Mai­Kupon

Alakformálás, fogyás, méregtelenítés, anti-aging, cellulit és relaxációs kezelések akár teljes testfelületre Slim Line Oxy Pod készülékkel 2 x 45 perc,16 000 ft helyett most csak
6 000 ft -ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Magyarországon is itt a fogyasztó, alakformáló "kapszula" , a Slim Line Oxy Pod készülék. Működése egy mély-meleg terápiás rendszer alapjára épül, amely kiegészül Led szín és fényterápiás egységgel, aroma terápiával, vibrációs masszázzsal és a teljes testet érintő oxigénes kezelő rendszerrel. Kiválóan alkalmas alakformálásra, méregtelenítésre, bőrápolásra és fiatalításra, narancsbőr kezelésre, stressz oldásra és alvás zavarok kezelésére. Alakformálásra heti 2-3 alkalom az optimális kezelésszám, míg méregtelenítésre, bőrápolásra, stressz oldásra már a heti 1 alkalom is elegendő.

Add meg magadnak ami jár, és kényeztesd magad igényed szerint!A Slim Line Oxy Pod-ot amerikai orvos-természetgyógyászok, és mérnökök fejlesztették ki. A rendszer ötvözi az ősi és legmodernebb testkezelési technikákat a természetes testi - lelki egyensúly megteremtése és megőrzése érdekében.

 

A kezelés intenzív nyaralás hangulatát idézi. Hallod a tenger morajlását, a madarak csicsergését. Mindez hatékony, gyors eredménnyel. 

Az ünnepek utáni plusz kilóktól most kellemes hangulatban megszabadulhatsz.  

Egy kupon 2 kezelést tartalmaz. 

Egy kezelés időtartama: 45 perc.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 70/4546663

Nyitvatartás: H-SZ: 11-19

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
K H M
Cég
SUNI-PLUS KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Izabella utca 71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére