Mai­Kupon

Ajakdúsítás felsőfokon! Teltebb és dúsabb ajkak hyaluronsav + MD Kollagén kombinálásával - két alkalom - 15.500 Ft-ért. Most fizetendő 3.890 Ft. Fokozott higiénia szabályok betartásával végzik a kezelést.

Teltebb és dúsabb ajkak hyaluronsav + MD Kollagén - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:55 000 FtElőlegben fizetendő:3 890 FtTeljes ár:15 500 Ft72% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A szép és egészséges ajkak érzékiséget és életkedvet sugároznak. Egy határozott szájkontúr arcunkat kifejezővé teszi és karakterünket meghatározza. Az évek múlásával azonban a száj finom bőre is ráncosodásnak indulhat, veszíthet teltségéből, hamvasságából. Az érzékenyebb bőrű nőknél az is gyakori probléma, hogy a száj bőre a téli hidegben kirepedezik, kisebesedik, és szinte semmi nem tudja az ajkakat regenerálni.Túl keskenyek vagy nagyon érzékenyek az ajkaid? Szeretnél természetesen telt, csókos, ápolt ajkakat, lehetőleg fájdalmas beavatkozások nélkül? Drasztikus lépések helyett válaszd a természetes ajakregenerációt!
Rohanó világunkban alapelvárássá vált a gyorsaság és persze az eredményesség, a tartósság is. Ez a BIO orvos-esztétikai, kozmetológiai eljárásokkal szemben ugyanúgy fennáll. Mivel a BIO orvos-esztétikai eljárások hatásmechanizmusának fő jellemzője, hogy bio-stimulálnak, vagyis beindítanak egy felépítő, fokozatos folyamatot (pl. az új kollagén-rostok 3 hét alatt épülnek fel) , így az azonnali eredményhez egy kis segítség, kiegészítő hatóanyag, megoldás kell. A több, mint 15 éve ismert és bevált, természetes forrású hyaluronsav erre tökéletesen megfelelő. 
De azok közül is csakis azok, amelyek a bőr hidratálására és/vagy az ajakfeltöltésre lettek kitalálva és törzskönyvezve.
A tűs mezoterápiás technikával alkalmazható hyaluronsav készítmények közül azok a leghatékonyabbak, amelyek pluszban képesek támogatni a collagenesist, vagyis plusz bio-stimuláló hatással rendelkeznek . Ilyen kiegészítő hatóanyagok pl.: az aminosavak (Glylicin; L-Prolin), vagy a 0,01% hydroxyapatit (CaHa).

Így az MD Kollagénes BioLiftinget kiegészítve azonnali + biostimuláló + tartós hatással is rendelkező hyaluronsavval már valóban gyors, látványos és hosszas eredményre számíthatunk. A fokozatosság elvét vallva, illetve az egyenletes, arányosan szép ajkakért érdemes ezt a kezelést 2 ülésben (alkalommal) végeztetni.

A kezelést egészségügyi végzettséggel rendelkező szakember végzi. Gyermek onkológiai intézetben dolgoztam, majd egy francia intézetben egy plasztikai sebész mellett tanultam és képeztem magam. Elvégeztem a cég által forgalmazott tanfolyamot is!


 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához kizárólag telefonos bejelentkezés szükséges a 06/30/608-8228-as telefonszámon csak délelőtt 9-13 között.

Most fizetendő 3.890 Ft, a fennmaradó 11.610 Ft-ot a helyszínen kell fizetni.

Az ajánlat tartalma: Ajakdúsítás felsőfokon! 2 alkalom.

Új Cím: Zuglói Szépségklinika,  Csertő  Park  2.szám  alatt  várom Zuglóban. (utcai bejárat)

Közlekedés autóval  ingyenes  parkolás  az üzlet  előtt. Örs Vezér tértől   5 perc gyalog  a  Spárnál,  vagy a 82 számú trolival második megálló. Akadálymentesített bejárat!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zuglói Szépségklinika
Cég
Esztári Éva
Telefon
Szolgáltatás helye
1144 Budapest, Csertő Park 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére