Mai­Kupon

Ajándékba is adható! Botox hatású arckezelés a mimikai ráncok ellen az Angyali Érintés Szépség Szalonban! A PRO-SMOOTH kezelés azonnali látványos eredményt hoz 24.000 Ft helyett 5.990 Ft, ebből most fizetendő 1.500 Ft.

PRO-SMOOTH botox hatású arckezelés a ráncok ellen - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:24 000 FtElőlegben fizetendő:1500 FtTeljes ár:5 990 Ft75% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A szalon különleges légtisztítóval felszerelt, mely hatékony a legapróbb részecskék, a finom por, baktériumok, penészgombák és vírusok kiválasztásában, és biztosítja a covid mentes környezetet.

Ezt a hatékony  eljárást azon nők részére fejlesztették ki, akik azonnali, hosszantartó hatást várnak el a ránctalanító kezelésektől. Arcunk izmainak összehúzódásához az idegimpulzusok hatására az idegvégződésekből a ráncok mélységéért felelős vegyi anyag (Acetylcoline=ACH) választódik ki. A kezelés alapját az egyedülálló, újgenerációs ránctalanító, a ráncok kialakulása ellen ható természetes aminosavak komplexe adja.                               

Acetyl hexapeptide 5% + Pentapeptide booster 5% – speciális, természetes (nem toxikus!) fehérje komplex, amely reverzibilisen csökkenti a mimikai ráncok kialakulásáért felelős izmok összehúzódását az ACH mennyiségének semlegesítése révén. A kötőszövet kisimul, „pihen” és bizonyos időre képtelen barázdálttá válni, és a már kialakult ráncok belülről feltöltődnek.

Biomimetic tetrapeptide DEJ 2,5% –stimulálja a bőr tartószövet molekuláinak (kollagén VII, laminin-5, fibronectinin) képződését, ezáltal nő a bőr rugalmassága, feszessége, simasága.

A kezelés időtartama: 45 perc.

Ajánlás: Minden bőrtípusra 30 év felett.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezés: +36 (30) 971-7676. A kinyomtatott kupont hozd magaddal!

A szolgáltató december 20-tól január 14-ig nem lesz elérhető!

Most fizetendő 1.500 Ft, a fennmaradó 4.490 Ft-ot a szolgáltatónak kell fizetni.

A kupon tartalma:

PRO-SMOOTH botox hatású arckezelés.

Helyszín: Angyali Érintés Szépség Szalon, 1084 Bp. Német utca 21.

Nyitva tartás: Telefonos bejelentkezés alapján!

Ajánlat feltételei: Telefonos időpont egyeztetés szükséges a +36/ 30- 971-7676 telefonszámon.   Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 48 órával a foglalás előtt tudjátok megtenni indoktól függetlenül! Ha nem értek el minket telefonon küldjetek sms-t vagy írjatok emailt az időpont előtt minimum 48 órával! Hangpostára, kérjük ne hagyjatok üzenetet. Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek !

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Angyali Érintés Szépség Szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1084 Budapest, Német utca 21.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére