Mai­Kupon

Kategóriák

Akkor és most- Quantum XXL a RaM Colosseumban most 3900 Ft helyett 1950 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A Quantum XXL egy 7 tagú fiú tánccsapat, 2010-ben alakult, tagjai a Black Time Tánciskola oktatói közül kerültek ki. 

A hazai és nemzetközi hip-hop versenyeken elért kimagasló eredmények, a közönség és a szakma visszajelzése arra ösztönözte a csapatot, hogy benevezzen a 2012-es Csillag Születik versenybe, ahol sikerült bejutniuk a döntőbe. A Csillag Születik minden adásban a Quantum XXL produkciója kapta a zsűritől a legmagasabb pontszámot, és a közönség körében is nagy sikert aratott az ország első számú táncos fiúcsapata.

Az előadás időpontja:

2014. 05. 14. 19:00A Quantum XXL a különböző utcai- és klubtáncok műfajait - Hip-Hop, Popping, Locking, House Dance - kombinálja show elemekkel és egyedi mozdulatsorokkal. A Quantum XXL-nek a hip-hop a legkötetlenebb műfaj, amely folyamatosan képes fejlődni, változni: az alaplépésekre épülő mozdulatsoroknak nincsenek határai, az előadókon kívül a nézőknek is végtelen szabadságot biztosítanak. A műfaj mellett a Quantum XXL is folyamatosan megújul: a csapat sokszínűsége, precizitása ma már elengedhetetlen a fellépéseknél.

A Quantum XXL stílusának különlegessége a humor és a kreativitás mind az előadásmódban, a kifejezési formákban, mind a zenehasználatban.
A Quantum XXL célja a szórakoztatás és az utcatáncok népszerűsítése azok köreiben is, akik eddig esetleg nem ismerték, nem szerették, vagy ellenezték ezt a műfajt. A különleges fiúcsapat célközönsége 6 és 96 év között mindenki, a gyerekektől az aggastyánokig, aki szereti a mozgást, a dinamikát, a táncot, a humort, a jókedvet és az önfeledt szórakozást.

A csapat frontembere és koreográfusa Hartmann Gábor, aki 2005-ben és 2007-ben egykori csapatával már Hip-Hop világbajnoki címet is nyert Németországban, a Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség kétszeres nívódíjjal kitüntetett táncpedagógusa. Hartmann koreográfiáival és táncprodukcióival az egész világon találkozhatunk: különböző versenyeken, musical produkciókban, televíziókban és workshopokon.

A Quantum XXL nemzetközi szinten is egyre fontosabb versenyeken ér el kimagasló eredményeket:

  • 2013 - HipHop International HUNGARY 1. hely, Magyarország
  • 2012 Csillag Születik – döntő
  • 2012 - Phat Skillz 1. hely, Németország
  • 2011 - IDO Világbajnokság 3. hely, Ausztria
  • 2011 - Big Bang 'VII' 1. hely, Belgium
  • 2010 - Phat Skillz 3. hely, Németország
  • 2010. Európa Bajnokság 1. hely, Magyarország
  • 2010. Big Bang 'VI' 1. hely, Belgium


A Quantum XXL május 14-én a Ram Művelődési Központban végre egy saját, egész estés műsorral rukkol elő. Az ”AKKOR és MOST” egy táncos gálaest, amelyben nyomon követhetjük a fiúcsapat munkásságát és gondolkodását, természetesen a megszokott kreatív, humoros előadásmódban.
Az imádnivaló humort és az aprólékosan kidolgozott táncokat fantasztikus látványshow - díszlet, jelmez, kellék, világítás - teszi felejthetetlenné.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. május 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Jegyátvétel a Broadway jegyirodában legkésőbb 2014. 05. 13-ig:

1075 Budapest, Károly körút 21. (Deák térnél)

Telefon: (06-1) 780-0780 Nyitva: H-P: 10-18

vagy a helyszínen az előadás megkezdése előtt 1 órával.

Időpont:

2014. 05. 14. 19:00

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.MaiKupon Expressz! – Limitált darabszám: A megrendelést követően 72 órát várunk a pénz beérkezésére. Ha ez idő alatt nem érkezik be a befizetett összeg, akkor a megrendelést érvénytelenítjük!
Szolgáltató
Broadway Jegyiroda
Cég
Broadway T. Hungary Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Kártpát u. 23.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére