Mai­Kupon

Ajakdúsítás felsőfokon! 3 alkalmas kezelés a dúsabb ajkakért 24.000 Ft helyett reklámáron csak 4.990 Ft-ért Zuglóban! Most fizetendő 1.250 Ft!

Ajakdúsítás vágás nélkül, 3 alkalom - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:23 000 FtElőlegben fizetendő:1250 FtTeljes ár:4 990 Ft78% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A szép és egészséges ajkak érzékiséget és életkedvet sugároznak. Egy határozott szájkontúr arcunkat kifejezővé teszi és karakterünket meghatározza. Az évek múlásával azonban a száj finom bőre is ráncosodásnak indulhat, veszíthet teltségéből, hamvasságából. Az érzékenyebb bőrű nőknél az is gyakori probléma, hogy a száj bőre a téli hidegben kirepedezik, kisebesedik, és szinte semmi nem tudja az ajkakat regenerálni.Túl keskenyek vagy nagyon érzékenyek az ajkaid? Szeretnél természetesen telt, csókos, ápolt ajkakat, lehetőleg fájdalmas beavatkozások nélkül? Drasztikus lépések helyett válaszd a természetes ajakregenerációt!

A szép és egészséges ajkak érzékiséget és életkedvet sugároznak. Egy határozott szájkontúr arcunkat kifejezővé teszi és karakterünket meghatározza. Az évek múlásával azonban a száj körüli  finom bőr is ráncosodásnak indulhat, veszíthet teltségéből, hamvasságából. Az érzékenyebb bőrű nőknél az is gyakori probléma, hogy a száj bőre a téli hidegben kirepedezik, kisebesedik, és szinte semmi nem tudja az ajkakat regenerálni.

A technika a következőképpen néz ki: először mikro molekuláris állapotban lévő hyaluronsavas gélt masszíroznak az ajkaidba és a környező szövetekbe. Majd következik a tű nélküli, speciális LED lámpás kezelés, melynek során a hideg fény intenzíven megbontja a hyaluronsav molekulaszerkezetét.

A kezelés  kb. 30. perc

Vendég  vélemény:
Telt  és  érzékibb  lett  a  szám, szuper  és  a  páromnak  is  tettszik. Árban  is  kedvező. Ingyen parkolás  és  Éva  profi  szakember.  K.Nóri

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. március 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához kizárólag telefonos bejelentkezés szükséges a 06/30/608-8228-as telefonszámon csak délelőtt 9-13 között.

Most fizetendő 1.250 Ft, a fennmaradó 3.740 Ft-ot a helyszínen kell fizetni.

Az ajánlat tartalma: Ajakdúsítás felsőfokon! 2 alkalom.

Új Cím: Zuglói Testkozmetika,  Csertő  Park  2.szám  alatt  várom Zuglóban. (utcai bejárat)

Közlekedés autóval  ingyenes  parkolás  az üzlet  előtt. Örs Vezér tértől   5 perc gyalog  a  Spárnál,  vagy a 82 számú trolival második megálló. Akadálymentesített bejárat!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Cég
Esztári Éva
Telefon
Szolgáltatás helye
1144 Budapest, Csertő Park 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére