Mai­Kupon

Ajándékba is adható! Fedezzétek fel a világon egyedülálló, UV festékkel festett, 3 dimenzió hatású képek titkait! Belépőjegy a VI. kerületi Titok Galériába 1 fő részére 3.000 Ft helyett most 2.300 Ft.

Ha eddig azt gondoltad, hogy a festészet, a művészet unalmas, és csak még unalmasabb múzeumokba való, akkor látogasd meg a Titok Galéria kiállítását, és rögvest megváltozik a véleményed!

 A kiállítás középpontjában Kő Ferenc festőművész munkáinak egyedi gyűjteménye áll, de találkozhatsz más kortárs, nemzetközi művészek alkotásaival is a színes és gazdag tárlatban.

 

 

Kő Ferenc festőművész zsenialitása abban rejlik, hogy képeinek maradéktalan élvezetéhez UV-lámpa is szükséges és a többfázisú technika segítségével háromdimenziós hatást is keltenek.
 
 
 

„A festő elgondolkodtat, a valóság mögött mindig a mélyebb értelmet keresi. Képei összetett, egyetemes gondolatiságot, mély érzelmi és értelmi intelligenciát ábrázol. Munkáiban találkozik a reális és az irreális, a valószerűtlen, a mai és a múltbéli világ!

 

 

A kiállítás során olyan izgalmas rejtélyekkel és titkokkal találkozhatsz, melyek hatása alatt újra értelmezheted a művészetet!

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. február 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Kuponodat vidd magaddal kinyomtatva! Időpont egyeztetés 10 fő felett szükséges. Maszk viselése kis látogatói létszám esetén nem kötelező, erről a belépéskor tájékoztatnak. 

Nyitva tartás: péntek-vasárnap 13:00-19:00

Helyszín: 1066 Budapest, Ó utca 12.

Telefonszám: +36 70 218 0102

E-mail cím: secretgallery.hu@gmail.com

Weboldal: http://titokgaleria.hu/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kő Ferenc
Cég
Titok Galéria Művészeti Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Ó utca 12.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére