restaurált Várhoz (Belépő: 10,- lej) buszozunk, melynek katolikus templomában és temetőjében nem kevesebb, mint hét király talált örök nyugalomra, köztük a legendás László király. Megcsodáljuk a szépen rendbe hozott termeket, a vármúzeumot, a fogadóépületet. A várudvar az egyik nagyváradi karácsonyi helyszín, így már itt felmelegíthetjük magunkat egy finom forralt borral. Városnézésünk és a vár meglátogatása után szabadidő az adventi vásár forgatagában. Szabadidőre ajánljuk még a következőket: Városháza tornya: 5 lej; Szecessziós Múzeum: 5 lej;

Visszaindulás Budapestre 17.30 órakor. Várható visszaérkezés 21-22 órakor.

Egyéb költségek:

A részvételi díj a belépőket nem tartalmazza.

Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft/fő

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

Biztosítás: 450,- Ft/fő


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. december 1-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2018. december 1.

Indulás: 6:30 órakor, találkozás 6:00 órától a Blaha Lujza téren.

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Kft.
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére