Mai­Kupon

Kategóriák

Ajándékozz élményt szeretteidnek! 20 perc sétarepülés 3 főnek, repülőgép vezetéssel, Cessna 172-vel, most csak 25.500 Ft-ért! Ebből most csak 3.890 Ft-ot kell kifizetned előlegként!

 - Látványosság/attrakció (pl. múzeumi belépő, kalandpark, nemzeti park belépő) kupon
Eredeti ár:38 000 FtElőlegben fizetendő:3 890 FtTeljes ár:25 500 Ft33% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Mi lehetne szebb ajándék, mint egy ilyen élmény! Vidd el szeretteid egy körre a levegőben! Csodáljátok meg gyönyörű tájainkat és örökké emlékezni fogtok erre a karácsonyi ajándékra. Ráadásul most csak az előleget (3.890 Ft) kell kifizetned, a többit (21.610 Ft) ráérsz a szolgáltatóval egyeztetett időben és módon kifizetni.A tárgyak hamar elértéktelenednek, az élmények életfogytig tartanak! Lepjed meg szeretteidet, ajándékozz nekik élményrepülő programot.

Tetted már fel kisgyereknek azt a kérdést, hogy: Mi leszel, ha nagy leszel? Ha igen, gondolom, Te is hasonló válaszokat kaptál: orvos, katona, tűzoltó, rendőr, pilóta... Ez a vonzódás, és ez a gyermek ott él mindannyiunkban, csak felnőttként már elfelejtettünk hallgatni az álmainkra, és meg sem fordul a fejünkben, hogy megéljük azokat.

A séta és élményrepülés ma már inkább csak döntés, mintsem pénzkérdés. Egy vidámparki délután, barátokkal átmulatott este, romantikus vacsora egy elegánsabb étteremben még drágább is lehet.


Egy varázslatos, nem hétköznapi életbe invitálunk, ahol az emberek repülnek, mint a mesékben. Újra gyermeknek érezheted magad, nyitottnak, könnyűnek, de ébernek, hiszen minden pillanatban az ismeretlennel találkozol. Ott ülhetsz a pilótafülkében, megismerheted az elsőre igen bonyolultnak tűnő műszerfalat, hallhatod az irányítótorony instrukcióit, testközelből figyelheted a pilóta tevékenységét, sőt a magasban kézbe is veheted egy kicsit az irányítást. Több száz méter magasból a problémák is hirtelen eltörpülnek, sőt el is tűnhetnek az élmény elsöprő ereje miatt. Mintha a gondjaid fölé kerekednél a magasban, a repülés időtartamára színesebb lesz a világ!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. január 12-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon egy 20 perces sétarepülésre szól max. 3 fő részére.

A repülés Cessna 172-vel történik, 3 személyes géppel.

Több úticél közül is választhatsz, sőt te is összeállíthatsz tetszőleges útvonalat.

Indulási helyszín a gödöllői repülőtér.

Egy útra egyszerre hárman mehettek és egyikőtök a repülőgép vezetését is kipróbálhatja.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges: (70) 394 6397

Időpont egyeztetés telefonon kuponkód megadással. A repülés dátumának nem kell a felhasználási időn belül lennie, de bejelentkezni feltétlenül a határidőn belül kell. Mielőtt telefonálsz feltétlenül küldd el a kuponodat vagy legalább a kódot a wiwair@wiwair.hu e-mail címre, és válasz e-mailben megkapod a számlaszámot, hova kell utalnod a fennmaradó összeget!!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
WIWAIR
Cég
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére