Mai­Kupon

🚌 Albániai főszezoni nyaralás! 10 nap, 7 éjszaka busszal, 1 főnek svédasztalos félpanzióval 119.990 Ft helyett 84.990 Ft-ért. Két nyári időpont közül választhatsz!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Vár ránk Európa utolsó titka Albánia! Albánia tipikusan olyan uticél, amelyet meglátogatva az ember rájön, hogy teljesen mást képzelt róla korábban. A Sasok földje sok-sok látnivalóval, gyönyörű tengerparttal és vendégszerető emberekkel vár bennünket. Átmenet a keleti és nyugati világ között, és mégis Európa.

Albánia, ahol a tenger, az ég és a hegyek összeérnek, mint egy csiszolatlan gyémánt ragyog a keleti és nyugati világ között.

 Az utazás programja:

Indulás a Blaha Lujza téri parkolóból 14 órakor. Folyamatos utazás Szerbián és Montenegrón keresztül Albániáig, körülbelül 4 óránként technikai pihenőkkel. Érkezés a szálláshoz Durres/Golem üdülő negyedébe a délelőtti órákban, majd a szállás elfoglalása.
Az egy hét alatt ki-ki kedvére tölti szabadidejét... Fantasztikus fakultatív kirándulásokkal (a helyszínen tart tájékoztatást idegenvezetőnk, aki végig kint tartózkodik csoportunkkal) tengerparti kikapcsolódással.
Szállásról: Elhelyezkedés Durres/Golem üdülő negyedben, homokos tengerparttól kb. 50 méterre, saját partszakasszal, napágyakkal. Frekventált helyen található. Bolt, pékség, kávézók, bárok, éttermek a hotel utcájában.
Erkély, wifi minden szobához, étterem az épületen belül.

 


Fakultatív program lehetőségek:
Shkodra - Rozafa várának megtekintése ebédelési lehetőséggel 50 €.
Az Albán Kőműves Kelemen története elevenedik meg a várfalak között. Shkodrán a történelem kicsit másfajta nyomokat hagyott, mint a többi Albán városon, ez ugyanis az Albán katolikusok központja és sok más Közép-Európai hatás is érte, de természetesen a törökök is rajta hagyták kéznyomukat a városon.

Berat – Az ezer ablakos város 55 €. 2008 óta az Unesco világörökség része, igazi múzeumváros. A hegyoldalba épült sok kis egymás mellé épült házak ablaka teszi különlegessé a helyet. Sétánk során megtekintjük a város főbb látnivalóit, majd szabadidős program keretén belül fedezhetik fel a város szépségeit.

Kruja – A 100 éves bazár és a fellegvár 50 €. A macskaköves utcákon kanyargó, keleties hangulatú bazárban főként kézműves portékákat árulnak. Találhatunk itt kézzel szőtt albán szőnyeget, ékszereket, de a klasszikus turistacsalogató áruk, mint a fügelekvár vagy raki (ánizspálinka) is kapható itt. Alkudni kötelező!  A krujai vár története Szkanderbég nevéhez fűződik, itt született a nemzeti hős és általa vált ez a hely az Albán egység és török ellenes harcok központjává.

Tirana – Városnézés, libegőzés a Dajti hegy felett, termelői piac meglátogatása 45 €. Tirana csodálatos, nyüzsgő, lüktető város számos látnivalóval és múzeummal. A Szkanderbég teret körbejárva ismerjük meg a főbb látnivalókat, majd a Dajti felvonó felé vesszük az irányt. Az 1600 méteres hegyről csodás látvány tárul Tiranára. Hazafelé a termelői piacot is meglátogatjuk.

Albán est – Hamisítatlan Albán ételek és hangulat 45 €. Tartsanak velünk egy igazi Albán estre, ahol a jó ételek mellett, tánc, finom italok és jó hangulat várja Önöket!

Durres - Szkanderbég konyakgyár látogatás 40 €. Albánia híres konyakjáról is. Durresben készül a Szkanderbég konyak, melynek előállításával ismerkedhetünk meg, majd az 1966-ban feltárt Amfiteátrumról hallhatunk érdekes történeteket.

Gasztrotúra borkóstolással 40 €Kavaja mezővárosban várnak minket borkóstolásra. Ebben a családi pincészetben megtudhatjuk, az Albánok miként készítik borukat és egy kis harapnivalót is tartogatnak nekünk.

Az árak tájékoztató jellegűek, helyszínen idegenvezetőn ad tájékoztatást a pontos árakról!!!

 
 
 
Az ajánlat tartalma:
- szállás 7 éjszakára Durres 3*-o szálloda kétágyas szobájában. A szobák nem pót ágyazhatóak!!!
- svédasztalos félpanzió
- napozóágy és napernyő használat a tengerparton
- autóbuszos utazás ( Luxus autóbusszal, büfével és illemhellyel ellátott)
- telepített idegenvezető
- fakultatív programlehetőség kísérővel ( a programok ára nincs benne, azokat a lehetőségek mellett tüntettük fel)

Egyéb költségek:

- Fix ülőhely: 5.000,- Ft/fő

- Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft/fő ( kötelezően fizetendő az irodában)

- Biztosítás: 4.500,- Ft/fő

- Egyágyas felár: 45.000,- Ft/fő

N É H Á N Y  H A S Z N O S  T A N Á C S :
Úti okmányok: Az utazáshoz ÚTLEVÉL szükséges! Magyar állampolgárok útlevél nélkül is utazhatnak, de a kártya személyinek még 6 hónapig érvényesnek kell lennie! ( A nem magyar állampolgárok részére a megfelelő vízumokról mindenkinek magának kell gondoskodnia! Felhívjuk figyelmét arra, hogy amennyiben bármelyik határon a hiányzó okmányok miatt leszállítják az autóbuszról, vagy nem engedik tovább, az irodánkat semmiféle felelősség nem terheli, és a hazautazásról az utas saját maga köteles gondoskodni. Indulás előtt mindig ellenőrizze, hogy Önnél van-e részvételi jegye, legalább 6 hónapig érvényes saját igazolványa, biztosítási kötvénye, költőpénze,
jogosítványa, rendszeresen szedett gyógyszere.

Autóbusz ülőhelyei, ill. felszereltsége: Autóbuszainkon számozott ülőhelyet csak 5.000,-Ft felár ellenében tudunk biztosítani. Az ülőhelyeket irodánk osztja be természetesen figyelembe véve, hogy családtagokat, hozzátartozókat nem ültetünk el egymástól, ha együtt jelentkeznek, ill. betartjuk a jelentkezési sorrendet. Az autóbusz légkondicionált, videóval és toalettel felszerelt, valamint dönthető és kihúzható ülések biztosítják a
kényelmes utazást. Az autóbusz az autópályák melletti benzinkutak parkolóiban tart körülbelül 4 óránként 20 perces pihenőket. Az indulástól érkezésig bármilyen kérdéssel vagy kéréssel fordulhatnak az autóbusz személyzetéhez. Az autóbuszon büfé üzemel: dobozos üdítő, sör, kávé, tea, capuccino, stb. forintért vásárolhatók. Az utazás idejére kényelmes, laza ruházatot ajánlunk.

Albániában a hivatalos fizetőeszköz az Albán LEK. Egy LEK körülbelül 3 forint. Magyarországon nem vásárolható ezért javasoljuk, hogy eurót hozzanak és Albániában tudják LEK-re váltani.

Csomagok: Autóbuszaink csomagterében korlátozott hely áll rendelkezésre, így személyenként oda-vissza utazáskor 1 utazótáska vagy bőrönd (max. 18 kg) és 1 kézitáska megengedett.
Kérjük a csomagjaikat jól látható helyen névvel, és címmel ellátni szíveskedjenek! Az autóbuszon felejtett tárgyakért, csomagokért felelősséget nem vállalunk! A buszokon TILOS a dohányzás!

 
 
 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. augusztus 3-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az albániai utazás választható időpontja 2020. július 22-31., augusztus 03-12. (10 nap, 7 éjszaka)

Az időpont foglalását követően kérjük, hogy e-mailben  adják meg a résztvevők nevét, lakcímet és telefonszámot, valamint kuponkódjukat. Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

Telefonszám : 317-1056, 317-1256

Találkozás: 13.30 órától, a Blaha Lujza tér Corvin áruház előtt
Indulás: 14.00 órakor

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp u.4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére