Mai­Kupon

Ajándékozz szeretteidnek Otthonok és Kertek Magazin előfizetést 1 évre. A színvonalas magazin előfizetés 6 lapszámot tartalmaz 4.140 Ft. helyett 2.500 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A mindennapos rohanás, a nagyvárosi életforma mellett a lehető legbiztosabb menedéket az otthon nyújtja számunkra.

Az Otthonok és Kertek Magazin ennek kialakításában segít olvasóinak, akik a magazinból ötleteket meríthetnek lakóterük személyesebbé, bensőségesebbé tételéhez. Neves lakberendezők, lakás- és kert designerek tanácsokat és tippeket adnak olvasóinknak abban, hogy otthonunk ne csak egy élettér legyen, hanem inspiráljon, feltöltsön és erőt adjon a hétköznapokhoz.

Ez a szaklap elkalauzol az egyre növekvő számú lakberendezési termékek között, segít választani, igényes és jól átgondolt döntéseket hozni, akár egy lakásfelújításról van szó, akár egy kertes ház felépítéséről az alapoktól.

Az Otthonok és Kertek egyedülálló, modern utat mutat,mely mindenki számára elérhető és megvalósítható.Otthon lenni jó – főleg egy olyan otthonban, ahol az ember igazán jól érzi magát. Nem véletlen, hogy a lakberendezés olyan sokak kedvenc időtöltése, egy igényes, színes, képes magazin pedig mindig tökéletes társ egy ilyen hobbihoz.

Az Otthonok és kertek betekintést nyújt távoli országok otthonaiba, gyakorlati tippeket és inspirációkat kínál, amelyekkel saját környezetedet is kellemesebbé teheted, legyen szó a megfelelő anyagok vagy a legelőnyösebb színek kiválasztásáról, helykihasználásról vagy felújításról.

 Ha jövőre költöztök vagy felújítotok, vagy ha csak szívesen rendezgeted, csinosítgatod az otthonodat, vagy egyszerűen csak érdekelnek a lakberendezési trendek, ezzel a magazinnal egész évre inspirációt szerezhetsz magadnak, de biztos, hogy fészekrakó ismerősöd számára is tökéletes karácsonyi ajándékként szolgál majd az előfizetés.

Hírek, újdonságok, lakberendezés ötletek!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

FONTOS! A kupon megvétele után  a magazint meg kell rendelni az elofizetes@otthonokeskertek.hu email címen, el kell küldeni a kuponkódot és  a címet ,  ahova az előfizetést kérik!

 www.otthonokeskertek.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Otthonok és Kertek Magazin
Cég
Mobil Tyres Kft.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére