Mai­Kupon

Kategóriák

Ajándékozz szépséget szeretteidnek! 3 alkalmas cellulit kezelés combra és hasra (20' lipolézer tekercselés+20' nyirokhullám-masszázs) akciós áron 19.000 Ft helyett 7.490 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A cellulit kezelés combra és hasra ajánlat leírása:

20' lipolézer

A lipolézer alacsony szintű lézer energiát bocsát ki, a zsírsejtek sejtfala áteresztővé válik és ennek következtében kiáramlik a sejtben tárolt zsír. Így a zsírsejtek mérete nagymértékben csökken. Ez a folyamat nem érinti a körülvevő sejteket, úgy mint a bőrt, ereket, perifériás idegeket. A trigliceridek kifolynak az áteresztővé vált sejtfalon és a sejtközi térbe jutnak, ahonnan a test természetes anyagcsere folyamata során jutnak ki a szervezetből.

Tekercselés: a kezelt területet anyagcsere fokozó géllel kezeljük, majd tekercseljük A gél hatóanyagai fokozzák a szövetekben az anyagcserét. A salakanyagokat és  zsírsejtekben lerakódott méreganyagokat elszállítják és azáltal a bőr feszesebb, rugalmasabb lesz- javul a szövetek tápanyagellátása.

20' Nyirokmasszázs vagy presszóterápia:

A nyomásterápia, más néven nyirokmasszázs célja, hogy a nyirokrendszer zavarai következtében a szövetekben felgyülemlett vizet, méreganyagokat eltávolítsák, megszüntessék a duzzanatokat és fokozzák a keringést.A nyomásterápiát használják a narancsbőr eltüntetésére, valamint a bőr feszesítésére. Nagyon hatékony kiegészítője a zsírbontó kezeléseknek. Nyomásterápiás készülékünk a legnépszerűbb multi funkciós fogyókúrás készülékek közé tartozik.
A kezelés alatt kell valamire ügyelni? 

A kezelés sorozat folyamán (ami 2-3 hét) kötelező minimum napi 3 LITER folyadékot ( kizárólag víz) meginni. A kezelés alatt fokozottan figyelni kell a szénhidrát fogyasztására. Kizárólag fehérje, zöldség és gyümölcs (ami nem magas cukor tartalmú) fogyasztása ajánlott. Alkohol fogyasztása TILOS! Napi 30 perc mozgás végezendő, akár séta is megfelelő. Ha van még valami kérdése, akkor érdeklődjön kezelőjétől. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. január 22-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon 2016. január 22 - ig felhasználható.

Telefonos bejelentkezés: 20/275-3355 szükséges érvényes kuponkóddal.

Hétfőtől-Péntekig: 10.00-20.00 óra között, Szombat-Vasárnap: zárva

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Álmaid Alakja
Cég
Bellaton Beauty Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Vörösmarty u. 59
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére