Mai­Kupon

Kategóriák

Ajakdúsítás felsőfokon! 3 alkalmas kezelés a dúsabb ajkakért 24.000 Ft helyett reklámáron csak 4.990 Ft-ért Zuglóban! Most fizetendő 1.250 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A szép és egészséges ajkak érzékiséget és életkedvet sugároznak. Egy határozott szájkontúr arcunkat kifejezővé teszi és karakterünket meghatározza. Az évek múlásával azonban a száj finom bőre is ráncosodásnak indulhat, veszíthet teltségéből, hamvasságából. Az érzékenyebb bőrű nőknél az is gyakori probléma, hogy a száj bőre a téli hidegben kirepedezik, kisebesedik, és szinte semmi nem tudja az ajkakat regenerálni.Túl keskenyek vagy nagyon érzékenyek az ajkaid? Szeretnél természetesen telt, csókos, ápolt ajkakat, lehetőleg fájdalmas beavatkozások nélkül? Drasztikus lépések helyett válaszd a természetes ajakregenerációt!

A szép és egészséges ajkak érzékiséget és életkedvet sugároznak. Egy határozott szájkontúr arcunkat kifejezővé teszi és karakterünket meghatározza. Az évek múlásával azonban a száj körüli  finom bőr is ráncosodásnak indulhat, veszíthet teltségéből, hamvasságából. Az érzékenyebb bőrű nőknél az is gyakori probléma, hogy a száj bőre a téli hidegben kirepedezik, kisebesedik, és szinte semmi nem tudja az ajkakat regenerálni.

A technika a következőképpen néz ki: először mikro molekuláris állapotban lévő hyaluronsavas gélt masszíroznak az ajkaidba és a környező szövetekbe. Majd következik a tű nélküli, speciális LED lámpás kezelés, melynek során a hideg fény intenzíven megbontja a hyaluronsav molekulaszerkezetét.

A kezelés  kb. 30. perc

Vendég  vélemény:
Telt  és  érzékibb  lett  a  szám, szuper  és  a  páromnak  is  tettszik. Árban  is  kedvező. Ingyen parkolás  és  Éva  profi  szakember.  K.Nóri

The Fine Print

Valid until: March 14., 2019

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához kizárólag telefonos bejelentkezés szükséges a 06/30/608-8228-as telefonszámon csak délelőtt 9-13 között.

Most fizetendő 1.250 Ft, a fennmaradó 3.740 Ft-ot a helyszínen kell fizetni.

Az ajánlat tartalma: Ajakdúsítás felsőfokon! 2 alkalom.

Új Cím: Zuglói Testkozmetika,  Csertő  Park  2.szám  alatt  várom Zuglóban. (utcai bejárat)

Közlekedés autóval  ingyenes  parkolás  az üzlet  előtt. Örs Vezér tértől   5 perc gyalog  a  Spárnál,  vagy a 82 számú trolival második megálló. Akadálymentesített bejárat!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Company
Esztári Éva
Phone
Address
1144 Budapest, Csertő Park 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére