Mai­Kupon

Ajándékozz klasszikus eleganciát! Klasszikus Barokk Stílusú Swarovski-Elements Kristályos láncos fülbevaló dupla kristállyal, 8 válaszható színben, most 4.770 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kiváló ajándék ez a fülbevaló! Eredeti Made With Swarovski-Elements kristályok felhasználásával készül ez a ragyogó ékszer. Formatervezett metszésű, klasszikus barokk formájú, dekoratív kristály. Ingyenes szállítással!6090 Barokk Stílusú Swarovski kristályos lógós fülbevaló dupla kristállyal, 8 féle színben

Felhasznált Swarovski elemek: 6090 Baroque 22mm


Választható színek: Színjátszó Crystal AB,
Amethyst - lila,
Light Amethyst- világos lila,
Golden Shadow – arany,
Jet – fekete,
Light Colorado Topaz – sárga,
Ruby – vörös,
Violet – viola lila


Az ékszer a Yohanna Design Ékszer egyedi darabja.

Eredeti Made With Swarovski-Elements kristályok felhasználásával készül ez a ragyogó ékszer. Formatervezett metszésű, klasszikus barokk formájú, dekoratív kristály.


Fülbevaló: Láncos, lógós, kapcsos fülbevaló. A lánc hosszát Ön határozhatja meg.


Válassza Ön is az értékálló minőséget! Nálunk minden ékszer garantáltan antiallergén orvosi acélból, eredeti Swarowski Kristályból (Crystalized - Made with Swarowski Elements), más értékes féldrágakövekből és magas minőségű kiegészítőkkel készül. Így az Ön által vásárolt divatékszer örökéletű, nem színeződik el, és Ön elégedett, visszatérő vásárlónk lesz. Legyen az bármilyen alkalom: születésnap, névnap, ballagás, szerelmi vallomás, a Yohanna Design Ékszer ragyogó ajándék akár Önnek, akár annak, akit Ön kedvel.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

KUPON BEVÁLTÁSÁNAK MENETE: Küldje el a kapott kuponkódot, a választott színt, a lánc hosszát és a szállítási címet a kupon@yohanna.hu címre.

ORSZÁGSZERTE INGYENES SZÁLLÍTÁS
Szállítás: kuponbeváltás után kb. 3-7 nap.

Minden ékszert értékbiztosított, nyomon követhető küldeményként postázunk, mert nekünk az Ön érdekei a legfontosabbak!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Yohanna Design Ékszer
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére